Şimdi Ara

Apple'ın amiral gemisi iPhone X'in Türkiye satış fiyatı belli oldu! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
17.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu bu fiyata almayı düşüneceğinize, kalkın gidin başka bir ülkede şansını deneyin, zorla Türkiye'de tutan mı var.. totonuz yemiyor gidip yeni bir başlangıç yapmaya sonrada hayat pahalı. Gidip başka ülkede yaşamak istediğiniz için sizi vatan haini ilan eden tayfayıda bırakın Başta Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, millet vekilleri, valiler, belediye başkanları, kaymakamlar sırasıyla öpsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 14 Ekim 2017; 14:10:11 >
  • Androidler artık iPhonelardan daha pahalı diyenler nerdeydi

Bir de bunun gerçekten büyük ekranlısı olsa, hızlı şarj adaptörü kutuyla beraber gelse fiyatı 1000 lira daha atardı

Seneye artacak döviz kuru, muhtemel vergi artışları ve büyük ekranlı bir modeli ile 10.000TL duvarını deler Apple
  • 5999 a gelse alacaktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlet gibi bir üst ekran ile yaşayamazdım. simetri sorunları
    yüzünden kahrolmamak için 8 plus aldım.

ayrıca touch id olmadan bir iphone, iphone değildir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sampler -- 14 Ekim 2017; 14:6:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Rahatsız olanlar gelmiş yine . Şimdiden başlamışlar başkası için muhasebe tutmaya

O paraya şunu alırsın ... Alıyorlar madem fiyatı 15 katına çıksın

O kadar ülke gezdim bizim insanımız gibisi yok

afrika ülkelerini gezdiniz sanırım. abd de sokağa çık bu telefonu 6000 usd ye satmaya çalış bak bakalım alan kaç kişi çıkıyor. alan adama gülerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 14 Ekim 2017; 14:4:5 >

• Katar çıkış fiyatı 4300 qar yaklaşık 4100 lira yapıyor

700 lira qatar gidiş geliş bilet 500 lirada orda yedin içtin

Telefon kayıt işleminide verdin 150 lira 5450 lira haptı ulen 750 lira gene kardasın hemde yurtdışında bir ülke gezip yedin içtiğinde kar kaldı

Bu ülke bitmiş arkadaş almak isteyen katardan alsın gelsin amerikadan 500 lira pahalı vize derdinde yok git gez al gel

• Xiaomi huawei telefonlari her türlü iPhonelardan iyi boşuna para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz iphone'u ekran kasa oranı için mi sevdik!
  • Kendi dusuncem. Bu fiyata alinirligi yok bence. Telefona 6100 tl para verilmez. Para kazanmak kolaymi okadar

• Devlete para lazim calisin kazanin kazandiginiz paradan vergi verin aldiginiz urune vergi verin millet tedirgin olmaya başladı ver mehteri reis uyut şunları

Bknz: cumhurbaskanı mtv vergisine el attı %40 dan %25 e indi halkin adami rte veeer mehterii

• Bu fiyata telefon alsam yemın ederım cebımden cıkarmaya utanırım. Yurt dısında 900 birim paraya satılan telefon burada 6.000 - 7.000 birime satılıyor. Ama kredıyle borçla bir şekilde bunu alıp hava atacan ezikler olacaktır. Malıyla hava atan insanlar benım gozumde ezıklerdır.

Not: İphone 3G kullanıyorum, 3 Gs bile değil. Bu fıyatlara ınat telefon almayacagım yurt dısına cıkarsam oradan alırım. Buradakı çakallara para kazandırmam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endersgame0120

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Iphone x pahali degil bizim paramiz degersiz, vergiler aşırı ve alim gucumuz cok düşük. Fakir bir milletiz bu temel cihazlar bile bu kadar pahali olmasi ne olduğumuzu belli ediyor. Bosa aglamayin. 2002 krizde bile dolar 1.6 tl idi.

Temel cihaz .??? Bunun fiyatı gectim 6 yı 4 olsa falan alacaksiniz yani . pes diyorum

Dostum arkadaşın dediği gibi dolar 1.6 tl olduğu yıllardaki ekonomi korunsaydı yanlış bilmiyorsam bu iphone x 999 dolar çevirince bize 1600 tl gibi birşeyler olurdu şuan orta sınıf telefon fiyatı

• volkie kullanıcısına yanıt
    Vize yasağının asıl amacı gidip amerikadan almayın diye aslında

• 3gsi bile olmayan birinin X almamasını yadırgamadık.
  • Adamlar defalarca dedi ki X 10'u temsil ediyor. X'in değil iphone 10'un yani X'un şeklinde makale düzeltilmeli.

• Survival kullanıcısına yanıt
    Ülkenin ekonomisi çöp ise buna yapacak bir şeyimiz yok . Bu duruma gelmemizi destekleyenler sağ olsun . Afkrika ülkelerine hiç gitmedim ... Amerika , Rusya , Avrupa buralarda da satılırsa bu fiyattan gülerler tabi adamların ki para bizimki gibi kağıt parçası değil

Benim burada anlatmak istediğim şey şu . Benim param varsa ben gider istediğimi alırım . Bir başkasının benim alacağım ürüne şöyle yap bunu böyle yapsın demeleri kadar boş saçma bir şey yok . Milletin kazandığı parayla alacağı şeye karışmak kadar salakça bir şey olamaz . Alan memnun satan memnun . Bu telefon 10 bin TL de olsa adam asgari ücretle de çalışıyor olsa , almak istiyorsa alır .

Niye alıyor , neden alıyor derseniz onlar başka olaylar . Bu sadece telefon konusunda olmuyor ben yıllardır bu forumdayım hemen hemen bütün elektronik alet konusunda birileri gelir alanları küçümser , diğerleri salak der . Bunlar gereksiz şeyler diyorum ben umarım anlatabilmişimdir .

Adamın açlıktan nefesi kokar , don alamaz kendine gider iphone alır buda kimseyi ilgilendirmez .

iyi forumlar .

NOT: Cevap vermek zorunda değilsiniz verirseniz de benden yanıt bulamayacaksınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 14 Ekim 2017; 14:23:40 >

• Vay babaun kemüüne. Paraya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Ülkeye nitrojen bombası atmak farz oldu.

Nitrojen ne ya ? Nötron olmasın o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pis vatan hainleri yol yaptı adam yol (!)

Onu bunu bırakın 6100TL'ye ne bilgisayar toplanır, 2000TL'si telefona gitse bile 4100TL'ye oldukça iyi bir bilgisayar toplanabilir, Telefon fiyatları ne ara bilgisayar fiyatlarını geçmeye başladı
  • Hidrojen yazacaktım karışmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.