Şimdi Ara

Apple çalışanları kendilerine iyi davranan müşterilerin cihazlarını ücretsiz değiştiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
17.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi belki bunu duyan insanlar istemese de nazik davranırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Apple zaten hayrına yapmıyor size satış yaparken 3-4 telefon parası alıyorlar sadece telefonda değil sattıkları her şeyin fiyatı aynı kalitede ama üzerinde apple yazmazsa olacak fiyatında 3-4 kat daha fazla sonra bir sıkıntı yaşayınca direk değiştiriyorlar değişim olarak verdikleri cihazın parasını zaten ödemiş olduğunuz için

Adamların uyguladığı politika tutmuş ki dünyanın en büyük şirketlerinden

ne alakası var.ezbere konuşuyorsunuz.samsung ve huawei nin tepe modelleri apple dan daha pahalı.

• 2017 yılında Konya'da cihazımı kulaklık sorunu için servise vermiştim. Garantinin bitmesine 1 hafta kala sıfırlamışlardı cihazı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye dahil değildir

• Ben de yapım gereği kibar ve iyi davranırım. 2015 yılında yeni aldığım Galaxy Note 4'üm bozuk çıkınca Samsung'a gönderdim, ilk başta hiçbir şey yapmadan geri gönderdiler. Sonra bir daha gönderdim, 1 hafta sonra değişecek dediler ama yeni telefonumu "elimizde yok" bahanesiyle 2 ayı aşkın süre boyunca göndermediler. Oysa ki o aralar Note 4 işportacıda bile bulunuyordu. Son aramamda artık benim de bir sınırım varmış onu anladım, baya küfürler havada uçuştu. Hemen ardından telefonum geldi. Sıfır jelatinli yeni gelen telefonun da ekranı bozuk çıktı. İşte o gün bir daha Samsung telefon kullanmamaya yemin ettim.

Şimdi anlıyorum ki aslında Samsung değil Apple müşterisi olmam gerekiyormuş.

• DK32 kullanıcısına yanıt
    Atladığınız bir şey var. Apple her ne kadar paragöz olsa da söz konusu müşteri memnuniyeti ise bu tarz güzel politikaları da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    3-4 telefon parası almıyorlar. Şimdi çıkıp da Redmi örneği verirseniz komik olur. Apple premium cihaz satıyor. Dolayısıyla rakiplerinin (Samsung, Huawei, Xiaomi) premium cihaz fiyatlarıyla karşılaştırmak gerekiyor ki orada da zaten bir fark olmadığını görürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

2014 - 2015 yılları civarı. Iphone 5S almıştım. İlk Iphone telefonumdu. Herkes ballandıra ballandıra anlatıyordu müşteri hizmetleri süper, en ufak bir sorunda değiştiriyorlar falan diye. Cihazı 1 yıl kullanmam sonrasında şarj kablosu telefon soketine yakın yerden soyulmaya başladı. Baktım olacak gibi değil daha da kötüleşmeden servise götüreyim tamir mi ediyorlar, yenisini mi veriyorlar halletsinler diye.

Fotoğrafını çektiler :D İstanbul'daki genel merkez mi ne haltsa, oraya gidecekmiş fotoğrafı. Bakıp karar vereceklermiş. Kabloyu bıraktım serviste çıktım. 1 Hafta sonra cevap geldi. Kullanıcı hatası :D :D Dedim kablonuz sizin olsun.

2 yıl sonunda da cihazın ekranı kasasından ayrılmaya başladı. https://forum.donanimhaber.com/iphone-5s-ekran-oynamasi--113540268 Şuradaki gibi bir şey. Tabi o zamana kadar garantisi falan da bitmiş cihazın. Götürdüm servise. Yeni telefon parası kadar tamir ücreti istediler :D

O günden sonra Apple müşterisi olmamam gerektiğini anladım.

Samsung Galaxy S8 aldım daha sonra. 2017 yılından beri kullanıyorum. Yavaş yavaş pili ölmeye başladı ama 1 günü çıkarıyor. 3 yıl içinde servise 1 kere götürdüm. Galiba o sorunu evde de çözebilirmişim, tam emin değilim, (ahizesi tozlanmış ses gelmiyordu, diş fırçası ile temizleyince sorun çözülüyormuş). Götürdüğüm serviste de ertesi gün ahize değişimi yapıp ucuz bir ücretle tamirini sağladım.

O gün anladım ki Samsung müşterisi olmam gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog Kedi -- 20 Mart 2021; 15:3:46 >

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Salak işte b.k atıyım derken kendini rezil ediyo

• demek ki ülkemizde sadece kadınların telefonu keyfi degistiriliyormus. millet instagramdan dmden yuruyor, bu adamin eline bu keyfi yetkiyi verirsen, sana ne be slk diyen kizin telefonunu bile degistirir sirf bir umut diye. bizim erkekler isterse sabaha kadar guzel dil doksun, adamin tek hakki var aylik mesela, dusunun onu size mi kullanir yoksa bir kadina mi? ahahaha :)

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

apple telefonda 6 gb ram varken samsung premiumda 16gb var

apple telefon ekran çözünürlüğü 1284 x 2778 samsung 1440 x 3200 apple bt5.0 samsung 5.2 apple 458ppi samsung 515ppi apple usb2.0 samsung usb3.2 vs.

Yani maliyet anlamında söylüyorum apple telefonların maliyeti çok daha düşük olduğu halde diğer premium cihazlarla aynı hatla daha yüksek fiyatlara satılıyor bunun nedeni de size ilerde değişimden verecekleri telefon parasını alıyorlar

https://www.gsmarena.com/apple_iphone_12_pro_max-10237.php

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s21_ultra_5g-10596.php

• asertyu kullanıcısına yanıt

Bir üst mesajda açıkladım

• formgonder2055 kullanıcısına yanıt

Kadın çalışan sayısı hiç az değil onlar ne olacak onlarda lez mi hep şansımıza

• Apple türkiye mağazalarındaki kendini beğenmiş çalışanlara önce bir çeki düzen versinler.
  • Katılmıyorum, bu inisiyatifin de en azından ülkemizde doğru bir şekilde uygulandığına inanmıyorum.
  • Telefonda tercih etmesemde Macbook ve iPad de Apple gerçekten rakipsiz ve kaliteyi tartışmaya gerek yok.

herşey kol kası değilmiş beyin kasları da önemliymiş... yazılım yazılım yazılım...

RAM konusunda katılmıyorum. RAM Androidde 32GB olsa bile IOS'teki RAM yönetimi çok çok daha iyi, bu yüzden 6GB RAM bile fazlasıyla yetiyor. Kendim S21 Ultra kullaniyorum sorun yaşamadım ama bu Konuda size malesef katılmıyorum.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    çifte standart değil adamlığa göre muamele
  • Peki el fuego
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.