Şimdi Ara

Apple: 'Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı artık daha da iyi' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
41.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı habere Pc Labs okuyucularından birinin yaptığı yorumu kopyalıyorum buraya;

quote:

27" IPS panel 25 2560*1440 backlighting led panel, Magic Mouse veya Magic TrackPad, Thunderbolt,FaceTime HD camera, SD kart yuvası…
    http://www.apple.com/imac/features.html

Özellikle eşdeğer monitörden başlayıp; aynı konfigürasyonu yarı fiyatına şuraya yazarsanız memnun olurum…
  • Kasa nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

Orijinalden alıntı: zotti52

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Benim için bilgisayar demek oyun demek o kadar basit ben hem oyunumu rahat rahat oynayabilecegim bu paraya daha iyi bir sistem toplayıp hemde kat kat bir tasarım için buna vericek degilim tasarım kimin umrunda sen bilgisayardan performans alıcaksın evet şimdi oyun için ps3,xbox360 dicek arkadaşlar ama ben pc'de gayet mutluyum herşeyimi hallediyorum , benim için tamamen gereksiz ama şu fotografçılar,grafikerler için güzel bir bilgisayar ona birşey diyemem ama bence bu paraya bu pc haketmiyor.

DirectX 11'den sonra zaten hiçbir oyun konsolu iyi bir PC'nin renk canlılığı, görüntü kalitesi ve grafik performansını veremiyor. DirectX 11 destekli güzel bir ekran kartlı bilgisayarı olan biri Full HD bir büyük televizyona bağlantı yapıp Colin McRae Dirt 2 veya Battlefield Bad Company 2 oynayınca anlayacaktır. Aynı oyunları PS3 ile yan yana test de edebilirsiniz. iMac'te kullanılan kartlarda da DirectX 11 desteği var ama kartlar baya düşük model. Yüksek model kartlar Mac Pro'da var ama çok çok yüksek fiyatı.

red dead redemption, gran turismo 5, god of war 3 testleri de var mı? Aa bu oyunlar pc ye çıkmıyordu ama tüh

konsola çıkmayanları sayarsam konsolu parçalarsın

• Apple FIRIN üretimine geerse daha çok kar edecek

Çalıştığımız firmaya 15 adet iMAC geldi gün sonunda cihazı 10 sn tutabilmek zor.FIRIN'ı başkaları buldu fakat APPLE geliştiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

Orijinalden alıntı: zotti52

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Benim için bilgisayar demek oyun demek o kadar basit ben hem oyunumu rahat rahat oynayabilecegim bu paraya daha iyi bir sistem toplayıp hemde kat kat bir tasarım için buna vericek degilim tasarım kimin umrunda sen bilgisayardan performans alıcaksın evet şimdi oyun için ps3,xbox360 dicek arkadaşlar ama ben pc'de gayet mutluyum herşeyimi hallediyorum , benim için tamamen gereksiz ama şu fotografçılar,grafikerler için güzel bir bilgisayar ona birşey diyemem ama bence bu paraya bu pc haketmiyor.

DirectX 11'den sonra zaten hiçbir oyun konsolu iyi bir PC'nin renk canlılığı, görüntü kalitesi ve grafik performansını veremiyor. DirectX 11 destekli güzel bir ekran kartlı bilgisayarı olan biri Full HD bir büyük televizyona bağlantı yapıp Colin McRae Dirt 2 veya Battlefield Bad Company 2 oynayınca anlayacaktır. Aynı oyunları PS3 ile yan yana test de edebilirsiniz. iMac'te kullanılan kartlarda da DirectX 11 desteği var ama kartlar baya düşük model. Yüksek model kartlar Mac Pro'da var ama çok çok yüksek fiyatı.

red dead redemption, gran turismo 5, god of war 3 testleri de var mı? Aa bu oyunlar pc ye çıkmıyordu ama tüh

konsola çıkmayanları sayarsam konsolu parçalarsın

sen bi say bakalım da ben karar vereyim ne yapacağıma

• quote:

Apple FIRIN üretimine geerse daha çok kar edecek
    Çalıştığımız firmaya 15 adet iMAC geldi gün sonunda cihazı 10 sn tutabilmek zor.FIRIN'ı başkaları buldu fakat APPLE geliştiriyor

O kadar donanımı ince bir ekranın içinde ve fan sesi duymadan kullanacaksın ve ısınmasını hiç beklemiyceksin. Senin beklentin biraz siharbazlığa giriyor.
    Önemli olan o ısınmadan kaynaklı bir problemin olup olmadığıdır. Ve tabiki böyle bir problem yok. Asıl önemli olan bu.

