< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods, geliriyle teknoloji şirketlerine kafa tutuyor: Nvidia, AMD ve Twitter'ı geçti (2. sayfa)
-
-
Aliden SOUNDPEATS TrueAir2 aldım. Çok memnunum. Markanın ürün çeşidi de geniş. İhtiyacı olan bi araştırsın dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kendinizi böyle tatmin edin 200₺ lik ürüne 2000₺ veriyorsunuz, 2021 yılında birbiriyle haberleşemeyen cihaz kaldı mı ki? Ekosistemin nasıl bir avantajı var ki aradaki 1800₺ farkı kapatabiliyor?
Samsung'un fasülyelerini kullanmadım ama telefon yanında verdiği kablolu kulaklıkları aman aman iyi değil, kablosuzlardan da çok beklentim yok ama dediğim gibi denemedim. Airpods ise aslında iyi bir ürün, kendi ekosistemi içinde iyi bir tamamlayıcı ama ses kalitesi olarak daha iyi bir şeyler yapması lazım. İlk sürümden beri yol katetti, ama bunun adı Apple ve pahalı bir ürün bu da. Daha iyi olması lazım. O fiyatla bu kadar satması garip geliyor ama yurtdışına çıkınca fiyat çocuk oyuncağı haline geliyor tabi. :) Zaten sıradan kullanım için pahalı ürünlere gerek yok dediğiniz gibi, arkadaş Bim'den bir Motorola kulaklık aldı, gayet memnun görüşmeler için vs.
Markadan dolayı kısmı da şöyle. Xiaomi'nin miydi, tipi garip bir kulaklığı vardı. Arkadaş görünce aldı taktı kulağına, iyiymiş bu falan, hep gene Apple diyor. :D Tipi bile benzemiyordu kulaklığın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 24 Temmuz 2021; 17:32:25 > -
Olur böyle şeyler. Sonuçta kaç kişiye nasip olur ömründe şirinlerin fön makinesini görmek, kullanmak?
-
Yabancı editörlerin incelemelerini inceledim, sıkıntı yok. Ekosistem olayının taraftarı değilim; işime hangisi daha iyi gelirse onu kullanma yanlısıyım. Ekosistem ayağına sadece beni hapsetmeye çalıştıklarını düşünüyorum.
-
Eski kulaklıklarımı kardeşime vermiştim aylar önce şuan tekrar kablosuz kulaklık bakıyorum. Xiaomi hariç iyi ve tavsiye edilen yok. Samsung ta 900e satıyor. Tavsiye ettiğiniz 200tl bandında kulaklık var mı? Sony huwaei jbl xiaomi falan?
-
En büyük kalite aldığınız ürünün sizi tatmin etmesidir incelemelerden bakıp Apple’ı kötülemek yerine biraz kullanıp deneyimine kendiniz varmanız ve kaliteyi o şekilde anlamanız gerek Apple’ın her yaptığı ürün düşündüğünüz gibi milyonlarca satmıyor örnek olarak Apple TV sıralamasına bakın çok gerilerde bir çok ürün var Apple’ın satamadığı sadece Apple markası adı altında üretip hüsrana uğradığı neler var bir bakın Ama bir şeyi güzel yaptığı zaman kimse bunu kabul etmiyor yok Apple olduğu için alınıyor da satılıyor da insanlar keriz değil markaya bir defa şans verir ama istediğini alamazsa isterse altın kaplama olsun kimse o ürünü almaz bugün Apple TV geliştiremediği için kimse satın almıyor çevrenizde Apple TV olan gördünüz mü olan gördünüz mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 24 Temmuz 2021; 17:50:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f 22 raptor
Hocam kendinizi böyle tatmin edin 200₺ lik ürüne 2000₺ veriyorsunuz, 2021 yılında birbiriyle haberleşemeyen cihaz kaldı mı ki? Ekosistemin nasıl bir avantajı var ki aradaki 1800₺ farkı kapatabiliyor?saniye içinde o an hangi cihaza bakarsanız iPad,apple watch,iphone ,MacBook arasında bağlantı kurabiliyor aynen biz kaliteyle kendimizi tatmin ederiz merak etmeyin çöplere para vereceğime müşteri memnuniyetine para veririm ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: marsk35
