Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur025 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.691
Cevap
501
Favori
738.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tahmini rakamlar 16pm 256 gb için ne olur sizce bu konuyu araştırmış olan arkadaşlarımız vardır muhakkak 15 pm ile arasında bir fark elbet olacak zaten ama çok ciddi bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum.

bu konuda bilgisi olanlarınız var mıdır?

• döviz bu civarlarda olursa apple 100-105 bin ister diye düşünüyorum.

• sarptr S kullanıcısına yanıt
    Vay be paralara doğrudur ilk zamanlar 256gb 100-105k seviyelerini görür bence de, 512gb 115k , 1 TB ise 120-125k olur, o zaman uygun bir 15 pro Max denk getirirsek almak sanki daha mantıklı şöyle 2-6 aylık 2.el bir cihaz 14 pm’den gecerken daha az fark vermemizi saglar şimdi düşününce 14 pm’den 16 pm’ye geçmek için arada rahat 45-50k çok fark var düşününce değmez bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cselmanlar kullanıcısına yanıt
    15Pm-16Pm geçişi için 30k

14Pm-16Pm geçişi için de 55k hazır etmek lazım bence :)

Bütçe bol tutulursa geçiş rahat olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    O zaman 2.el çok temiz 15pm sanırım daha mantıklı aradaki fark hazır çok azken ben o yöne doğru gidiyorum sanki

Aradaki fark çok ciddi seviyelere ulaştı çünkü ve bir çok kişinin canini yakar gibi

Farkın bu kadar olmasının sebebi çarpan dolar. 200 dolar fark bile bi anda 6800 lira ediyor ki bu fark daha da açılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Bir de bu farka vergiler eklenince daha da açılır işte o zaman gerçekten değer mi?sorusunu sormak lazım kendi kendimize bence 14 pm’den 16 pm’ye geçmek için 50-60k fark çok fazla bir fark olur ki verilebilir bir fark değil bence

Aradaki fark az değil eğer olursa 50-60k,Bu farka değicek ne gibi yenilik özelik işe yariycak teknoloji olabilir bunu sormak lazim.14 serisinden 16 serisine gecmek bilemedim bir cihaz parasi,2 klima parasi 1 tv yada 2 tv parasi-Evi boyar ufak dokunuşlar dahi olsa restore edersin.1 cocugun okul masrafi 1-2 yillik elektrik dogal gaz parasi var da var.Kazanan için de cerez parasidir.Ama 15 serisinden 16 gecmek için max 20-25k üstü sacmalik seviyesidir.Apple türkiye malini değil kâri yükseltip durucak.Tek sebebimiz apple türkiyedir sacmaliğin daniskasidir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarında çok haklısın dostum ben bu yüzden elimdeki cihazı 2.el çok temiz bir 15 pm ile değiştirmenin çok daha mantıklı olacağına karar verdim 16 pm ile 15 pm arasında muhakkak küçük farklar olacak ama aradaki farklar can yakar boyutta ya da düşününce neden veriyorum ben kolay kazanmıyorum diye insana kendini sorgulatır boyutta, son model cihazı alacağım diye kendine haksızlık etmemesi lazım insanın,yazdıklarınız fikrimi bu yönde değiştirdi benim açımdan çok doğru şu an 256 gb 15 pm 80k bandında kur artıyor hafifte olsa yeni 16 pm 256 gb en az 100-105k olur o da en iyimser tahminle gerek yok bu paralar fazla, kolay kazanılmıyor

• bende de duz 12 var 16 proya mi gecsem yoksa 17 yi mi beklesem diyorum Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• canozturk21 kullanıcısına yanıt

12 halâ sorunsuz çalışan bir telefon bir telefonu 4-5 sene kullanıyorsanız 17’yi bekleyin bence asıl değişikliklerin bu seride olması bekleniyor.

• Arkadaslar herkese günaydın 1 senedir iPhone kullanmıyordum eski yedeğimi geri yükledim ama kilit ekranı şifresini istedi hatırlamıyorum ne yapmam lazım

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kayda değer bi değişiklik yok gibi bu seride, 15 pro max den devam

17 de tasarım falan değişirse bakarız artık

• 16 pro tahmini ne kadar olur ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Benim şahsi düşüncem mevcut 15 pro 256gb rakamına bakarsak ve kuru da hesaba katarsak 85-90k bantlarında rahat olur, genel de hem yeni çıkan model yüksek rakamdan çıkıyor bir de Apple bir önceki modele hafif bir güncelleme yaptığını düşünürsek yazdığım fiyat rahat olur diye düşünüyorum umarım yanılırım ama pek sanmıyorum

Hocam senin ciddi bir fark ödemen lazım geçiş için seneye 17’ye en az farkla geceyim dersen bu seneden 16’ya can yakan bir geçiş farkıyla geçip seneye bu makası iyice daraltmış olursun aradaki farkı 2 yıla yaymış olursun gibi düşün,

Bende herkes gibi düşünüyorum bu tasarim 16’dan sonra bitecek ve asıl yeni tasarım dili ve farkla 17 ile gelecek diye düşünüyorum 16 bu kasasın son versiyonu özetle

Ben elimdeki 14 pm’yi 2.el temiz bir 15 pm ile değiştirmeyi düşünüyorum elimdeki cihazın güncel değerinin daha da düşmemesi gerekçesiyle yoksa çok bariz fark yok ama şimdi değiştirmezsem seneye 14 pm çok ciddi değer kaybeder ben bu stratejiyi izliyorum sende benim gibi yapabilirsin

hocam valla bilemedim bataryayi degistirdim ama yine de telefonda ufak tefek donmalar vs oluyor.

O telefonda Apple tarafından kasitli yavaşlatmalar çoktan başlamış cihazı isteyen biri varsa ya da kafandaki rakamlara elden çıkarabiliyorsan dedigime de imkanın varsa yapabilirsin ama şu an ayıracak bütçen yoksa 17 çıkana kadar maddi hazırlık yapıp öyle de yapabilirsin nereden baksan 2 yıl var onun çıkmasına şimdilik elindeki cihazla idare edip direkt 17 için 2 yıl süre zarfında maddi hazırlık yaparak çıkışını beklemelisin o zaman ama 12 o zaman yok pahasına satarsın olsun onu da kenarda yedek telefon tutarsın satmaktansa

Ben olsam senin açından düşününce öyle yapardım dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselmanlar -- 5 Ağustos 2024; 12:41:33 >

12 serisi isinan bir cihaz çok şikayet okumuştum.Min 13 serisi alinmali ama bütçen el veriyorsa 16 az kaldi yenilik görmeden acele edip geçme derim.En kötü ihtimal 16 serisi tanitilinca 15 serisi pro modelleri piyasa da cirit atmaya başlar yakalarsin temizinden gecersin..

• Exodus33 kullanıcısına yanıt

En yakın su bayisinden soğukça bir su söyleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.