Yine bir imac konusu ve bilgisayarı ekran kartı zanneden bir sürü yorum. Oyuncular yine doluşmuş konuya.
    Şu fikre alışsanız artık iyi olur. İmacler tasarımları gereği zaten mobile ekran kartları kullanırlar. Koskoca Masaüstü ekran kartının bu kasanın içine konulmasını beklemek hem kapladığı alan olarak hemde yaydığı ısı olarak zaten imkansızdır. Bu yüzden biraz kafanızın içindeki organı kullanın.

Birisi demişki tasarımın ne önemi var asıl olan performanstır. Bu makinanın performansı Mac OS X sayesinde üst düzeydedir zaten. Oyunları en iyi ayarlarla olmasada gayet yeterli grafiklerle çalıştırabilirsiniz.
    Ekran'ı bile bu makinayı almak için yeterli bir nedendir. 1500-2000 liraya ancak ekranını alırsınız bu makinanın. Bu yüzden aynı fiyata buna benzer bir makinanın yanına bile yaklaşamazsınız. Zaten Endüstriyel Tasarım olarak dünyayı dolaşsanız nafile.

Apple dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı derken ekran kartından bahsetmiyor tabiki. Kastettiği şey sadece içindeki bileşenler olsa bu tabiri Mac Pro için kullanırdı.

Malesef bu imac konseptini PC'ci tayfanın kabullenmesi biraz zor.
    Adamlar alışmışlar bir kere, insanı çileden çıkaran fan sesine, kablo karmaşasına ve o koca koca iğrenç PC kaslarına. Bu yüzden ne deseniz boş tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

O kadar donanımı ince bir ekranın içinde ve fan sesi duymadan kullanacaksın ve ısınmasını hiç beklemiyceksin. Senin beklentin biraz siharbazlığa giriyor.
    Önemli olan o ısınmadan kaynaklı bir problemin olup olmadığıdır. Ve tabiki böyle bir problem yok. Asıl önemli olan bu.

Yine bir imac konusu ve bilgisayarı ekran kartı zanneden bir sürü yorum. Oyuncular yine doluşmuş konuya.
    Şu fikre alışsanız artık iyi olur. İmacler tasarımları gereği zaten mobile ekran kartları kullanırlar. Koskoca Masaüstü ekran kartının bu kasanın içine konulmasını beklemek hem kapladığı alan olarak hemde yaydığı ısı olarak zaten imkansızdır. Bu yüzden biraz kafanızın içindeki organı kullanın.

Birisi demişki tasarımın ne önemi var asıl olan performanstır. Bu makinanın performansı Mac OS X sayesinde üst düzeydedir zaten. Oyunları en iyi ayarlarla olmasada gayet yeterli grafiklerle çalıştırabilirsiniz.
    Ekran'ı bile bu makinayı almak için yeterli bir nedendir. 1500-2000 liraya ancak ekranını alırsınız bu makinanın. Bu yüzden aynı fiyata buna benzer bir makinanın yanına bile yaklaşamazsınız. Zaten Endüstriyel Tasarım olarak dünyayı dolaşsanız nafile.

Apple dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı derken ekran kartından bahsetmiyor tabiki. Kastettiği şey sadece içindeki bileşenler olsa bu tabiri Mac Pro için kullanırdı.

Adamlar alışmışlar bir kere, insanı çileden çıkaran fan sesine, kablo karmaşasına ve o koca koca iğrenç PC kaslarına. Bu yüzden ne deseniz boş tabi.

Olaya performans olarak bakarsanız Imac'ler sınıfta kalıyor malesef."Sadece" tasarımına bakıpta bilgisayar almak bana saçma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

Olaya performans olarak bakarsanız Imac'ler sınıfta kalıyor malesef."Sadece" tasarımına bakıpta bilgisayar almak bana saçma geliyor.

