< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
13 pro max den geçeyim diyorum, eski cihazlarını da alsa keşke güzel bir fiyata.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 eylül lansman; 13 eylül yurt dışı ön sipariş, 20 eylül Türkiye ön sipariş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarptr -- 19 Ağustos 2024; 9:57:40 >
Hocam tasarımın 17’de değişeceği ayyuka çıktı. Sıfırdan iPhone alacaklar, eski cihaz kullananlar veya her sene telefon değiştiren tutkunlar hariç 16P/Pm geçen nadir olur o yüzden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
16gb olarak almıştım 2016da geçen aylarda nand değişimiyle 128 yaptırdım bu gidişle bir kaç yıl daha birlikteyiz
-
Natürel’in 15P’deki hali daha güzel sanki. Bu biraz daha koyu gözüküyor. Gold ise şimdi bir şeye benzemiş. 1-2 gün paylaşılan görseller çok kötüydü. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Geçen sene sızan görsellere göre şöyle bir renk konuşuluyordu. Belki kırmızıya yakın bir renkte olabilir.
-
Katılıyorum, bunun biraz daha altınımsı hali gelecek gibi.
Bu arada konu sayfa sayısı olarak geçen seneki 15 Pro serisinin konusuyla şimdilik başa baş hatta ileride gidiyor, önden anket yapalım forumdaşlar cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz ?
strawpollIPhone 16 Pro/Max alacak mısınız ? - Online Poll - StrawPoll.comhttps://strawpoll.com/poy9kk45wgJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarptr -- 19 Ağustos 2024; 19:44:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Renk olayı kişisel tercih ama böyle gelirse bronz çok kötü bence. Pek satacağını düşünmüyorum. Ancak bakım benim cihaz 16p diyecek kişiler çoğunlukla alır.
Valla benim bi hoşuma gitti. Gold rengini sevmiyordum ben, ondan daha tok duruyor. Yine de farklı exclusive bir renk olmasını isterdim. Farklı bir tonda yeşil vs. olabilirdi. Beyaz ve siyah standart oldu ama gri yerine farklı bir renk beklerdim. Gerçi Apple son zamanlarda hep exclusive olarak sadece bir renk yapıyor o da bir gerçek.
-
Ben de gold rengini pek sevmiyorum ama bu ton sanki kahve tonlarında gelecek gibi duruyor. Geçen sene sızıntılarda çıkan kızıl gibi bir şey olursa hoş olabilir. Yine de açıkçası siyah ve gri sanırım ilk tercihim olur sanırım.
İphone 16 pro telefonu kaç watt adaptörle şarj etmek sağlıklı ve doğru olur?
-
Pek farkları yok. Hepsi aynı derecede yıpratıyor. 5w ile şarj edip pil sağlığı 1 ayda düşen de gördüm 100w adaptöre takıp 1 sene %100 pil sağlığında kalanı da.
Mesela bu 120W anker adaptör ile şarj olan 15Pm.
1 Ekim ilk şarj. 10 gün sonra 11 ay olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Ağustos 2024; 16:59:28 >
Sanırım 16 PM'yi pas geçeceğim. 17 serisini görmek istiyorum. Eğer tasarım değişikliği olursa ki olacak gibi duruyor, 18 serisini bile bekleyebilirim. Her sene ufak tefek şeyler için fark vermekten sıkıldım.
iPhone 4 varken satıp 6 serisini beklemeye başlamıştım, Plus söylentileri vardı o zamanlar.
Sonrasında 6 Plus, 6s Plus kullandıktan sonra 7 Plus'ı atlamış 8 Plus'a geçmiştim.
8 Plus zamanında da yapmıştım bunu. 8 Plus aldım, sonraki sene kasa değişti X geldi, ondan sonraki sene de XR - XS - XS Max geldi, 2019'da 11 PM'ye geçmiştim.
Kasa değişecekse öncesinde durup 1 ya da 2 sene ara veriyorum.
16 serisi alacak olana hayırlı olsun tabii...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Ağustos 2024; 17:46:14 >
Arkadaşlar s.a. 14 pro max dan samsunga geçmiştim.
15 serisini beğenemedim hafifliğinden tutunda tasarımına,
16 alırım diyordum ama buda galiba pek mantıklı gelmeyecek gibi, samsunu kınarken buda yanına bi tuş daha koymuş gözüküyor tasarımlarda.
Tekrar 14 pro max mı yoksa 16 ya şans vermek mi ?
-
tekrar ios geçme gibi niyetin varsa,16 serisine geçersin,bi sonraki değişiöin update oluşun 18-19 serisi olabilir.14 serisi alinmaz bu saaten sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu saatten sonra 15P/Pm altı alınmaz. Telefonları biçti Apple. O kadar para verecekseniz alacağınız güncelleme ve özellikler iPhone XR ile aynı. 15P/Pm’i de beğenmediğinize göre yapacak bir şey yok. 17 serisini bekleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X