Şimdi Ara

Apple'ın amiral gemisi iPhone X'in Türkiye satış fiyatı belli oldu! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
17.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ø

2000₺’ye kadar her beklentiyi karşılayacak bolca telefon var. Gereksiz bir pahalılık.

Xiaomi

Her beklentiyi karşılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep söyledim yine söylüyorum. Bir telefona 2000 liradan fazla vermek zerre kadar mantıklı gelmiyor bana. Abi 2000 TL lik bir 6 Plustan örnek verelim. Bu telefonun arada 4000-5000 TL edecek hangi özelliği var? O 4-5 Bin TL ye orta seviye için bile kral bir profesyonel fotoğraf makinesi ve lens alınabilir. O 4-5 Bin TL farka çok iyi orta segment üstü Laptop alınabilir ve profesyonel işler yapılıp para kazanılabilir. Yine o 4-5 Bin TL farka mis gibi tertemiz Macbook Retina i7 15" 16 GB Ram li bir makina bulunup yine profesyonel işler yapılıp para kazanılabilir. Yine o 4-5 Bin TL farka birimizin kardeşi yıllık kyk kredisi alıyor. O 4-5 Bin TL neredeyse pek çok 2 kişilik ailenin 1 yıllık mutfak masrafına tekabül ediyor. Bu liste uzar da gider. O yüzden zerre kadar mantık göremiyorum. Bir tık daha hızlı bir tık daha iyi kamerası var diye o kadar fark vermeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500 liraya 140 ekran 4K tv (Vestel)+ 1000liraya bir fotoğraf makinesi + 1200 liraya Playstation 4 + 1300 liraya da işimi görecek telefon alırım. Zaten telefonda whatsapp, İnstagram, Facebook, Netflix ve bankacılık uygulamaları dışında kullandığım birşey yok.

• SAMSUNG E1205 75TL, bataryası 1 hafta dayanıyor. update gelince yavaşlamıyor, çünkü update gelmiyor :D
    çaldırdın derdin yok, kırıldı derdin yok, kaybettim derdin yok. üstelik 2 yıl garantili :))

• 15 yıl önce Ericsson a1018 kullanıyorduk.

Mevcut cihazlar işimi görmüyor iphone almam şart diye düşünenlere hatirlatmak istedim :)

• Benim için iPhone serüveni bitmiştir. Kızdığımdan falan değil. İstesem de o kadar para vermem. Şu an iPhone 6 kullanıyorum. Bozulursa artık 2000 lira civarından bir telefon alabilirim anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

15 yıl önce Ericsson a1018 kullanıyorduk.

Mevcut cihazlar işimi görmüyor iphone almam şart diye düşünenlere hatirlatmak istedim :)

Ozaman ki sartlar ile suanki sartlar ayni mi. En basitinden banka islenirini bile hallediyorsun. Tabi bunu bin liralik akilli telefonlarda yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

2000₺’ye kadar her beklentiyi karşılayacak bolca telefon var. Gereksiz bir pahalılık.

Xiaomi

Xiaomi distürbitörlüğünü sağlam bir firma üstlenip doğru düzgün getirse Türkiye’ye efso olur.

• 1 alana 1 bedava kampanyasini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

15 yıl önce Ericsson a1018 kullanıyorduk.

Ozaman ki sartlar ile suanki sartlar ayni mi. En basitinden banka islenirini bile hallediyorsun. Tabi bunu bin liralik akilli telefonlarda yapiyor

Ben de bunu diyorum . Tabiki gidip Ericsson 628 kullan demiyorum ama elinde iphone ile doğmuş gibi davrananlari da anlamıyorum . Bazı modellerinin üzerine elma yerine başka logo koysalar 500 lira verip almazlar

• Başlık çok hoşuma gitti.

7000 liraya gemi alıyorsunuz. Daha ne olsun? Bence gayet güzel bir fırsat. Koyar leğenin içine yüzdürürsünüz. Zaten su geçirmiyor (olsa gerek).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 14 Ekim 2017; 13:29:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

Xiaomi

Xiaomi distürbitörlüğünü sağlam bir firma üstlenip doğru düzgün getirse Türkiye’ye efso olur.

Haklısın.

Ama oyle olursa onunda fiyatı artar. Maymun iştahlı milletimiz sağolsun.

• Vatan bilgisayar 5999 a satıyordu ama yasal fiyat yine benim dediğim çıktı sanırım...

• GUERRA kullanıcısına yanıt
    Kardeş az mantıklı düşünün 15 yıl önce youtube'a girip video mu izliyordun facebook'tan instagram'dan milleti mi takip ediyordun yoksa oyun yükleyip telefona oyun mu oynuyordun ? internetten dizi yada film mi izliyordun ? mail gönderip işini dışardan mı hallediyordun ? anca bir yerde beklerken çıkarıp telefonda yılan oynardın şimdi aç bilgisayarın ile yapacağın bir çok şeyi telefonunla yap zaman kaybetme hemde sıkılma ismi telefon diye alıp sadece alo mu diyecektik ?
  • gerçekti hayal olduu :D:D:D

• Anlamak mümkün değil arkadaş bizim milleti.

Araba da da böyle. Alman arabaları 2 yıl garanti veriyor, garanti bitimi serviste ağır faturalar çıkartıyorlar. Ama bizim milletimiz sıra oluyor almak için.

Diğer yanda koreli adam dünyanın en az arıza yapan arabasını satıyor bir de 7 yıl garanti veriyor, ama kazıkçı alman kadar satamıyor.

Iphone da aynı hesap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğim bunları yapmak için 6k vermek zorunda değiliz

• Artık havale indirimide yok, fiyat zenginle fakiri ayıracak şekilde olmuş, tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek böbrek de ucuz kalır artık. :)))

• 6099 TLye aldiginiz iPhone X 5W'lik adaptor ile geliyor bunu unutmamak lazim. Ayni adaptor ilk serilerde bile vardi dogustan mukemmel adaptor sanki cizgisini hic degismiyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.