Şimdi Ara

Apple gelen sertifika maili İngilizce çeviri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese bana bu sabah bu mail geldi İngilizce pek anlamadığım için bir şey anlamadım ne demek istiyor burda sertifika son gün gibi birşeyden bahsediyor.

Dear Tekin Olcay,

The following Apple Push Notification Service certificates, created for AppleID xxxxx@me.com will expire on September 13, 2013. Revoking or allowing this certificate to expire will require existing devices to be re-enrolled with a new push certificate. You can renew your certificates with your OS X server administration tools.

server.local - apns:com.apple.calendar
    server.local - apns:com.apple.contact
    server.local - apns:com.apple.mail
    server.local - apns:com.apple.mgmt
    server.local - apns:com.apple.alerts

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Feqiyê Teyran kullanıcısına yanıt
    aleyküm selam öncelikle

"sevgili tekin olcay

AppleID xxxx@me.com için yaratılan ve aşağıda belirtilen apple push bildirim servisi sertifikalarının13 eylül tarihinde geçerliliği bitiyor. Bu sertifikaların geçerliliğinin bitmesi ya da iptal etmeniz durumunda şu anki cihazınıza yeni bir push sertifikası kaydetmeniz lazım. Sertifikalarınızı OS X server administration araçları ile yenileyebilirsiniz."

bunun gibi bi şey işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhandluke -- 14 Ağustos 2013; 12:14:09 >
  • Çok Teşekkürler

Bu sertifika olayını pek anlamadım nerden nasıl oluyor bilmiyorum yenilemezsem bana galiba bildirim gelmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.