Apple, iPhone ve iPod Touch için hazırladığı 4.1 sürüm numaralı iOS güncellemesini kullanıma sundu. Önemli güncellemeler içeren iOS 4.1, iPhone 3G kullanıcılarının iOS 4.0 ile tecrübe ettiği düşük performans sorununa da çözüm getiriyor. Yakınlık sensörü ve Bluetooth bağlantısıyla ilgili rapor edilen hataların da düzeltildiği iOS 4.1 güncellemesi, giderilen sorunlara ek olarak bazı yeni özellikler de içeriyor.
Apple'dan yapılan açıklamaya göre iOS 4.1 güncellemesi ile;
- WiFi üzerinden HD video aktarımı,
- GameCenter erişimi,
- HDR fotoğraf kaydı,
gibi özellikler de iPhone ve iPod Touch kullanıcılarının kullanımına sunuluyor. Jailbreak problemi yaşamak istemeyen kullanıcıların ise güncellemeden uzak durması tavsiye ediliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fx57
Jailbreak problemi yaşamak istemeyen kullanıcıların ise güncellemeden uzak durması tavsiye ediliyor
Hdr ilginç olmuş ama güzel olmuş :) umarım sadece 4g için değildir 3gs dede oluyordur
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
quote:
Orijinalden alıntı: fx57
Jailbreak problemi yaşamak istemeyen kullanıcıların ise güncellemeden uzak durması tavsiye ediliyor
gö<ardı edilmemeli, teşekkürler yönetici bey.
HDR özelliğini beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: dextercan HDR özelliğini beğendim.
Mümkünse telefonda ki menünün ekran görüntüsü ve ornek çekilmiş fotoyu paylasabilirmisin
Apple kullananlara hayırlı olsun. Keşke bende de bir apple olsa
Orijinalden alıntı: Cem Hdr ilginç olmuş ama güzel olmuş :) umarım sadece 4g için değildir 3gs dede oluyordur
Sadece 4g icin diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: EdinDžeko
quote:
Orijinalden alıntı: Cem Hdr ilginç olmuş ama güzel olmuş :) umarım sadece 4g için değildir 3gs dede oluyordur
4G değil 4 olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
quote:
Orijinalden alıntı: EdinDžeko
quote:
4G değil 4 olacak.
Aynen bende ayar oluyorum 4g ye msji oyle gorunce birden yazmisim
iphone 3gs 4.0 sürümlü telefonum var.gamecenterı zaten cydiadan yüklemiştim.performans sorunu zaten çekmiyorum.o yüzden bu sürümü esgeçeceğim jailbreak çıksa bile
söylentiler doğru çıkmış oluyor yani bu durumda.. iphone sahiplerine hayırlı olsun..
eğer cihazlarınızda 4.0-4.0.1-4.0.2 versiyonlarından biri yüklü ise zaten telefonda oluşan donmalar dan sıkıntı çekiyorsunuzdur. Bu sürüm ile bunun giderildiği söyleniyor kendi gözümle görmedim kesin oluyor diyemem ama bellirttiğim sürümlerden birini kullanıyorsanız kaybedecek bişey yok deneyin derim. Yok bu sürümler değilde daha eski sürümleri kullanıyorsanız biraz bekleyin ve araştırın 3g performansını
arkadaşlar şimdi bende ipod touch 1g var. malumunuz ios 4 upgrade vermiyor itunes. ben netten indirip , restore edip ios 4 kurabilir miyim?
eğer cihazlarınızda 4.0-4.0.1-4.0.2 versiyonlarından biri yüklü ise zaten telefonda oluşan donmalar dan sıkıntı çekiyorsunuzdur. Bu sürüm ile bunun giderildiği söyleniyor kendi gözümle görmedim kesin oluyor diyemem ama bellirttiğim sürümlerden birini kullanıyorsanız kaybedecek bişey yok deneyin derim. Yok bu sürümler değilde daha eski sürümleri kullanıyorsanız biraz bekleyin ve araştırın 3g performansını
benım cıhaz ın versıyon 3.1.3 ve mc model. itnes banada onerıyor update yı ama daha yapmadım sızlere sormadan.ılerde jb yapabılırım dıye
iPhone 3G 16GB kullanıyorum Turkcell kontratlı. yeni sürümü yükleyince sanki eskideki yavaşlamalar gitti ve telefon daha hızlı çalışıyor artık:)
quote:
Orijinalden alıntı: febahadir
iPhone 3G 16GB kullanıyorum Turkcell kontratlı. yeni sürümü yükleyince sanki eskideki yavaşlamalar gitti ve telefon daha hızlı çalışıyor artık:)
Evet, 4.1 güncellemesi iPhone 3g'lerde oldukça farkedilir bir performans artışı sağlıyor.