Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vasel , ysn61 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.167
Cevap
509
Favori
767.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renk seçeneklerinin ne olduğu kesin belli mi? Şu fotoğrafı buldum ama kesin böyle mi bilmiyorum. Eğer böyle olursa en çok satan renk gümüş olacaktır.
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

bende gümüşü çok beğendim bir de bronz söylentisi var o da iyiydi ikisi arasında tercih yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 10 Ağustos 2024; 18:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronz daha koyu bildiğim kadarıyla. Gümüş daha iyi olur bence. Gerçi çıkınca anlaşılır hangisinin daha iyi olduğu.

• karar vermek zor ikisi de müthiş

• Üstteki daha iyi bence hocam. Alttaki hafif yeşile kaçıyor sanki.

• 14 pm den geçilir mi buna arkadaşlar.

• Not Today! kullanıcısına yanıt

en son modeli kullanmak istiyorum bütçem var dersen geçilir

harcadığım paraya değecek farklar görmek istiyorum dersen geçilmez.

• Mükemmel ve çok net bir tespit olmuş hocam tebrik ederim insan bu soruyu kendine sorunca ne yapması gerektiğini çok net anlatan bir cevap olmuş bence 👌🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cselmanlar kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. tespitlerim nokta atışıdır  

ekim gibi bende almak istiyorum 16 PM bir aksilik çıkmazsa. ilk Pro iPhone'um olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 12 Ağustos 2024; 23:10:47 >
  • Seneye 17’ye geçecek misin hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

bilmiyorum hocam şuan birşey diyemem geçmemek için elimden gelen sabrı göstereceğim  

• Cihazinin değerini düşürmemek adina 15pm sayfasi güncellemicek 16pm sayfasi olucaktir yazin buraya:)

• 17’de kasa değişiyor hocam. Elinde yeni kasalı telefon olur 17’ye geçersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam apple artık 3 senede 1 kasa değiştiriyor. iphone x kasası 3 yıl, 12 kasası 3 yıl kullanıldı. Haa 17 de kamera yeri değişecek, dinamik ada küçülcek falan tarzı tasarım değişikliği olabilir. Ama kasa 15 kasası olacak kesin gibi.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Kamera yeri değişti mi zaten bir önceki iPhone otomatik eski kalıyor. O yüzden 17 çok daha uzun ömürlü olacak görünüm açısından.

1 sene sonra yepyeni 3 yıllık kasaya geçecek ama. Belki ovale döncek herşey değişecek. 11 pro serisinde arkayı bambaşka yaptılar yepyeni telefon oldu 3 yıllık kasa fakat 12 pro serisi geldi ekran büyüdü üstüne lidar geldi bide üstüne kasa keskin hatlara kavuştu oda bambaşka oldu. 16 serisindede 6.9 inç olması diğer modellerden farklı kılan tasarım oyunu olacak gibi.

Kaldıki pro serisindeki 3 lü kamera dizaynı çok beğeniliyor değiştireceklerini zannetmem. Tahminim dinamik adayı küçültürler 17 serisinde.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Bakalım artık hocam hayırlısı :) benim gözüm slim modelde. Umarım hızlı şarj ile gelir de bu takoz gibi cihazlardan kurtulurum.

Aynen hocam gelsinde görelim. Valla 15 serisi ele çok iyi oturuyor. Yani 12 serisindeki o keskinlik yok ama yinede düz olması çok güzel. Bana slim gibi geliyor 15 serisi :) 12 serisi kadar inceltseler slim olur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

1 sene sonra yepyeni 3 yıllık kasaya geçecek ama. Belki ovale döncek herşey değişecek. 11 pro serisinde arkayı bambaşka yaptılar yepyeni telefon oldu 3 yıllık kasa fakat 12 pro serisi geldi ekran büyüdü üstüne lidar geldi bide üstüne kasa keskin hatlara kavuştu oda bambaşka oldu. 16 serisindede 6.9 inç olması diğer modellerden farklı kılan tasarım oyunu olacak gibi.

Kaldıki pro serisindeki 3 lü kamera dizaynı çok beğeniliyor değiştireceklerini zannetmem. Tahminim dinamik adayı küçültürler 17 serisinde.

17'yi oval kasa yaparlarsa hayatta almamApple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• Merhabalar bir aksilik olmazsa Ekim sonu Kasım başı gibi Avrupa taraflarında olacağım. Elimde 1 adet 14PM yurt dışı pasaport kayıtsız faturası olan ve 1 adet 15PRO yurt içi faturası olan cihazlar var. Yurt dışındaki Apple Store'lardan eskiyi getir yeniyi götür tarzı değişim kampanyalarından bu cihazları kullanarak yararlanabilir miyim avantajlı oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.