Şimdi Ara

Apple'ın amiral gemisi iPhone X'in Türkiye satış fiyatı belli oldu! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
17.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda sadece zenginlerin alabileceği bir cihaz olması iyi olmuş. Eskiden kim zengin kim fakir anlamıyorduk. Asgari ücret alıp iPhone alanlar vardı. Ulan yoksa yine kredi çekip alırlar mı acaba? :)

• Bi an kafamı kurcalamadı değil elimde ki iPhone 7 128GB yerine artık daha büyük ekranlı üstelik devrim niteliğinde iPhone’un klasik tasarım kabuğunu kırdığı ilk özel modele geçme fikri neticede yazın laptop alabilmek için çalıştım birim yaptım elimde ki telefonu da gayet güzel temiz kullandım bu telefon üzerine max 1.5 2 bin tl koyar X’e geçerim laptop hayalini bir süre daha erteler ps4 pro alırım kalan paraya diye kendi kafamda hesap kitap yapıyordum ama şu fiyata bak.. düz iPhone 7 şarjı 4-5 Saati göremez durumda en başta alırken sırf taşıma sorunu olur diye plus almamış olmamanın acısını hala çekiyorum bu vesile ile şarjı da daha iyi giden bir telefona geçmiş olacam belki vs vs diyordum diyodum ama şu fiyata bak rezillik. Çalışma Ekonomisi bölümü okuyorum vergiler hakkında hatrı sayılır bilgiye sahibim ülkenin ekonomik durumununda farkındayım Amerika da bu telefon insanlar için en basit işi yapan bir çalışanın bile “rahat” ulaşabileceği bir seviyede iken Türkiye de zengin diyeceğimiz üst kesimin dahi “acaba” diyerek ulaşacağız bir seviyede hiç lamı cimi yok bunun doğrudan mevcut iktidar partisi ile alakası var kıvırmasın kimse nasıl ki zamanında onlardan önce başka partiler kötü yönetim ile enflasyonu %30’lara getirdiler kriz çıkardılar mevcut iktidarda şimdi doğrudan vatandaşı etkilen alım gücünü düşüren bir daralma yarattı halk yoksullaştı ama özelleştirme ve yüksek vergi politikası sayesinde devlet zenginleşti(liberal bir görüşe sahibim özelleştirmeyi eleştirmiyorum) bunun yanında da göz yanıltıcı büyüme oranları vs.. her neyse konuyu dağıtmayayım hal böyle iken ben bu fiyata kafamda yaptığım hesabı gerçekleştirmem yani bütçemi ps4 + iPhone X şeklinde bölmem giderim yazın biriktirdiğim paranın üzerinden az daha ekleme yaprak kırpılmamış yani 6GB GTX 1060 ekran kartlı monster(yaklaşık 6 bin tl) veya yine 6GB GTX 1060 ‘lı bir casper(5,350 TL şu an bi yerde fiyatı) alırım kral oyunları oynar iPhone 7 ile de idare ederim(idare etmek şarj anlamında arkadaşlar yoksa teknoloji budalası değilim bu telefon rahat 4 sene daha götürecek donanıma sahip biliyorum) hayırlı uğurlu olsun. Ve bu yüksek vergi oranları ile insanların hayallerine ulaşmasını ulaşılmaz yerlere getirenlere de saygılarımı sunuyorum ben öyle büyük siyasetten filan anlamam ne malum kesim gibi sürekli komplo teorisi üretip hayali düşmanlar yaratıp yanındayız reis edebiyatı yaparım ne de Sözcü gazetesi müdavimleri gibi 7/24 eleştiririm ben sadece tarihten ve ekonomiden kendince anladığını düşünen ilgilenen biri olarak tek söyleyeceğim hayatım boyunca bu partiye oy vermeyeceğim en azından bir hayali düşleyerek Liberal Demokrat Partiye vermeye devam ederim bir şey değişmeyecek olsa da. Saygılar iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hırsızlara paramı kaptirnamak için alkolü bıraktım sigarayı bıraktım tutun içiyorum tuketimi minimum düzeye düşürdüm mümkunse herşeyin 2. Elini almaya bakıyorum artık ve hatta sigortasız çalışıyorum sırf hırsızlar sırtımdan para kazanamasin diye. Iphone mu? Kimin Umrunda 2. El HTC 620 kullanıyorum neyime yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Sonunda sadece zenginlerin alabileceği bir cihaz olması iyi olmuş. Eskiden kim zengin kim fakir anlamıyorduk. Asgari ücret alıp iPhone alanlar vardı. Ulan yoksa yine kredi çekip alırlar mı acaba? :)

bunlar 96 ay taksitle alır, starbucks'a gider masaya koyarlar sabahtan akşama kadar çay içip telefonla oynarlar hocam aman aman neler olucak kim bilir
  • Telefonlarında instagramdan başka uygulaması olmayan tikiler için güzel fiyat daha da artmalı

• Vergiler ile birlikte fiyatları vermeniz harika olmuş umarım sürekli görürüz bu özelliği.
  • Gençler sizi zorlayan birileri mi var Iphone X almanız için?
    Almayın forumda 1500 liraya Iphone X ile yapacağın her şeyi yapabileceğin telefonlar satılıyor. Onlardan alın. Hatta kırıldıkça bir daha alın. 4 kere alma şansınız olur.

