naturel titanyumu beğenmeyip dönüp dolaşıp naturel titanyum almıştım bu sefer acele etmemeyi düşünüyorum incelemeleri bekleyeceğim favori rengim her zaman siyahtı lakin boya atması kolay çizilmesi parmak izi vs sorunlarından sıkıldığım için farklı bir rengi tercih ettim bakalım 16 serisin de nasıl olacak |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Bende nedense natureli çok beğendim siyah aldım
16 için mevcut sızıntılara göre yorum yapacak olursam siyah ve gri çok iyi görünüyor. Uzun yıllar sonra ilk defa simsiyah görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Desert Titanyum mükemmel görünüyor.
inşallah dediğiniz gibi olur hocam yine risk alıp siyah sipariş geçerim vazgeçemiyorum bir türlü
telefon bir bütün gözüküyor bütün kılıflarla uyumlu olan bir renk siyahla yanlış gitme şansınız olmaz
-
Tahminim Herkesin sipariş geçeceği bir renk olacak yine ama inanın eski heyecan vs kalmadı içim de
-
Takasla alsak 15 pro 128 üzerine kaç veririz ortalama sizce? 16 pro 128 için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 26 Ağustos 2024; 22:38:5 >
Aslında kılıfla kullanınca pek rengin önemi kalmıyor ama siyah renk kılıfta daha uyumlu oluyor. Ama insanlar yeni model olduğunu gösterebilmek adına farklı gelecek olan renge yöneleceklerdir.
25-30k gözden cikar pardon cepden:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25k 1 sene kullanıp model yükseltmek için verilebilir ama cihaz bariz farklı gelirse tabi
Apple nin her zamanki takdiği,1 tik kamera iyleştirmesi,100-150amh batarya yükseltmesi,işlemci varsa kasa da fiziksel tuş kamera tuşu vs.. gerisi yazilim zaten bu saaten sonra gelen yenilikler ram ağirlikli olucak 8gb ram ile ilerlemeye calişip 17-18 serisinde 12gb rama geciş yapar.25k az değil ama tahmin yazdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük bir yenilik gelirse 14 pro dan 16 pro ya geçerim belki
-
ios 18'i merak ediyorum. umarım sorunsuz bir yazılım olur.
bende 14 pm var. 16 almam. şöyle önemli bir değişiklik olursa belki geçebilirim. o da hangi seride olur bilemem. artık eskisi gibi kolay alınmıyor cihazlar maalesef.
-
inanın hiç bir önemi yok hocam her ne kadar geçilmez desekte 16 serisine geçeriz ekonominin kötü olmasının yanında artık erişim sorunumuz da var
-
Natural Titanium + Şeffaf Mag Safe = Ambiyans
-
Benks glass warrior sapphire ekran koruyucu benks kevlar 600D Armor Air kılıf :))
-
Yurt dışı kayıtlı 3 takvim dönemini doldurmuş 14 pro 128 gb cihaza ne kadar verirler acaba değişim kampanyalarında ? Var mıdır bir fikri olan ? Eğer absürt,düşük bir rakam vermezlerse yıl başından sonra değişim yapmayı düşünüyorum.
-
bu renk acaba bu renk mi?
ınstagramOzan Ebe on Instagram: "Apple’ın yeni iPhone’larını tanıtacağı lansman yaklaşıyor, ancak elimize bir adet 16 Pro Max Dummy ulaştı. Gelin, bu modeli yakından inceleyelim! #apple #iphone16promax #dummy #gold #titanium #reklam #telefonkılıfı"https://www.instagram.com/reel/C_IhOzjoB3Y/?igsh=b2IybWFzY3c3YmE3 -
Tamamen benim temiz umarım yanılırım ama mevcut ekonomik göstergelere göre hesapladım.
ben cihaz ilk çıktığında mevcut kur ile sipariş verenlerin cihazlarının en erken 20 eylül hatta eylül sonunda geleceğini düşünüyorum.Apple için Türkiye'de önemli bir pazarı ancak dünya genelinde talebe yetişip TR teslimatlarının eylül sonu ekim ilk haftası olabilir bence o da en iyimser tablo.
Yukarıdaki teslim terminini düşünürsek 16pm 256gb cihazdan yola çıkarak fiyatının apple tarafından kurun kesin 35 hatta 36 lira olarak düşünülebileceğini, bu sebeple 1 usd= 36 lira olarak da baz alındığında min:105k ila 110k bandı arasında olacağını düşünüyorum. (apple.com tr 15pm 256 gb fiyatı: 89.999 TL şu an) Niye 36 tl diyorum çünkü teslim edilene kadar ki süreçte olası kur artışından kendini korumak ve sipariş iptal etmeden müşteri memnuniyetsizliği yaratmadan teslim edebilmek için.
yeni model apple.com.tr'deki 15 serisi fiyatlaması bir nebze de olsa referans alınarak yapılır, piyasada kaça satıldığına çok bakmaz, 16 çıkınca 15 serisinin fiyatı düşer diyebilirsiniz ben düşüreceklerini de sanmıyorum, 15 serisinin fiyatı sabit kalır zam yerine zaten 15 çıkınca 14 fiyatı düşmemiş hatta bir tık zamlanmıştı ama burada 15 serisinin fiyatını stabil tutup 16'yı bir üst rakamdan fiyatlayabilir.
beklemeyip ilk siparişlerden cihaza ulaşamayan ama bir şekilde almak isteyenler, alıp bunları satmayı fırsatçılık edinen telefoncular tarafından da min.120k bantlarına satılacağını düşünüyorum. (trendyol ve hepsiburada'da 15 çıkınca olmuştu, burada da muhakkak olur)
Bekleyip ekim ayı ortası ve sonu almak isteyenler içinde olası bir kur artışı olması durumunda da apple'ın fiyatlarını yukarı yönde revize edeceğini düşünüyorum.Sipariş verip 3-4 hafta termin verdiği durumlarda kur artışı sebebiyle siparişi iptal olanlar olmuştu, bunu önlemek adına opsiyonlu fiyatlama yapılır bence)
Yukarıda bahsettiğin noktaya gelecek olursak da tekel fiyatlamanın biteceği yani 16pm ve 16 serisinin fiyatlarının apple'ın belirlemediği skalayla satılacağı zamanında en erken kasım ayı ortası ve sonu olacağını düşünüyorum o zamanlar apple.com.tr fiyatı bir tık yukarıda kalır diğer satıcılar daha uyguna satar ama yılın son çeyreğinde kurun artması muhtemel o zaman da fiyatların ne olacağı ALLAH bilir.
benim şahsi düşüncem 15 pro ya da 15 pm olanlar bu cihazı pas geçip 17'yi beklemeli, 15pm ya da 15pro'dan bile geçerken 30-35k bantları arasında bir fark verilebilir ki bence aradaki farklar için cidden israf diyebilirim.
bunlar benim düşüncem arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselmanlar -- 27 Ağustos 2024; 17:39:1 >
-
Değil hocam.
Beklenti ve gördüğüm bu şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X