Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ysn61 , auafina47 , yazilimsever Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.693
Cevap
501
Favori
739.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım cihaz tanıtılsın duruma göre seneye bırakırız yeni cihaz işini ilk iphone mu alacağım benim için kasada öte sorunsuz bir çıkış yapıp ısınma throttling ekranı kısma vs olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 13 Ağustos 2024; 13:32:11 >
  • Siriye chatgpt ile sesli konuşma entegrasyonu direk geliyor mu yoksa 2025'i mi bekleyecek?

• iğrenç görünüyor.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu tasarımla bu şekilde gelirse bence de çok kötü hem de çok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cselmanlar kullanıcısına yanıt
    Bu haliyle Çin malı telefonlar gibi. Çok kötü bir görüntü.

Bence de giderek sacmalamaya başladı Apple hepten xiaomi’ye benzemiş xiaomi gibi sacma sapan lens kamera tasarımlarına benzemiş umarım böyle gelmez gerçi çok kısa süre kaldı yüksek ihtimal böyle olacak gibi 15 arka tasarımı kesinlikle daha iyi bundan

Hocam telefonlar artık doyum noktasına ulaştı. Kayda değer bir yenilik olmayınca kamera yerlerini değiştiriyorlar ve ortaya böyle garip şeyler çıkıyor. İPhone tarafında bu yıl olay yapay zeka o da bize gelmesi uzun bir süre olacak gibi. Şahsen yeni bir cihaz alacak olsam böyle bir 16 alana kadar 15p alırım.

Böyle gelirse çoğu Apple fani hayal kirikiligina uğrar elbet alan çıkar ama ben bundansa elimdeki 15 pm’yi kullanmayı tercih ederim 17’yi beklerim daha iyi yapay zekayı 15 pro ve 15pm’de çalıştıracak zaten sadece yapay zeka kullanımını düşünüp alan çok az çıkar bence

• Kim tipini ne yapsin kilif kullanilicak ve ismi 16 olucakkkkk ve 60k olucak masa da durucak havasi olucak:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende aynı kafadayım. 16 geçiş cihazı olacak. 15pm ile yapay zeka gelirse kullanırız tabii ama bizim ülke için zor.

DFU ile kurulum yapıp bölgeyi ABD ve dili İngilizce yapsak çalışmaz mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Bölgeyi ABD yaparsak ödemeleri hangi ülke tarifelerinden yapıyoruz ?

Öyle çalışır hatta sıfırlamaya da gerek yok. Hatta ayarlardan bölge ve Siri dili değiştirince kullanılabilir oluyor ancak AppStore abonelikleri sıkıntı. Ödemeler dolar ve ABD fiyatlarına göre oluyor.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Hesabın bölgesini değiştirmediğimiz için etkilemez onu. Mesela eskiden dolarla ödeme yapıyordum. Hesap ABD’ydi benim. Sonra Tr açılınca Tr’ye geçirdim. Hatta WhatsApp’ı 0.99 dolara satın almıştım. Sonra ücretsiz oldu. Yani cihazın bölgesi ile hesabın bölgesi farklı olabiliyor. Sorun olmuyor.

Yok hocam ben cihazın bölgesini Fransa, Apple Kimliğin bölgesini ise TR kullanıyorum. Ödemeler TL oluyor.

Ama bunu kullanmak için sadece cihazı değil apple id’yi de ABD yapmamız gerekiyorsa o sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 14 Ağustos 2024; 0:37:29 >
    Ödeme kısmı eğer dediğiniz gibiyse iyiymiş. Daha önce demek için yapınca uyarı verdiğini hatırlıyorum.

Ayrıca 18.1 betasını kullanırken bölge ABD yapınca sıraya ekleme seçeneği çıkıyordu zaten kullananlarda var. Genel sürüm de yayınlanınca yine kullanılır bence. Belki uydu arama vs o tarz şeyler olmaz ama Siri odaklı olanlar kullanılır.

Mesela oyun aboneliği böyle görünüyor hocam.

İyiymiş o vakit. Ülkemizde İngilizce olarak kullanmak isteyenler için çok problem olmayacaktır.

Apple Kimliğin bölgesi bu gösterdiğiniz ekrandan başka bir yerde mi ayarlanıyor hocam ?

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Evet o buradan değişiyor.

apple support
    Apple Kimliği ülkenizi veya bölgenizi değiştirme - Apple Destek (TR)
    https://support.apple.com/tr-tr/118283

Ödeme yöntemi, cinsi hepsi değişiyor.

Eski Apple kullanıcıları bilir. Dediğim gibi eskiden TR hesabı yoktu. Biz Türk kullanıcılar genelde USA olarak kullanıyorduk. Her şey dolar üzerinden fiyatlanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 14 Ağustos 2024; 2:31:14 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.