Not: Hava atma kısmını yapamıyor bir tek. Ama sonuçta hava atmak için almıyorsunuz telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: karsıyakalısm

quote:

Orijinalden alıntı: endersgame0120

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Iphone x pahali degil bizim paramiz degersiz, vergiler aşırı ve alim gucumuz cok düşük. Fakir bir milletiz bu temel cihazlar bile bu kadar pahali olmasi ne olduğumuzu belli ediyor. Bosa aglamayin. 2002 krizde bile dolar 1.6 tl idi.

Temel cihaz .??? Bunun fiyatı gectim 6 yı 4 olsa falan alacaksiniz yani . pes diyorum

Dostum arkadaşın dediği gibi dolar 1.6 tl olduğu yıllardaki ekonomi korunsaydı yanlış bilmiyorsam bu iphone x 999 dolar çevirince bize 1600 tl gibi birşeyler olurdu şuan orta sınıf telefon fiyatı

Kardesim o zaman asgari ucret kac dolardı simdi kac dolar onuda kontrol etmek lazım yanlıs hatirlamiyosam 120 dolardı . suansa 450 dolar . o zaman vergisiz hali icin 7.5 ay suan 2.5 aydan daha az calisman gerekiyor . burda yaptıgınız muhalefet degil sokak agzı . bu muhalefet olduğu surece bu iktidar daha cok uyutur bu halkı .

• Abi hala amerika ile kendilerini kıyasliyolar cıldırmamak elde değil .

• 6099lira yapmışlar ki sonradan 99 lira düşürüp bakın indirim oldu kapışın demek için
  • https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Apple'ın amiral gemisi iPhone X'in Türkiye satış fiyatı belli oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 14 Ekim 2017; 16:41:10 >

• Hemen almalıyım donlarımı satıyorum almak isteyen varmı

• Fiyatlar ahlakını yitirdi. Artık bu fiyatları görünce ağzı bozuk mahalle karıları sanmaya başlıyorum sanki telefon konuşuyor " ne var ulan beğenemedin mi koçum!" diye yaygara koparıyorlar gibi içim ürperiyor ve bakmayı bırakıyorum. Gerçekten sadece bir rakam bu fiyatlar. Yani 6 8 9 9 rakamlarının yan yana gelmesinden ibaret. Yani sizin ülkenizde ekonomik düzen bir şey kalmadı ve biz de mecburen bir fiyat belirlemek zorundaydık ve bu rakamlar ürünün değerine en yakın rakamlardı. 6 8 9 ve 9. Türkiye yakın zamanda iflas eder. Bu piyasa koşulları ile rekabet edilemediğinin ispatı bu rakamlar. Domates satıyorsun onlar da sana İphone satıyor. Ama bir kaç ton domates karşılığı 1 tane İphone veriyor adamlar sana. Türk parası ezilmiş gebermiş gitmiş. Doğrusu her ülkenin ekonomik koşulları fiyatları aynı oranda etkiliyor. Örneğin ABD'de ev kiraları yüksek gibi görünüyor 600 ile 1500 dolar arasında değişiyor. Ama ABD kalkıp da sana ev ihraç etmiyor. Sen de bak bizde kiralar 600 liradan başlıyor size ev ihraç edelim de demiyorlar. Yani kiraları düşünmenin hiçbir anlamı yok. Taşınabilir değerle üzerinden birim hesabı yapıldığında eziliyor Türkiye. Zaten oranın mimari kalitesini göz önüne aldığınızda Türkiye'deki inşaat kalitesini tokatlayıp ezer ama bu çok daha başka bir konu.

• kes la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asgari ücretle çalışıp sırf hava için bilmem kaç vadeyle bu telefonu alacak olanlara acıyorum yazıktır günahtır... devletin gittiği yol yol değil böyle vergi sistemi dünyanın hangi ülkesinde var arkadaş..

• Maşallah doğan slx parasına yaklaştı. Sitelerde araç ile kafa kafaya takas iphone x ilanları görürüz artık.

• Şahane fiyat
  • Amiral gemi değil amiral kazık bu bildiğin...

• Benim sifir âldigim telefonumdan dile kolay 5 yada 6 kat daha pahali

• adamlar üretsin bizim ülke kazansın :) bu ne vergi maşallah. böyle olunca niye üretelim ki daha karlı maşallah.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.