< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
doğru söylüyorsun yapacağımı sanmıyorum ama mesajın tam cevabını bilen verirse sevinirim cevap geldikten sonra mesajı sileceğim zaten
-
Doğru doğru hocam, katılıyorum. Sadece fiyatlara isyan ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum büyük harflerle yazmana gerek yok benim cevabım sana değil soruyu soran arkadaşaydi senin mesajına cevap yazmışım büyük harflerle yazmanın anlamı yok sakin sakin…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselmanlar -- 27 Ağustos 2024; 21:54:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Frozen titanium efsane gözüküyor.
-
Ben de çok beğendim.
Böyle pahalı bir telefonda neden batarya kapasitesi düşük anlamıyorum. Ayrıca İphone kullanıcıları için eğer telefon değiştireceklerse, en az her 2 yeni modelde bir değiştirmelerini tavsiye ederim. Çünkü aralarında neredeyse hiç bir fark olmuyor.
-
Sızıntılara göre S25 ultra sensör boyutu hemen hemen aynı . Bu sensör S21 ultra modellerinden beri kullanılıyor. O yüzden kamera anlamında ufak geliştirmeler haricinde ekstra bir şey olacağını sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Prfssr
Yine telefon çıkınca vazgeçip alan olur bence forumdan da ama ben kesin karar verdim almayacağım. En azından S25 Ultra çıkana kadar bekleyeceğim. Onda kayda değer bir gelişme olursa belki denerim. Onu da almazsam hedef 17 serisi artık.
Yoruyor zaten sık telefon değiştirmek. Satması ayrı zor.
İki markada 16 ve s25’te aynı kasaya ufak eklemelerle kullanıcıya sunacaklarquote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancy
Sızıntılara göre S25 ultra sensör boyutu hemen hemen aynı . Bu sensör S21 ultra modellerinden beri kullanılıyor. O yüzden kamera anlamında ufak geliştirmeler haricinde ekstra bir şey olacağını sanmıyorum.
17 ve s26 ultra bence asıl tasarım ve özellikler bakimindan kapışacakları cihazlar olacak gelen bilgiler bu yönde, her ne kadar samsung bunu kabul etmese de apple'ın yapacağı değişikliklere göre hamlesini yapıyor, 17 değişirken s26 ultra benzer tasarımda kalırsa asla tercih sebebi olmaz, biraz da apple'ın hamlelerine göre piyasa şekilleniyor bence.
tasarımlara bence apple yön veriyor diyebilirim.
Aynı kasa tasarımları yıllardır aynı tüketici aynı pilavı 3-4 modeldir yiyor yeni modelde yanına bir garnitür koyarak sunduğu ayni pilavi yemez 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselmanlar -- 28 Ağustos 2024; 9:44:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
iphone lar fotoğrafla oynamada cok geride kalıyorlar.google pixel 9 serisi yapay zekayla beraber çok güzel iş çıkarmış fotoğraf videoda oynama işinde .acilen bu işe el atmalı iphone.
-
iphone doğallığı ile ön planda diğerleri gibi renkleri bastırıp yapmacık çıkartmıyor bence bu doğallıktan memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 28 Ağustos 2024; 23:36:48 >
onu demek istemedim mesala fotoğraf cekildikten sonra yapılan işlemler birşeyi yok etmek yok edip yerine birşey koymak.yada fotoğraf cekilmeye birini bulamayınca kendi başına fotoğraf cekip montaj yapılabiliyor buda güzel bir özellik videoda boost diye birşey çıkmış videoyu güzelleştirme vb gibi özellikler çıkmış pixel 9 da.bunları yapmalı apple
-
İphone doğallığı ve samsung yapmacıklığı diye bir şey var. Adamlar bir fotoğraf çekiyor, galerideki farklı, çektiği farklı.
16 serisinde ai destekli birçok kamera özelliği gelir hocam
Frozen Titanium çok güzel...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X