Yorumlara şöyle bir baktım da Apple alamayan herkes ya da kullanmayan yok markadan dolayı satıyor yok kalitesi şuymuş buymuş diyor neyi hazmedemiyorsunuz anlamıyorum kardeşim ben 6 7 aydır Kullanıyorum Samsung Jbl vs Kullanın aradaki farkı görün işini en güzel yapan kulaklık Apple’ın ki bir de Apple telefonunuz varsa niye aynı paraya başka Marka alayım ki ayrıca sizin Apple gibi kaliteli dediğiniz bir çok marka fiyat olarak neredeyse Apple ile aynı zaten millet keriz mi aynı paraya ya başka Marka alsın marka değeri yüksek bir kulaklık varken. Daha kaliteli olup çok ucuz olan kulaklıklar neler acaba? Ki daha kaliteli demeniz için de ikisini kullanmış olmanız lazım bir çoğunuz da Apple kullanmamış ama kötüleyip duruyor.500le basladim 2bin e ciktim airpods vs bose quietcomfort var, quietcomfort alanlar airpods tavsiye ediyor demek ki neymis alternatifi yokmus. Ustte de hahah 2 plastik 1 transistor diyo arkadas, yazik 2 plastik ile yuzlerce firmadan daha cok kazaniyor :)). Buradakilere gore xiaomi 100 liralik kulaklik :> airpods, bose, sennheiser. Xiaomi yi aldik 3 ay sonra intihar etti batarya kendi kendine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 24 Temmuz 2021; 18:13:43 >
-
Sadece kendi ürün ailesi ile uyum sağlayan bir kablosuz kulaklık hakkında yorum yapılabilecek tek konu ses kalitesi olur. AirPods Pro ses anlamında çok başarılı. Kıyaslayamadığım birkaç model var ama sonuçta kendi hissiyatım olarak çok tatmin etmişti denediğimde. Ancak düz AirPods ses kalitesi olarak leş gibi. Fiyatına göre söylüyorum bunu, gerçekten çöp bir kulaklık. Buds Plus daha iyi ondan. Bu fiyatlar ile ben kablolu kullanmaya devam ediyorum. Düz AirPods modeline o kadar para vereceğime yarı fiyatına ses kalitesi daha iyi kablolu kullanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zararlı ürünler arasında birde :)
Nesi kaliteli derken? Kullanıp deneyimleme şansınız oldu mu? Uzun süreli kullanım testi mi yaptınız? Yaptıysanız görüşlerinizi bildirin bizde nesi kalitesizmiş bilgilenelim.
Edit. Bir postta nesi kaliteli demişsiniz. Diğer postta ürün iyi demişsiniz. Anladığım kadarıyla ürünün fiyatının Türkiye’de Dolar kuru yüzünden yüksek oluşu sizin gözünüzde ürünün kalitesizliğine eş değer oluyor halbuki aynı yazınızda bir yandan da yurt dışı ücreti uygun demişsiniz.
Sonuç olarak, herkes keyfine eseni cebine uygun düşeni kullanır. Ürünü beğenmemek sonucunda ürünü kötülemek çok yanlış bir hareket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 24 Temmuz 2021; 18:57:9 >
İyi tarafı kullanışlılığı var, tipsiz çıkıntısının mikrofonu ağza yaklaştırma faydası sesi çok iyi alması faydasıyla vs. bir tasarım mantığı var arkasında. Ama ses kalitesinin daha iyi olması lazım. Hani o parayı verince bir Sennheiser sesi beklerim. Günlük kullanım için de o kadar para vereceğim özel bir ürün olmuyor öyle olunca.
-
apple cihazi olan adam icin tws alaninda alternatifi yok. mal bu parasi bu isine gelirse diyor. kendim bas agrisi yaptigi icin tws kulaklik kullanamiyorum, su boyun arkasindan kablolu olan bluetooth modelleri tercih etmek durumundayim, en azindan bas agrisi olmadan kullanabiliyorum ve niyeyse bir tik daha saglikli hissediyorum.
-
Elma fanboyları sağolsun elma logolu kağıt parçasına bile yüzlerce dolar verirler.
-
düzgün müzik dinletmez teneke teneke ses verir bu kalite mi oluyor?...
-
sen öyle zannet... ilerde daha kaliteli TWS kulaklıkları göreceksin... sheeple...
-
Sesi gayet iyi şuan da ki Apple Music uygulamasında bulunan kesintisiz/dolby atmos müzik özellikleri ile birlikte gayet güzel bir deneyim sunuyor. Bir test etmenizi tavsiye ederim.
Aynen xiaomi tam da dediğin gibi teneke teneke ses veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 24 Temmuz 2021; 22:42:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X