Şimdi Ara

Apple: 'Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı artık daha da iyi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
41.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani olmaz ya... Şimdi bu yeni nesil imac ler ( bir eski nesil de olsa olur) fiyatlandırmada bilkom ipad 2 deki gibi bi kıyak yapsa... Aynı gün stoklarını tüketirdi sanırım...

Yahu şu aletle için içi boş fln deyip duranlar var yahu ELMA ile ARMUT u ne kıyaslıyorsunuz hangi çağdasınız hala mı öğrenemediniz bi mac ile pc farklı şeylerdir karşılaştırmayın...
  • ah ah bi alamadım şunlardan
  • all-in-one' masaustu bilgisayari olarak ceviriyosaniz bisey demiyorum :)

Apple'in iddaa si all-in-one olmasidir.
    Apple'in Masaustu bilgisayar i tam kapsayacak bilgisayari Mac Pro dur, iMac degil

iMac i onemli kilan all-in-one yapisini tasimasi yani biraz alayci dusunursek Kasasiz Ekranli Bilgisayar

Bir kac arkadas bu fiyata daha iysini toplarim demis. Tabikide bu mumkun, ama bunu onemli kilan 27" e sigdirdiklari maksimum pixel ve saglam denebilcek donanimi bir arada saglamasidir.

Burasi zaten gene fan boy muhabbetine donmus. Perforrmansini sadece youtube review video lari ile degil, kullanarak yasamanizi oneririm.
  • Başlık saçma olmuş
  • Masaustunde durdugunu dusunursek, mecazi anlamda gercekten en iyisi.

Bir arkadas " pci ekran kartini " nasil koymuslar diyor? Laptop gibi ve yatay baski devresi seklinde oluyor. Zaten yakinda ici acilip inceleme sitelere duser videosu.

Elestiri yapan arkadaslar APPLE in bu sozleri normal:) , alistik ama bu teknolojileri ve dizayni gercek anlamda sunan firmalar var mi?

İpad2 / İphone5 / bu urunlerle 2011 i kapatiriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Masaustunde durdugunu dusunursek, mecazi anlamda gercekten en iyisi.

Bir arkadas " pci ekran kartini " nasil koymuslar diyor? Laptop gibi ve yatay baski devresi seklinde oluyor. Zaten yakinda ici acilip inceleme sitelere duser videosu.

Elestiri yapan arkadaslar APPLE in bu sozleri normal:) , alistik ama bu teknolojileri ve dizayni gercek anlamda sunan firmalar var mi?

İpad2 / İphone5 / bu urunlerle 2011 i kapatiriz...

iFixIt Teardown yapti bile :)

http://www.ifixit.com/Teardown/iMac-Intel-21-5-Inch-EMC-2428-Teardown/5485/1

ve 2011 i daha kaptmadik :)

Yazin sonuna kadar yeni Islemcilerle ve Thunderbolt ile revize edilmis MacBook Air dedikodulari var
    Bir iPod klasigi Eylul Ayi var. Eylul de iPod serisi degisiyor. iPod classic bile degisebilir :)

Saglam olmayan bir kac dedikodu: MacBook ve Mac Mini serisinin major update e ugrayacagi. Benim icin onemli olmadigindan fazla arastirmadim diyebilriim

• Bugün maillerime bakarken gördüm.Fiyat olarak ucuzlarsa MediaMarkt aracılığı ile alınabilir.
  • gerçekten böyle reklam anlayışı ile sinir oluyorum apple olunca her şeyin en iyisi oluyor sanki... sanki biz de aptalız !! milyar dolarlık şirket ama o parasını insanları aptal yerine kullanmaya harcaması yok mu her defasında...
  • Atıp tutan çok, en ağır grafik tasarımlarımı çıkarıyorum, oyunda oynuyorum, video editte yapıyorum, 3D de çalışıyorum, sisteme 3-5 senede bir güncellersen, çöktü, kaçtı, uçtu yok, işine gücüne bakarsın, bu tasarım teknik özellikleri göre Abd fiyatları gayet uygun, ancak Türkiye fiyatları oldukça yüksek olmaktadır. Neymiş efendi mp3, internet, neredeyse fotograf oynatıcısı diyecek kişiler var inanılır gibi değil. Onları PC yle başbaşa bırakalım.
  • Bu nasıl dünyamım en iyi masaüstü onu anlamdım benim PC bile bundan daha iyi herhalde kendi bazında yani düzeyinde en iyisi denmek istiyor...
  • "zotti52

"Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarını daha iyi yaptık."

