Apple.Com'dan İpad 8.nesil sipariş ettim fakat kargo
-
-
Büyük ihtimal daha erken gelir ancak verilen süre En geç teslim tarihidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam alırken matepod pro yu daincelediniz mi? İkisi arasında kaldım. ( ipad 8 128gb) Yardımcı olyrsanız sevinirim
Hocam şöyle söyleyeyim apple daki optimizasyon hiçbir cihazda yok günlük işleriniz olsun oyun olsun hepsini çok rahat şekilde halledebileceğiniz bir cihaz hiç şüpheniz olmasın ipad konusunda ve ben pubg de 90 fps almasına da şaşırdım o yüzden gayet iyi cihaz tavsiye ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Troy'dan sipariş veren oldu mu hiç? Stokta 128gb altın rengi var görünüyor. Teslim süresi nedir?
-
Siz söyleyince brn de şaşırdım 90 fpse. D Çöp pcmden daha iyi küçücük tablet. İyi bari hocam hata yapmadığıma sevindim. Teşekkür ederim.
Benimki de 23-30 Kasım gösteriyor bence 1-2 hafta erken gelecek
Ben de sipsriş ettim 2 saat önce. Kalemim 2 kasım, ipad 8 im 20-27 kasım arasında gelecekmiş. Karşılaştırmanız için yazmak istediö.
Kalem 2 gün içinde elinizde olur. :))
Hayırlı olsun
O kadar emin olmayın ben 9 Ekim’de sipariş verdim. Teslim tarihi 5 kasım güya ama daha işleniyor kısmında kaldı. :(
Doğrudur, dün iletişime geçtim stoklar tükendi talep doğrultusunda getirtiyoruz siz ekranda hangi teslim tarihini görüyorsanız biz de onu görüyoruz dendi
Bende 29 Ekimde verdim siparisi. 4-9 aralik diyor teslim icin. Pubg de piyasa 2 ye bolunmus, kimisi diyor 90 kimisi 60(ekrandan dolayi) veriyor diyorbilmedigimden soruyorum. Nedir bunun gercegi
Şimdi şöyle oyunun 90 fps olarak vermesi ekranla gpu arasında veri transferini daha kolay olması ve 60 hz olup 60 fps olan cihazlara nazaran biraz daha iyi tepkime süresi gibi bi durum
quote:
Orijinalden alıntı: striker7Doğrudur, dün iletişime geçtim stoklar tükendi talep doğrultusunda getirtiyoruz siz ekranda hangi teslim tarihini görüyorsanız biz de onu görüyoruz dendi
bana söylenen tarihte geldi erken gelmedi
-
Hocam bende 29 ekimde sipariş verdim ama bende 23 30 kasım görünüyor sizinki de ipad 8 mi? Neden bu kadar farklı aralıklar?
Evet ipad 8.nesil 128gb. İpadin arkasina yazi yazdirdim belki ondan olabilir. Hic bilemiyorum valla. Aksam 22 civari vermistim siparisi oda olabilir.
Anladim hocam tesekkurler aciklama icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X