< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (11. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Açıkçası ben de almam. Ama sadece renginden kendini belli etsin diye alan dahi olur :) TR tam bi soru işareti. Ben forumda dahi ilk defa bu kadar heyecansızlık görüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine telefon çıkınca vazgeçip alan olur bence forumdan da ama ben kesin karar verdim almayacağım. En azından S25 Ultra çıkana kadar bekleyeceğim. Onda kayda değer bir gelişme olursa belki denerim. Onu da almazsam hedef 17 serisi artık.
Yoruyor zaten sık telefon değiştirmek. Satması ayrı zor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam haklısınız. Gerçekten çok yoruyor telefon değişimi. Geriye dönüp baktığımda s7 edge çok hoşuma girmişti. Note 4. S23 Ultra. İphone 15 pro maxi de beğendim.
Ben 17 de bile değiştirmeyi düşünmüyorum. Gayet komplike bir telefon. Tekleme yapmayan, aplikasyon arası geçişlerde hiçbir sıkıntısı yok. Eğer olursa değiştiririm. :)
Yabancı Apple formunda gördüm hocam bende. Gerçek mi değil mi lansmanda göreceğiz. Değişik bir renk bence. Ben Rose bekliyordum açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciho. -- 26 Ağustos 2024; 17:11:11 > -
Sierra Blue bambaşka bişeydi ya. İnanılmaz bir renkti o.
Kesinlikle yok satar bu renk dediğiniz gibi. Özellikle telefonun son model olduğu anlaşılsın diye özellikle lansman rengini tercih edenler oluyor.
-
valla çok değişik bir renk hocam ya. Deep Purple gibi bence bu renk. Işığa göre, baktığın açıya göre vs renk değişiyor gibi. Tabii bu çıkarsa. Bakalım lansmanda göreceğiz.
-
Evet hocam aslında belki de 17 serisi bile pas geçilip 18 beklenebilir. Cidden artık gelişme yok telefonlarda.
12 den 16 pro ya gececegim 3 seneden fazla oldu bakalim insallah deger.
-
16 pro max için fiyat tahminlerini alalım, sizce kaçtan gelir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden yanardı forum yeni iphone çıkmaya yakın. dolup taşardı buralar. birisi bu heyecanı bitirdi ne yazık ki.
-
Zamsız 2850$ eğer yurt dışı zamlı gelirse 3000$ civarı.
-
-
Etkinlik 9 Eylül’de olduğuna göre muhtemelen;
13 Eylül global önsipariş
21 Eylül ABD-AB genel satışı
27 Eylül Türkiye genel satışı şeklinfe ilerler süreç
iOS 18 ne zaman gelir acaba?
-
Muhtemelen 21 Eylül
Bence kuru 35 ten baz alır. Döviz bazında zam gelmez ise aşağıdaki şekilde fiyatlar.
16 Pro - 83.000 TL
16 pro Max - 98.500 TL
Yalnız şu var, Apple kendi sitesinden ortalama %11-13 arasında daha ucuza satılıyor piyasada ama lansmanda bu olmayacak doğal olarak. 15 Pro Max satarken ciddi bir makas olur arada ilk günlerde. Yani kısaca lansmanda alana ort. 10k hava parası girer. Nerden biliyorum, bana çok girdi ordan biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renk konusun da yine borderline kişilik bozukluğu yaşayacağız
-
Renk mevzusu dönünce hep arda turanım videosu aklıma geliyor.
Benim tüm serilerdeki favorim sierraydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X