Performans kavramız sizin için sanırsam oyundan ibaret,ki imzanızda gördügüm gibi,bilgisayarınızda acaba rica etsem bir photoshop cs5 yada herhangi bir sürümü ile 40 mb üstü bir resim açıp,rahatça kaydırmaya çalışın tabi becerebilirseniz siz o bilgisayarda photoshop açılana kadar ben coktan resimde kusurları düzeltmeye başlıyabiliyorum,bakın gördügünüz gibi performans anlamı herkese göre farklı siz oyunu bilgisayarda oynarsınız bense konsolda durum gördügünüz gibi çok farklı ozaman bunu biraz alaycı dilde degilde eleştirinin dozunu kaçırmadan yazın ki boşu boşuna tartışma çıkmasın :)

• çohoşş ama benim neden yok haa bir tadelle alamıkcakmıyım oğluma. haa bir flüt kaç para söyleyin kaç para
  • @Tayff

Yorumun çok komik olmuş. SSD diskli, i7 işlemcili, 16GB a kadar çıkabilen DDR3 RAM li ve bunların üstüne tabiki muhteşem OS X sistemli iMac ler performans olarak sınıfta kalıyor he mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Olaya performans olarak bakarsanız Imac'ler sınıfta kalıyor malesef.

Üfler misiniz lütfen?

Apple: 'Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı artık daha da iyi'
  • Bırakalım arkadaş .dll, .tmp, vs dosyalarıyla boğuşmaya devam etsin Windowsunda
  • Hayır anlamadığım
    "SSD diskli, i7 işlemcili, 16GB a kadar çıkabilen DDR3 RAM li ve bunların üstüne tabiki muhteşem OS X sistemli iMac ler"
    Bu şekilde bir imac ile pc arasındaki fiyat farkını söylermisin?

"Performans kavramız sizin için sanırsam oyundan ibaret,ki imzanızda gördügüm gibi,bilgisayarınızda acaba rica etsem bir photoshop cs5 yada herhangi bir sürümü ile 40 mb üstü bir resim açıp,rahatça kaydırmaya çalışın tabi becerebilirseniz siz o bilgisayarda photoshop açılana kadar ben coktan resimde kusurları düzeltmeye başlıyabiliyorum,bakın gördügünüz gibi performans anlamı herkese göre farklı siz oyunu bilgisayarda oynarsınız bense konsolda durum gördügünüz gibi çok farklı ozaman bunu biraz alaycı dilde degilde eleştirinin dozunu kaçırmadan yazın ki boşu boşuna tartışma çıkmasın :) "
    Sizin içinde sanırım sadece photoshop !!
    Ayrıca eleştrinin dozunu falanda kaçırdığım yok yorumumu baştan okuyun lütfen amacım dalga geçmek falan değil!
    @funkmaster fazla takılma inci sözlüğe ritmin bozulmasın

Aşırı derecede fanboyluğun anlamı yok.
    Photoshop kullanıcak alır mac bakar keyfine.
    Oyun oynayacak alır Pc.
    Ben hayatım boyunca F/P ürünleri kovaladığım için bana yaramıyor mac.Olayın özeti bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 5 Mayıs 2011; 2:11:36 >

• quote:

İmzamdaki 2007 model imac'in performansı bile Photoshop ve Illustrator CS5'te gayet yeterli iken bu yorumun beni gerçekten güldürdü gece gece.

• Tartışmaya gerek yok OS X ve Windows un performansını tartışmak komik olur. Konumuz fiyat farkı değil ayrıca saptırmaya gerek yok
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 5 Mayıs 2011; 2:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

Tartışmaya gerek yok OS X ve Windows un performansını tartışmak komik olur. Konumuz fiyat farkı değil ayrıca saptırmaya gerek yok
    quote:

Konumuz OSX ve Windows'ta değil.Donanim olarak MAC ve PC.F/P diye birşey varsa konumuz tabiki aynı zamanda fiyatta.
  • ah ne tatlı bir şey o öyle
  • OS X Windowstan çok daha üstün ve hızlı bir işletim sistemi olduğu için aynı donanımda olsalar bile Mac ler daha üstün olur..

