Şimdi Ara

Apple AirPods, geliriyle teknoloji şirketlerine kafa tutuyor: Nvidia, AMD ve Twitter'ı geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LuqueTr

aynı kalitede yapabilen başka firma yok

Alıntıları Göster

iPhone ile diğerleri çalışıyorsa Sennheiser, audio technica, bose, beats, Sony, bang & olufsen vs bir dünya daha iyi kulak içi kulaklık markası var. Adamların uzmanlık alanı bu. Ha fiyat performans açısından dersen bilemem ama bu markalardan 2 bin tl'ye 2-3 tane iPhone'un kulaklığından daha iyi kulaklık modeli bulunabileceğini düşünüyorum. İphonecular neyi araştırmis ki kulakligi arastirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 24 Temmuz 2021; 22:47:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @ardamax kullanmayı beceremeyenler öyle iftira atıp durur... pişirmeyi dene sonra konuş... New Speaker/Headphone Burn In Track. 20Hz-20KHz sweeps, many waveshapes - YouTube

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hatta aynı sizin dediğiniz gibi, kullanmayı beceremeyenler anca iftira atıp duruyor Sonuçlar zaten ortada, xiaomiyi kullanmaya gerek yok airpods pro ile gayet memnunum, sizede tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 24 Temmuz 2021; 23:7:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardamax

Nesi kaliteli derken? Kullanıp deneyimleme şansınız oldu mu? Uzun süreli kullanım testi mi yaptınız? Yaptıysanız görüşlerinizi bildirin bizde nesi kalitesizmiş bilgilenelim.

Edit. Bir postta nesi kaliteli demişsiniz. Diğer postta ürün iyi demişsiniz. Anladığım kadarıyla ürünün fiyatının Türkiye’de Dolar kuru yüzünden yüksek oluşu sizin gözünüzde ürünün kalitesizliğine eş değer oluyor halbuki aynı yazınızda bir yandan da yurt dışı ücreti uygun demişsiniz.

Sonuç olarak, herkes keyfine eseni cebine uygun düşeni kullanır. Ürünü beğenmemek sonucunda ürünü kötülemek çok yanlış bir hareket.

gayette kötü kulaklık güm güm bass vuruyor sesi boğuk ve kalitesiz , kardeşimde vardı kendimde sennheiser momentum tw var ses kalitesi bakımından ikisi kıyaslanmaz bile

• lMajesty kullanıcısına yanıt
    Sennheiser ile kıyaslama yaptığımı zaten hatırlamıyorum Hocam. Ben arkadaşın direkt olarak “neyi kaliteli?” cümlesine istinaden yazdım. Sennheiser denemediğim için bir yorum belirtmem doğru olmaz. Şuan için denediklerim arasında şahsi görüşümce airpods gayet kaliteli ve güzel.

İlerde bütçe olunca sennheiser ı da bir deneriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 24 Temmuz 2021; 22:59:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMajesty

gayette kötü kulaklık güm güm bass vuruyor sesi boğuk ve kalitesiz , kardeşimde vardı kendimde sennheiser momentum tw var ses kalitesi bakımından ikisi kıyaslanmaz bile

Alıntıları Göster

Müzikten anlamak için iyi kötü Sennheiser ve yukarıda saydığım.diger markaların kulaklıklarıni ve hifi bir telefon ya da Dap kullanmis olmak gerekir. Mesela iPhone un Türkiye'deki kadin kullanıcılarının çoğu daha güncelleme yapmayı bilmiyor ve yapmıyor. Telefonun hafızasını sonuna kadar fotoğraf ve video ile dolduruyorlar çünkü. iPhone iki tane kablosuz kulaklık yapmış ama iyi kulaklık markalarının verdiği ses kalitesini vermesi mümkün değil çünkü iPhone kullanıcısının öyle bir farkindaligi ve isteği yok. Adamlar niye ARGE ve daha fazla maliyet ile ugrassinlarki zaten ne yaparlarsa yapsınlar alıyorlar.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Fakir alert kacin

• Ardamax kullanıcısına yanıt

bass ne bilir misin?...

• Apple airpodsu satmıyor. Apple'ı satıyor. Olay bu kadar basit.

