Şimdi Ara

Apple AirPods, geliriyle teknoloji şirketlerine kafa tutuyor: Nvidia, AMD ve Twitter'ı geçti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 tane Xiaomi kablosuz kulaklık kullanıp isyan ettikten sonra 2020 başında amazondan 850 liraya almıştım 2.nesil airpods, OnePlus cihazımla kullanıyorum oldukça memnunum kalitesinden , yalnız tek bir üründen bu kadar kâr edip o şirketleri geçmesi cidden korkutucu.

Bu arada airpods kullanan arkadaşlar eskiden çift tik yapınca şarkı dururdu (Spotify) şimdi bir sonra ki şarkıya geçiyor bunu nasıl düzeltirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi müzik performansı sunan kulaklık değil, en iyi pil performansı sunan kulaklık değil, en iyi malzeme kalitesi olan kulaklık da değil.

AMA, hepsinde iş görecek kadar performans veren ve iPhone ile mükemmel uyumda çalışan bir kulaklık. Son derece pratik ve mükemmel çalışıyor. Kendime odyofil diyemem ama iyi kulaklıklar kullandım, kullanıyorum. Tws olarak airpods’tan iyi kulaklık ne kullandım ne de denedim. Bose’nin, Sony’nin çok daha iyi sesi olan kulaklıklarını kullandım ama sadece müzik çalmakta iyiler. Tüm paket düşünüldüğünde en iyisi açık ara airpods, kullanmayan moklamasın hiç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ulayrason U kullanıcısına yanıt

Hocam kaçak yoldan alanlar var aslında 140tl 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes bir şeylere laf atıp durmuş fakat alan alıyor işte. tıpkı bizim ülke gibi herkes akp düşmanı seçimlere gelince seçilen akp :D

• müzik kulağı olmayan tikiler alıp hava atmak için kullanıyorlar...

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Müzik kulağım olduğu için Pro sunu aldım gayet mennunum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.