İnsanları cahil yerine koymaları beni benden alıyor. En iyi tasarıma sahip bilgisayar deseler tamam diyeceğim ama o da kişiden kişiye değişir."

Yoruma aynen katılıyorum.

Haber başlığını yazan bu işlerden anlamıyor heralde.
  • Benim için bilgisayar demek oyun demek o kadar basit ben hem oyunumu rahat rahat oynayabilecegim bu paraya daha iyi bir sistem toplayıp hemde kat kat bir tasarım için buna vericek degilim tasarım kimin umrunda sen bilgisayardan performans alıcaksın evet şimdi oyun için ps3,xbox360 dicek arkadaşlar ama ben pc'de gayet mutluyum herşeyimi hallediyorum , benim için tamamen gereksiz ama şu fotografçılar,grafikerler için güzel bir bilgisayar ona birşey diyemem ama bence bu paraya bu pc haketmiyor.
  • ekran çözünürlük kalitesini tahmin bile edemiyorum
  • oha harika !
  • Kullanmadan bilemezsiniz. Zamanında 5000 kağıt bayıldığım pc'me artık oturmuyorum Mac sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotti52

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Benim için bilgisayar demek oyun demek o kadar basit ben hem oyunumu rahat rahat oynayabilecegim bu paraya daha iyi bir sistem toplayıp hemde kat kat bir tasarım için buna vericek degilim tasarım kimin umrunda sen bilgisayardan performans alıcaksın evet şimdi oyun için ps3,xbox360 dicek arkadaşlar ama ben pc'de gayet mutluyum herşeyimi hallediyorum , benim için tamamen gereksiz ama şu fotografçılar,grafikerler için güzel bir bilgisayar ona birşey diyemem ama bence bu paraya bu pc haketmiyor.

DirectX 11'den sonra zaten hiçbir oyun konsolu iyi bir PC'nin renk canlılığı, görüntü kalitesi ve grafik performansını veremiyor.

• quote:

Benim için bilgisayar demek oyun demek o kadar basit ben hem oyunumu rahat rahat oynayabilecegim bu paraya daha iyi bir sistem toplayıp hemde kat kat bir tasarım için buna vericek degilim tasarım kimin umrunda sen bilgisayardan performans alıcaksın evet şimdi oyun için ps3,xbox360 dicek arkadaşlar ama ben pc'de gayet mutluyum herşeyimi hallediyorum , benim için tamamen gereksiz ama şu fotografçılar,grafikerler için güzel bir bilgisayar ona birşey diyemem ama bence bu paraya bu pc haketmiyor.

DirectX 11'den sonra zaten hiçbir oyun konsolu iyi bir PC'nin renk canlılığı, görüntü kalitesi ve grafik performansını veremiyor. DirectX 11 destekli güzel bir ekran kartlı bilgisayarı olan biri Full HD bir büyük televizyona bağlantı yapıp Colin McRae Dirt 2 veya Battlefield Bad Company 2 oynayınca anlayacaktır. Aynı oyunları PS3 ile yan yana test de edebilirsiniz. iMac'te kullanılan kartlarda da DirectX 11 desteği var ama kartlar baya düşük model. Yüksek model kartlar Mac Pro'da var ama çok çok yüksek fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotti52 -- 4 Mayıs 2011; 21:28:00 >

• kullanmasi cok keyifli en keyif aldigim cektigim fotograflari incelemek ve film izlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotti52

quote:

DirectX 11'den sonra zaten hiçbir oyun konsolu iyi bir PC'nin renk canlılığı, görüntü kalitesi ve grafik performansını veremiyor. DirectX 11 destekli güzel bir ekran kartlı bilgisayarı olan biri Full HD bir büyük televizyona bağlantı yapıp Colin McRae Dirt 2 veya Battlefield Bad Company 2 oynayınca anlayacaktır. Aynı oyunları PS3 ile yan yana test de edebilirsiniz. iMac'te kullanılan kartlarda da DirectX 11 desteği var ama kartlar baya düşük model. Yüksek model kartlar Mac Pro'da var ama çok çok yüksek fiyatı.

red dead redemption, gran turismo 5, god of war 3 testleri de var mı? Aa bu oyunlar pc ye çıkmıyordu ama tüh

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.