Bütün sattığı ürünlerde yılların deneyimi ve liderliği bu başarıyı getiriyor. Bir ürününe güvenen öbürünü de alıyor. Ortada airpods şunu yaptı bunu yaptı diye küçümsenebilecek bir emek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 24 Temmuz 2021; 23:48:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denemebirikiüç

Kaynak instagram ne kadar güzel.

Daha fazlasi beklenmez zaten bu siteden.  

• bilinçsiz tüketici işte

• igetsky kullanıcısına yanıt

Ne alakası var karşim... :D Parasını hakedecek bir şey yapsınlar, alalım kullanalım.

• symbiat kullanıcısına yanıt

Benim de terleyince kulağımda durmadıkları için, kancalı, kuyruklu bir şeyler kullanmam gerekiyor. Koşarken durup yerden kulaklık toplayıp kulaklıkla uğraşmak olmaz...

• apple bu işi yapıyor ürettigi hiçbirşey en iyi degil çogu iyi bile degil :D ama kime sorson apple abi diyo :D eşimde iphone 11 var 8.000 küsüre almıştık bende 3600 e aldıgım mi10t var kıyaslıyorum bakıyorum o kadar yazılım sorununa kabalıgına ragmen ikisinin arasında mi10t yi seçerim ama işte eşimde klasik bi elmacı ben elma istiyorum diyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhem3838 -- 25 Temmuz 2021; 1:46:26 >
  • Eee normal airpods pro ülkemizde bi telefon fiyatına satılıyor.

• ccguven kullanıcısına yanıt

Apple ekosistemindeyseniz AirPods acayip konforlu bir cihaz. Ucuz olmadığı aşikar fakat telefondan bilgisayara, ordan tablete, ordan bir daha telefona tek hamleyle aktarmak, telefon çalınca otomatik telefona bağlanması gibi gibi Apple ekosisteminde çok rahat ettiren özellikleri var. İyi bir bluetooth kulaklık almak isterseniz fiyatlar 500-600 TL'den başlar zaten. Neyi garipsediniz bu kadar?

• ipadimle birlikte airpods 2. nesil kullandım, tabletim apple. Telefonumla birlikte ise huawei freebuds 3 kullanıyorum, telefonum huawei.İkisinin fiyatı çok farklı değildi ben alırken, şimdi açılmış. Tartışmaya kapalı söylüyorum huaweinin ses kalitesi airpods 2. nesilden 3-4 gömlek yukarıda. Vokaller, geride kalmış enstürümanlar hepsi kulağınıza geliyor. Apple içinde düz kulaklık işte diyebilirim. Bir de apple da gürüntü engelleme yok

• keşke telefon yanında hediye etseler ancak öyle sahibi olabilirim  

• Apple'nin ürettiği benim için açık ara en iyi, en yararlı müthiş bir icat.

Sen nesin be airpods!

Şarjı hiç bitmedi. Pilli desen değil, şarjlı desen o da değil. asla bitmeyen kablolu kulaklık gibi bir şey.

biri arıyor, telefonu çıkarmadan çift tıklıyorum cevap veriyorum.

sonraki şarkıya geçmek için tıklatıyorum hemen sonraki şarkıya geçiş yapıyorum. önceki şarkı da aynı şekilde.

biri bir şey diyor. bir kulaklığı kulağımda çıkarıyorum hemen müzik duruyor ve iletişim kuruyorum karşıdakiyle. sonra takıyorum müzik devam ediyor.

evde müzik dinlerken mutfağa gidiyorum ama telefon yanımda değil ! hem istediğimi alıyorum hem müzik zevkim kesilmiyor.

siri ile muhteşem çalışıyor istediğim şarkıyı telefonu elime almadan açıyorum dinliyorum. 5 dakika şarj ediyorum saatlerce dinliyorum.

sen dünyanında en iyi buluşusun airpods. sana tapmak istiyorum.

• f 22 raptor kullanıcısına yanıt

Hocam, Apple amerikan borsasina, ceyreklik sonuclarini açıklarken yalan söyleyip, kar marjının %20-22 lerde gezdiğini söylüyor. Bütün Amerikan piyasa denetleme kurumlarını kandiriyor ve kimse ona ceza yazmıyor. Ama burdan en iyisini siz biliyorsunuz. Size çok büyük saygı duydum, helal olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.