|
Apple AirPods, geliriyle teknoloji şirketlerine kafa tutuyor: Nvidia, AMD ve Twitter'ı geçti
-
-
alternatif yok ki normal
-
İki kalıp plastik bir hoparlor iki çip, ufak pili milyonlarca transistör işlemci bellek ağır soğutucu ekran kartlarından bile pahalıya satınca normal.
-
Kaynak instagram ne kadar güzel.
-
parası olan alıyor. ne çok parası olanda varmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ccguven
İki kalıp plastik bir hoparlor iki çip, ufak pili milyonlarca transistör işlemci bellek ağır soğutucu ekran kartlarından bile pahalıya satınca normal.aynı kalitede yapabilen başka firma yok
-
Bide ekran kartından daha çok kitleye hitap ediyor
Maşallah. İbretlik paylaşım.
-
Son yıllarda Apple’ın en büyük başarısı.
Bundan önce iPad idi gerçi bu yılda M1 işlemcili MacBook’lar büyük çıkış yakaladı ama bakalım devamını getirecek mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ekran kartları sene başından beri karaborsa ve hala kara borsa üretildiği gibi satılıyor. Nvidia da bilirdi beş katı fiyatına satmasını, bütün kaarı yerel karaborsacılar yada tedarikçiler yiyor.
-
Ln apple ne diyon sen
Uyduruk bluetooth kulaklık , millet şekilci olmuş.
-
Tabiki zaten onu almalarının sebebi tamamen adından dolayı özelliklerini araştırıp da alan çok çok nadirdir
Nesi kaliteli?
Alan kalite için değil Apple olduğu için alıyor.
-
insanlar zombi gibi markaya saldırdıgı için satılıyor tabi ki
-
Apple kullanıcısıyım samsung kulaklıklarıda kullandım kalite olarak apple telefonun varsa gidip aynı paraya samsung yada jbl alacak kadar keriz değiliz 2. Elde 2 3 içinde satıyorsun ayrıca ses kaliteside birçok markadan iyi yada yakın iş için alan adam marka için almaz işine yarayanı alır benim gibi müzik dinleyenler içinde şahane ürün apple olduğu için değil kaliteli olduğu için kulağın aşırı hassastır beğenmezsin onu bilemem ama kalite olarak bana istediğim herşeyi veriyor
Yorumlara şöyle bir baktım da Apple alamayan herkes ya da kullanmayan yok markadan dolayı satıyor yok kalitesi şuymuş buymuş diyor neyi hazmedemiyorsunuz anlamıyorum kardeşim ben 6 7 aydır Kullanıyorum Samsung Jbl vs Kullanın aradaki farkı görün işini en güzel yapan kulaklık Apple’ın ki bir de Apple telefonunuz varsa niye aynı paraya başka Marka alayım ki ayrıca sizin Apple gibi kaliteli dediğiniz bir çok marka fiyat olarak neredeyse Apple ile aynı zaten millet keriz mi aynı paraya ya başka Marka alsın marka değeri yüksek bir kulaklık varken. Daha kaliteli olup çok ucuz olan kulaklıklar neler acaba? Ki daha kaliteli demeniz için de ikisini kullanmış olmanız lazım bir çoğunuz da Apple kullanmamış ama kötüleyip duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 24 Temmuz 2021; 16:51:15 >
2008 yılından beridir Apple telefonundan dizüstüne tabletine saatine Apple TV kulaklılığına kadar bir çok ürünü kullanıyorum kulaklık gerçekten iyi değil bence vasat satması emin olun iyi olduğundan değil müzikaletesi vasat telefonla konuşması ilk ve ikincisi AirPods hariç Pro vasat
-
quote:
Orijinalden alıntı: sis651Nesi kaliteli?
Alan kalite için değil Apple olduğu için alıyor.
yabancı editörlerin incelemelerini incelememişsiniz ayrıca apple'ın sağladığı eko sistemi hiçbir marka sağlayamıyor
İki kalıp plastik bir hoparlor iki çip, ufak pili milyonlarca transistör işlemci bellek ağır soğutucu ekran kartlarından bile pahalıya satınca normal.
|
Nesi kaliteli? Alan kalite için değil Apple olduğu için alıyor. |
Nesi kaliteli derken? Kullanıp deneyimleme şansınız oldu mu? Uzun süreli kullanım testi mi yaptınız? Yaptıysanız görüşlerinizi bildirin bizde nesi kalitesizmiş bilgilenelim.
Edit. Bir postta nesi kaliteli demişsiniz. Diğer postta ürün iyi demişsiniz. Anladığım kadarıyla ürünün fiyatının Türkiye’de Dolar kuru yüzünden yüksek oluşu sizin gözünüzde ürünün kalitesizliğine eş değer oluyor halbuki aynı yazınızda bir yandan da yurt dışı ücreti uygun demişsiniz. Sonuç olarak, herkes keyfine eseni cebine uygun düşeni kullanır. Ürünü beğenmemek sonucunda ürünü kötülemek çok yanlış bir hareket. |
Uyduruk bluetooth kulaklık , millet şekilci olmuş. |
iPhone ile diğerleri çalışıyorsa Sennheiser, audio technica, bose, beats, Sony, bang & olufsen vs bir dünya daha iyi kulak içi kulaklık markası var. Adamların uzmanlık alanı bu. Ha fiyat performans açısından dersen bilemem ama bu markalardan 2 bin tl'ye 2-3 tane iPhone'un kulaklığından daha iyi kulaklık modeli bulunabileceğini düşünüyorum. İphonecular neyi araştırmis ki kulakligi arastirsin. |
Müzikten anlamak için iyi kötü Sennheiser ve yukarıda saydığım.diger markaların kulaklıklarıni ve hifi bir telefon ya da Dap kullanmis olmak gerekir. Mesela iPhone un Türkiye'deki kadin kullanıcılarının çoğu daha güncelleme yapmayı bilmiyor ve yapmıyor. Telefonun hafızasını sonuna kadar fotoğraf ve video ile dolduruyorlar çünkü. iPhone iki tane kablosuz kulaklık yapmış ama iyi kulaklık markalarının verdiği ses kalitesini vermesi mümkün değil çünkü iPhone kullanıcısının öyle bir farkindaligi ve isteği yok. Adamlar niye ARGE ve daha fazla maliyet ile ugrassinlarki zaten ne yaparlarsa yapsınlar alıyorlar. |
aynı kalitede yapabilen başka firma yok |
Hocam kendinizi böyle tatmin edin 200₺ lik ürüne 2000₺ veriyorsunuz, 2021 yılında birbiriyle haberleşemeyen cihaz kaldı mı ki? Ekosistemin nasıl bir avantajı var ki aradaki 1800₺ farkı kapatabiliyor?
|
Apple ekosistemindeyseniz AirPods acayip konforlu bir cihaz. Ucuz olmadığı aşikar fakat telefondan bilgisayara, ordan tablete, ordan bir daha telefona tek hamleyle aktarmak, telefon çalınca otomatik telefona bağlanması gibi gibi Apple ekosisteminde çok rahat ettiren özellikleri var. İyi bir bluetooth kulaklık almak isterseniz fiyatlar 500-600 TL'den başlar zaten. Neyi garipsediniz bu kadar? |
Benzer içerikler
- instagram müzik ekleme
- whatsapp sohbet teması
- twitter ücretli mi
- gemini ücretsiz mi
- konumsal ses nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X