Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.794
Cevap
156
Favori
213.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 pro serisini direk eleyin bence. A17 çipin çok ısınıp şarjının pek gitmediği söyleniyor. İphone 15 ise doğuştan ölü doğdu. Hiçbir yapay zeka güncellemesini almayacak. Ya çok önemli değil falan demeyin gayette önemli. O kadar para verip alacağın telefon tabiki en son güncellemeyi almalı. İkinci eline bile yansıması olur yakında. 16 pro serisi de çok gereksiz pahalı bence. Burada tercihen 16 plus modeli ortaya çıkıyor. 60 hz ekrana takılmam dersen bir bak bence. Pahalı mı evet çok pahalı yinede ama en azından 8 gb ram ve a18 çip fark yaratıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    10 bin TL fark verilip 16 alınır hocam, 15 yanlış seçim olur.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Şahsen son indirimlerle beraber 16 almaya bütçem yetiyor gibi ama cihaz kalitesiz gibi bir algı oluştu bende. 15 taş gibi cihaz çok iyi ama AI yok, 16 nın işlemcisi iyi ama kendisi dandik gibi geliyor. O sebeple 15 de 16 gibi ucuzlar zaten 48 binlere onu yakalarım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt

bence de haklısın ama ben yorum yaparken 10 bin tl fark vermek istemeyenler için iphone 15 de iyi bir seçenek canavar gibi telefon.

• şu bildirim sorunu çok can sıkmaya başladı bakalım nasıl alışacağız :/

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

şu iphone 16 yı yapay zekadan dolayı tercih etmenin tam olarak kilit noktası nedir anlamadım, anlamak için soruyorum.

Ozelden yaziyorum size dfu mode alma ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 7 Kasım 2024; 17:56:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

tamam

Apple şuan açık açık diyor ki yapay zekayı iPhone 15e vermeyeceğiz. Bu yapay zekanın kapsamı ise bilinmiyor. Apple bildiğimiz gibi eski cihazlara özellik vermeye pek hevesli olmadığı için bana en ufak özelliğe bile yapay zeka der eskiye vermez gibi geliyor. Mesela şuan doğru anladıysam fotoğraftan nesne silme gibi çok basit bir şeyi bile AI özelliği olarak tanıtıp eskiye vermemiş. Bundan sonraki birkaç sene içinde iOS yeniliği olarak 10 şey tanıtsalar 9una aynı şekilde AI özelliği demez mi bunlar?

Apple şuan AI özelliklerini 15 de alacak desin hiç düşünmeden bir indirimde 48 bin bandı denk getirir 15 alırım çünkü cihazın tasarımı vs bence süper. Tek eksiği 60Hz. Ama 16 nın ise kasasını pek beğenmedim, bir de 60 binlere çıkıp 60Hz den kurtulamamak da saçma geliyor. Tek beğendiğim tarafı A18 çipin güç/verimlilik konusu ve AI tarafı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 7 Kasım 2024; 20:33:58 >
  • Apple AI işini beceremedi. Galaxy AI daha iyi. Fotoğraftan obje silme falan bunlarla milletin gözünü boyuyolar AI diye.

• CardoMann kullanıcısına yanıt

Fotoğraftan obje silme AI değil ki zaten. Benim Samsung S23 de de var AI desteği olmasa bile. AI destekli S24 lerde objeyi çok iyi siliyor ve yerini baya yapay zekayla dolduruyor. Çizimi resme falan da dönüştürüyor orası bambaşka bir seviye. Ama Applenin yaptığı benim S23 deki gibi dümdüz obje silme. Buna yapay zeka özelliği diyip 15 serisine vermemesi çok saçma.

• 13'den 15 geçilir mi sizce mantıklımı yoksa gereksiz mi olur ?

• Ronades R kullanıcısına yanıt

15promax kullaniyorum isinma sorunu 18.1 ile neredeyse sifir ios 17de vardi 17.7ye kadar mesela asiri uygulama kullan su bu isiniyordu veya sarjdayken isinma oluyordu kenar cercevelerde telefonu biziklamasan bile sarjda ama bu sorunlarin hepsi 18.1de cozuldu suan sarjda ve kullanimda

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Geçilir.

• Arkadaşlar epey sitesinde bu telefonun 44.100 liraya düştüğü görünüyor. Hatta az önce YouTube'da bir video izledim teknoloji kanallarından bir tanesi bundan bahsetmiş. Ancak bu iPhone 13'te de bazen oluyor eğer n11 üzerindeki Bir satıcı ise dolandırıcılık amaçlı yaptığımı sanırım burada forumda okudum. Sipariş verdikten sonra satıcı size ulaşıp işte parasını yollayın biz size gönderelim gibisinden bir şeyler söylüyormuş şeklinde okudum ama tam hatırlamıyorum.

Kısacası 44.100 liraya (en azından bu yakınlarda) bu telefonun düşeceğini pek mantığım almıyor. Siz ne dersiniz?

• U39770434 U kullanıcısına yanıt

Evet aynen dediğiniz gibi, zaten dikkat edilirse bu tür anormal fiyatlarla listelenen ürünlere gittiğinizde hemen satıştan kalkmış oluyor ya dolandırıcılar o arada kaç tane kurban düşürürlerse hemen satışa kapatıyorlar ürünü yada pazar yeri hemen kaldırıyor ilanı. Bir ürünün piyasası az çok bellidir indirim oranı bellidir 3 büyük sitenin verdiği fiyattan 5-6 bin lira aşağıya bir fiyat koyuyorsa orada bir dalga dümen olma ihtimali yüksektir, uyanık olmak gerek.

• U39770434 U kullanıcısına yanıt
    ikinci eli bile 44 bine almiyorlar, sifiri nasil 44 bine satiyorlarmis? kara cuma’ya yonelik bilindik kurumsal bir site degilse yalan dolan carpma girisimidir o. cok dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 9 Kasım 2024; 16:23:32 >
  • 6 buçuk aylık var 45 e veriyorum alan yok. 128 gb, pil 100, döngü 97... Çoklu cihaz kullandığım için cihazı hiç yormadım yani keşke buradan alacak bir arkadaş olsa da ona versem Forumdan biri almış olur.

Media Marktden Nisan'da almıştım.

16 fiyatı bu kadar hızlı düşerken 16 almaya karar verdim amazonda 59 bin

• Kayıtsız 15 Plus ikinci el olarak ne kadara kadar satılabilir sizce? Mavi renkli, hiçbir sorunu olmayan Japonya cihazı.

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.