Bak sana bir örnek vereyim E46 sıralı 6 silindirli 3.30 larda hızlı, performanslı bir arabadir E46 sıralı 6 silindirli M3 lerde. ama aralarında yazılım farkı var kw farkı var hız farkı var ve tabi fiyat farkı da var
  • İşin özü şu, herkes performansa zevk aldığı kullanım yönünden bakıyor. Adamlar çıkıp bakın böyle bir cihaz yaptık, inanılmaz oyun keyfi var demiyorlarki. Oyun oynamak için kimisi pc toplar, kimisi gider kafası rahat konsolda oyununu oynar. Misal pc oyuncusu ile konsol oyuncusu farklıdır bu konuda. Mac zerafet ve kaliteyi birleştiriyor. Siz bir cihaza sadece ekran kartı gözüyle bakarsanız diyecek birşey yok. Bugün dünyayı sarsan ps2de 8mb ekran kartı var. Bir donanıma tek bir komponentinin penceresinden bakarsanız o donanımı zaten anlamamışsınızdır demektir. Şu anda dünyada daha zarif bu klasmanda bir bilgisayar yok. İsteyen istediği kadar işe yaramaz desin insanlar alıp kullanıyorlar.
  • Alıntılar yapıp göstermeme gerek yok,tekrar okutmaya gerek yok,şu konuda olumsuz yorumlar yapan olumsuz yazılar yazanların nerdeyse tamamının haklı olduğunu düşünüyorum.

Pazarlama ve firmaya para kazandırma denen çalışmaların ne kadar rezalet bir strateji olduğunu bir kez daha gördük.Uzun yıllardır kaliteli markaları takip ederim,sadece bilgisayar değil,hayatımızda olan her ürün konusunda pahalı olsalarda kaliteli markaları takip ederim,bu konuda forumda da yazılarım mevcut.Disribütör ve birçok markanın ülkemizde mağazalara sunulması ve pazarlanması konusunda severek çalıştım ve bir nebze çalışmaya da devam ediyorum.

Hakkını yemiyelim dünyada her alanda kaliteli ürünler üreten isimler markalar mevcut,ama her geçen gün şaşırmaktayım.Çünkü,yıllarca kaliteli olduğunu düşündüğümüz markalar,her geçen gün strateji değiştirip,ucuza kaçmaktalar.Üstelik buna rağmen ürünlerini daha da geliştirdikleri yalanlarını atarak tüketiciyi ikna etme peşindeler.Buna çok sayıda örnek verebilirim.

Evet,yıllardır kaliteli,kaliteden ödün vermeyen markalar sandığımız marka yada firmalar,çeşitli sebeplerle kaliteyi düşürmekte.Her geçen gün kalitesini arttıran surpriz isimler de mevcut tabi.

Sadece Apple için söylemiyorum,birçok marka,daha şimdiden yapabilecekleri varken,yapılabilecekleri üründen kısıtlayarak müşteriye sunuyorlar,ki daha sonraki versiyonlarda o özelliği ekleriz,bir de öyle satış yaparız,daha önce sattığımız 2. el olur,2. el de de en iddialı oluruz uyanıklığındalar.

Elektronik ürünler pazarı da şampuan ürünlerine benzedi,her geçen gün yenilikler sunuluyor,oysa insanın sorası geliyor,madem bu şampuan iyisiydi,daha geçen ay ürettiğin konusunda neden çok iddialıydın,yada daha geçen ay bu şampuanı yapabilirdin neden yapmadın diye.Malum her hafta bize yeni formüllü şampuan duyuruluyor.İnsanlar hangisini kullanayım diye düşünüp işin içinden çıkmaya çalışırken saçları dökülüyor.

_________

Apple ürünlerine aşırı sempatisi olanlar için bu ürün hakkında ne kadar olumsuz yazarsanız yazın birşey farketmez.Yada benzeri konumda olan markalar için.Aşk genellikle sebepsizdir,hisler kararı yönetir.Sadece dokunmak istersin.Bazen görmen de yeterlidir,gözünün önünde dursun yeter,bazen de dokun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.