Şimdi Ara

Apple Garanti Sürecinde Onarımınız Beklemede İbaresi Ne Anlama Geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bundan yaklaşık 2 hafta önce Iphone 12 model telefonumu garanti kapsamında bazı sorunlardan dolayı yetkili teknik servise gönderdim. Oradan Apple onarım merkezine gönderildi, tamir edildi, fakat telefonda teknik servisten kaynaklı başka fiziksel sorunlar oluştu. Bende vakit kaybetmeden farklı bir yetkili teknik servise telefonu geri teslim ettim. Direkt Apple onarım merkezine geri gönderildi. Şu an Apple Destek sayfasından onarım durumunu sorguladığımda; "Onarımınız beklemede. Daha fazla bilgi gerektiğinden teknisyenlerimiz onarımınızı beklemeye aldı. 12 Haziran 2023 tarihine kadar işlem yapmazsanız ürününüz size iade edilecek." şeklinde bir bilgilendirme metni görünüyor. Hiçbir şekilde detaylı bilgiye ulaşamıyorum. Müşteri hizmetleri ve telefonu teslim ettiğim yetkili serviste herhangi bir bilgiye ulaşamıyor. Bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Herkese iyi forumlar..

• merhaba aynı olay şuan benimde başıma gelmekte bununla ilgil olarak asla detaylı bilgiye ulaşamıyorum ve cihazla ilgili süreçte bir şeyi yanıtlayamıyorum çünkü appleda web site o mavi yazıya tıkladığımda asla açılmıyor eve hizmet vermiyor. Sizin sürecin nasıl ilerlediği konusunda çok meraklıyım. İnternet üzerinde yalnızca sizin bu yazınızı bulabildim. Umarım görürsünüz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.