< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (668. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Wi-Fi ile arama yı aktif edemeyenler için yazıyorum ayarlar- telefon ayarlarına girdikten sonra aşağı da Wi-Fi ile arama seçeneği var o sizlerde açık mı normalde varsayılan olarak kapalı olur o ayar onu aktif etmeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar yeni iPhone 13e geçtim de bu telefon bu kadar çok ısınıyor mu?
Yoksa ios 18.2 güncelledim ondan mı oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen yeni aldığından ısınıyordur hocam. Telefon kurulum süreçlerini gerçekleştiriyordur. Ben de ısınma yok ama bir yavaşlık söz konusu gibi hissediyorum
3 gün oldu alalı ama bazı uygulamaları açtığımda ısınıyor. Normal bir durum mu yoksa yazılımla alakalı bir problem mi merak ettim.
Oyun oynamadığım için tecrübe etmedim ama telefonun normal uygulamalarda ısındığını hiç görmedim İOS 18.2 de
Oyun oynamam sosyal medya ve günlük kullanım. Hala alışmaya çalışıyorum s24u dan sonra küçük ve güzel telefon. Bir kaç gün daha bekleyeceğim arada bir ısınma oluyor ama bunu çözemedim.
S24u büyük mü mü geliyordu hocam. Bazen niyetleniyorum ona
Muhteşem bir cihaz tavsiye ederim ama artık büyük gelmeye başladı 6 ay kullandım. Sürekli cihaz değiştiren birisiyim ondan öncede 15pm kullandım ama küçük cihaz kullanmaya karar verdim.
Bende daha yeni aldım cihazı ne ısınma ne yavaşlık söz konusu yağ gibi akıyor gerçekten ayrıyetten 15 de var bende. Oda çok akıcı.
İphone se 4 nesil bekliyecem Mart ayında çıkacak
-
merhaha iphone 13 almayı düşünüyorum, turkcell pasaj 3 taksit yapıyor ama 40 bine geliyor. en uygun taksitli bir şekilde nasıl alabilim.
-
Teknosa mağazası ticari karta (axess) vade farksız 6 aya kadar taksit imkanı sağlıyor onun haricinde uygun vadeli ve taksit imkanlı pek satış söz konusu değil.
-
iPhone 11 alınır mı sizce? Bütçem kısıtlı çünkü
11 alacağına muadil android alsan daha fazla götürür bence 11’de kullanılır ama hem şarj olarak hem performans olarak düşüşü hissedersin kullanırken.
Selamlar 13 256 10/10 kondisyondaki garantisi yeni bitmiş pili 84 cihazı kaçtan satmak mantıklı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 17 Aralık 2024; 22:45:33 > -
Normal kullanımda sorun çıkarmaz gayet stabil şekilde kullanan arkadaşlarım var. Alınabilir evet ama sıfırı yok zor bulunuyor genellikle yenilenmiş satılıyor. Bazı yerlerde sıfırı var gibi ama 23-32 bandında değişiklik gösteriyor fiyatları
-
A15 çip normalde de biraz ağır uygulamalar ile zorlarsan ısınıyor ama sizdekinin neden büyük ihtimalle cihazın yeni olmasıdır. İlk günlerde arkada tonla optimizasyon yaptığı için cihazlar ısınıyor, Apple, Android fark etmeksizin her cihazda gördüm bunu.
Alacaklar için kabaca fikir vermek gerekirse 13 ve 14 ortalama 7 saat, 15 ortalama 8 saat, 16 ise ortalama 10 saat ekran süresi veriyor. Tabi bunları yazarken tarayıcı, sosyal medya kullanımı olduğunu varsayıyorum, ağır uygulamalar ve sürekli 4G ile kullanım pile ekstra yük bindirerek bu süreleri kısaltır.
13 ve sonrası pil açısından çoğu kişi için 1 günü rahat çıkartır düzeyde. Ama 16 kullanıp ona bile pili günü kurtarmadı yazanlar olduğu için (artık nasıl bir kullanımları varsa) genelleme yapmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X