Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (7. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.195
Cevap
509
Favori
768.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyordum hocam teşekkür ederim.

O zaman biz dil bölgeden cihazın bölgesini AI destekleyen bir ülke seçip ödeme vs Türkiye bırakarak Apple Intelligence’ı deneyebileceğiz en kötü ihtimal.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla öyle. Yoksa ABD hesabı kullanmak işkence. Adres istiyor buna elçiliğin adresini girebilirsiniz :) ve bir de geçerli ödeme yöntemi istiyordu. Eskiden PayPal kart ile falan bir şekilde oluyordu. Ama ülkede her şey engellenebildiği için o da kapatıldı. Neyse bir de geçerli ödeme yöntemi lazım. Umarım sadece cihazın bölgesini değiştirerek çalışıyordur da biz de erkenden kullanırız gelen özellikleri. Artık denedikçe yazarız nasıl olduğunu. Fakat beta örneklerinde cihazın bölgesini değiştirmek yeterli gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben dün birinin 15 Pro konusunda söylediği bir Shortcut indirdim. Chat GPT kullanarak direk Gpt’ye herhangi bir şey sorma ya da yazdığımız bir yazıyı gramer olarak kontrol yeniden yazma vs özellikleri vardı. O bile hoşuma gitti. Eylem düğmesine ekledim.

Hem Siri böyle olacak hem de ChatGPT olacak, merakla bekliyorum.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Bizim forumda ve dışarıda eski model iPhone kullanıcıları genelde Apple Intelligence’ı “ya ne işe yarayacak” modunda bekliyorlar. Fakat gelen özelikler çok iyi ve kullanışlı. Artık akıllı telefon devri bitiyor. Yerine zeki telefon devri geliyor.

En azından Siri artık “alsana webte bulduklarım bunlar kendin ara bul” demeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben bir ay S24 Ultra kullandım ve hala Samsung Tab S9 Plus kullanıyorum. Çok eksiklik olmasına rağmen tarayıcıda sayfa özetleme, yazdığınız yazıları düzeltme ve yeniden yazma, notlar uygulamasında yazıları veya dosyaları özetleme gibi basit şeyler bile bazen çok kullanışlı oluyor.

Dediğiniz gibi, Siri bu saçma durumdan çıkıp gerçekten kişisel bir asistan olacak. Hele Mesut Çevik ve Koray Birand’ın videosundaki seviyeye gelirse, düşünemiyorum bile.

O videoda bir örnek veriyorlardı, mesela x kişisi bana geçen hafta mail atmıştı ama mailde ekran görüntüleri vardı diye soruyor ve Siri onu buluyor. Tabi belki bu noktaya gelmesi hemen olmaz ama işin gidişatı bu yönde.

En azından Samsung’taki hali hazırda bazı özellikler bile günlük hayatta çok faydalı olur, ki bir de ChatGPT alternatif olarak eklenirse.

Bence telefonların geleceği bu yönde. Cebimizde artık kişisel asistan taşıma noktasına doğru gidiyoruz. Bu yüzden açıkçası ben heyecanlanıyorum.

Bunun haricinde, iOS 18 ile en çok sevindiğim şeylerden biri uygulama simgelerinin rengini değiştirme olayı. Koyu renkli simgeler çok hoş görünüyor. Uygulamaları istediğimiz noktaya koymak, benim gibi yıllardır Android kullanan biri için çok iyi olacak.

Ben Eylül ayını bu sebeple iple çekiyorum. Birkaç defa iOS Developer Beta bile yüklemeyi düşündüm ama zor tuttum kendimi, bir ay kaldı diyerek bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 14 Ağustos 2024; 3:55:47 >

• 16 ta pek değişiklik yok 17 de var asıl değişiklik.google pixel 9 gibi olacak arka tasarım 17 de.

yalnız yazımsal olarak baya güzel iş çıkarmış yeni pixel 9 beğendim keşke türkiyede satılsa direk ona gecerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: carsi41

iğrenç görünüyor.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]TechDroideryoutube
    iPhone 16 *FIRST LOOK* 🤯
    https://www.youtube.com/shorts/sfZrxjhFEwE?si=CNdQxQQc_DrFNBvQ

• Beklemedeyiz bakalım. Bu arada optik 3x yazılmış ama dijital olarak bir geliştirme olacak mı? 15 Pro Max 25x yakınlaşabiliyor idi maximum...

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük değişmeyeceği için ben pek sanmıyorum.

• 16 fiyat ne olur acaba yurt dışı ?

• Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

MacRumors

Ne eklediniz tam olarak? link var mıdır?

• samtual kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğrafın altına MacRumors yazana tıklayın, link onun içinde.

Renklerle ilgili.

Gri ve siyah bu sene çok saran olur gibi.

Rose olmayacak mıydı ya, en sağdaki bronz resmen. Baya değişik bi renk. En iyisi gri bence

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Olacak diyorlar ama sanki görsellerde yok.

• Kahverengi seçeneğin kötü olacağını sanmıyorum çünkü geçen seneki sızıntılara kıyasla gelen renkleri düşününce Apple mutlaka rengi toparlar...

Bu seneki sızıntının render hali:

Geçen senenin 15 pro renk sızıntısı ve render halleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarptr -- 17 Ağustos 2024; 14:3:31 >

• Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Düz modellerde 60hz çok bence artık 30 a düşürülmeli...Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• 100$ yükseltip bataryadan kısmak inş yanliş bilgilerdir böyle saçmalik olamaz neye göre kime göre zam diyicem ama hafiza 256 standart etmek bilemedim 100$ fark edermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.