bence doğru düzgün bir değişiklik olmayacak.artık tıkandı firmalar. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
15 Pro sahibi olarak 16 Pro için yerimizi alalım. Bakalım neler göreceğiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 Pro kullanıcıları için kayda değer değişen birşey olmayacak varolan şeyler bir tık geliştirilmiş olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam geçen seneden anımsadım, sizi yeni konuda da görmek güzel. 15 pm'den geçmeyi düşünüyor musunuz ? büyük ekran ve kamera tuşu için bu sene 20-30 bin vermeyi fuzuli görüyorum ancak kararsızım.
-
Doğru düzgün geliştirme yok gibi görünüyor. Geçen sefer hadi bi type-c vs eklendi. Pratikte hayatı kolaylaştırdı fakat bu sefer 6.7 inçten 6.9 inç’e büyümek dışında gelen bir şey yok.
Bir de 17 ile kasa tasarımı tamamen değişecek. 17’yi bekleyebilirim.
Hatta 13-14’ten memnun olanların da geçmesine gerek yok.
Siz ne düşünüyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 29 Temmuz 2024; 20:43:56 >
Önceki kullandığım 3 seride de (13-14-15) dediğiniz gibi geliştirmeler vardı ancak bunda saydığımız iki gelişme harici bir şey yok gibi. Geçersem tamamen zorunluluktan geçerim zira ne yazık ki şu an kullandığım 15 pm'de amoled yanığı oluştu ve oldukça rahatsız edici. Lansmanda karar vereceğim, ek özellikli iyi bir cihaz gelirse düşünürüm ama şimdilik 15 ile devam gibi :)
-
Telefon yurt içi ise ve Amoled yanığı mevcutsa mutlaka garantiye verin. Eğer ücretsiz işlem yapmazlarsa THH ile değiştirtirsiniz hocam. Haberiniz olsun.
Yurt içi cihazı, iyicene ilerlemesini bekliyorum ki serviste de net görebilsinler. Zaten bu zamana kadar da eylül gelir yeni cihaz çıkar. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
-
Bende öyle düşünüyorum hocam. Ama fiyat olarak çok uçuk bir fark yoksa yenileyebilirim diye düşünüyorum . Mesela 10K farkla gibi. Ama daha fazlasını vermem.
Amoled yanığı nasıl oluyor hocam ? Ss atma şansınız var mı, merak ettim
üstüne en az 30 35k koymanız gerekecek
-
Öyle olursa almam hocam zaten.:)
Ekranda oluşan fiziksel bir durum, yazılımsal değil o yüzden ss atmakla anlaşılmaz. Ekranı kırık bir telefondan ss almak gibi düşünün.
Örneği burada mevcut: https://discussions.apple.com/thread/255187759?sortBy=rank
-
Oled ekranlar yanar hocam. iPhone X,Xs,12,13,14,15 hepsinde yanan cihazlar var. 16’da da olur.
16 prmx’de de heyecanlandıran bir fark olmayacak hocam 14 pm, 15 pm, 16 pm birbirine benzer cihazlar olacak sizin yerinizde olsam 17 serisine bakardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
görüşün için sağol açıkçası 15 pm elime alınca titanyum gövde haricinde kendimce çok bir farklılık göremeyince değiştirmek için kendimi de çok ikna edememiştim, 16 pm'te ekran boyutunun büyümesinden başka elime alınca tasarım ve görüntü olarak çok bir farlılık olmazsa dediğiniz bana da mantıklı geliyor.
gerçekten geçmek için tasarımın da değişmesi, cihazın görünüş açısından da farklılaşması da gerekli (iç donanım değişiyor ama yetmez bence)
bence apple 15 pm'te tasarımsal dokunuşlarda çok bir şey değiştirmediği için çoğu kullanıcı 15 yerine 16'yı beklemeye karar verdi.
cihaz bir çıksın da yine vay be dedirtmezse 17'yi bekleyeceğim gibi.
teşekkürler.
-
Çıksın bakalım, benim aslında 16pm geçmek için sebebim var çünkü şu an 15 pro kullanıyorum daha büyük ekran ve pil konusundan dolayı 16pm ye geçmek istiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 3 Ağustos 2024; 11:7:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çıktığı günden beri 11 pro max kullanıyorum 16 proya geçme planım var bakalım neler değişecek değecek mi değmeyecek mi görücez.
-
sizinkisi bayağı fark eder hocam :) değer bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X