Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alsem Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.208
Cevap
509
Favori
770.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14 pm gibi bir cihazdan samsunga mı geçilir hocam ne bekliyordunuz ki ama tekrardan 14 pm alınmaz bence AI desteğinden mahrum bırakıldı bundan sonraki sürümlerde gereksiz özelleştirmelerden başka birşey alamayacak demektir 16 pmx çıkınca imkan varsa geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B25A9704 -- 22 Ağustos 2024; 12:41:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül ayında tanıtıldığında ne zaman stokda olur bilgisi olan var mı? 5 ekime kadar Almanyada olacağım denk gelirse almak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guest-6B25A9704 G kullanıcısına yanıt

Neye geçtiğine bağlı. S24U ya geçmiştir muhtemelen ve geçilir, salt cihaz bazında daha iyi cihaz.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Apple.de büyük ihtimal ile 20-25 eylül arasi siparişe acilir.Teslimat ne zaman olur allah bilir 5 ekim olmasa da 10-15ekim vs teslim olabilir.1 haftayla kacira bilirsin yada denk getirebilirsin tanitim da herşey belli olur.

• Guest-6B25A9704 G kullanıcısına yanıt

Hocam ben samsung kullanıcısıyım ama dibine kadar kullanıcı, custom rom/root gibi her türlü şeyi de deneyen biriyim. Linux kullanıyorum, web sitelerim var ve php web geliştiriciyim. Aynı zamanda eticaret işim var kendime ait ürün foto/videolar instada çok bozuluyor diye 14 pro maxa geçmiştim.

s24 ultra ya döndüm ama aldığı tüm güncellemelere rağmen kamera stabil olmadı, insan yüzü teni halen ölü gibi sarı. Nişan fotolarımın tamamını mahfetti sağolsun samsung. mp düşürüp çekin vs diye redditte tartışmalar forumlar var ama 8 9 ay geçti çıktıgından bu yana güncelleme ile adam edemediler ne yazık ki.

Benim için halen android daha güçlü bi işletim sistemi, kamerasından sebep tekrar iphone denemek istiyorum. Halen androidin kullanımını ve özelleştirilebilirliğini daha çok seviyorum.

Samsungda hep amiral gemileri kullandım, alt segment cihazları kullanıp iphone a geçince öyle harika böyle harika rüyasına kapılmadım :)

Ama samsungda bixby için fazladna tuş olmasını oldum olası sevmediğim gibi iphone da sağolsun gitti bi tuş daha ekledi. Pek içime sinmedi 16 görsellerinde gördüğüm şey, 15 de elime alınca plastik telefon gibi hafif geliyor. O yüzden 14 pro max mi tekrar diye düşündüm, o yüzden sormuştum. Güzeldi kasası metal ağırlığı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 23 Ağustos 2024; 9:58:2 >

• Merhaba, Kasım 2022 de almış olduğum iPhone 14 Pro max cihazımı İPhone 16 serisi tanıtıldığında Gürcistan Apple store bayisine gidip eski telefonu verip yenisi alabilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tahminen düz iPhone 16 çıkış fiyatı vergisi vs hersey dahil ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Neye geçtiğine bağlı. S24U ya geçmiştir muhtemelen ve geçilir, salt cihaz bazında daha iyi cihaz.

İyi cihaz mı tartışılır, ben 13 pm’ dan 24 ultraya geçmedim mesela, tamamen kişisel tercihler.
    İyi cihazdan ziyade sunduğu deneyim benim için daha önemli.
    Adam yazmış hala kamera sorunları düzelmedi diyor. Samsung premium cihaz üretemedi hala.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

bence hiç değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-814B5FF12

bence hiç değil

İşte sence bence demek için kullanmak lazım. Ben iki cihaza da sahibim. Şimdi konusu değil, artıları eksilerini yazmak istemiyorum cihazların.

• hepsiburada 16'da eskiyi getir uygulamasına dahil ediyor mu? 13 kullanıcısıyım, 3 dönemde bir değiştiriyorum, muhtemelen 16'ya geçerim ya da pil almam gerek, şarjım pek iyi değil artık.

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Kesin yapar. Ek takas desteği verir mi hemen bilmiyorum ama eskiyi getir yeniyi götürü uygulayacaktır.

• Eskiden her yeni telefon modeli çıktığında devrim niyeliğine yenilikler olurdu.
    Şimdilerde sınıra ulaştığımızdan olsa gerek minor yenilikler oluyor.

Benim için önemli olan özellikler,

Kamera,
    Yapay zeka,
    Ergonomi ve hafiflik,
    Tabi kullanıcı deneyimi, özel hissettirecek bir deneyim sunması.

• Apple,kamera ve ekran konusunda ilerleme sağlamadiği sürece gelen yazilimsal yenilikler sadece kullanicisni salak yerine koyuyor demektir.Apple bu saaten sonra tüm yenilikleri ram ağirlikli yazilimlara verdi,haksizmiyim.!!!

• Desert Titanium ile ilgili bu görsel dolaşıyor ortalıkta.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• ciho. kullanıcısına yanıt

Bu rengi beğendim gerçekse tabi

Sierra blue’dan sonra sonunda güzel bir renk gelmiş. Yok satar stok bulunmaz diyim

• Bence herkese hitap edecek bir renk değil.

Dune filmindeki desert gibi bi renk olsa tamam derdim ama bu bildiğin 💩 rengi olmuş

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bu renk bi Megane ile takım olur 😂

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

İşin espirisi bir yana ben yok satacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 26 Ağustos 2024; 0:22:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.