Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cepcep34 , Passenger Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
18.125
Cevap
537
Favori
825.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç. Yeni Vapor Chamber soğutma sistemi 17 Pro Max’te geliyormuş. Diğer modeller yine eski soğutma sistemini kullanacakmış.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

appleinsider
    iPhone 17 Pro Max to get exclusive 12GB RAM, vapor chamber cooling
    https://appleinsider.com/articles/24/08/29/iphone-17-pro-max-to-get-exclusive-12gb-ram-vapor-chamber-cooling

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 9 Eylül 2024; 1:18:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

17-17 pro ve se modelinde 8 gb ram,17 pro max 12 gb ram olucak ve biraz daha büyük ekranla gelicek diyor sanirim,%40 oraninda sicaklik konusunda levhalar kullanarak isi yayilimini düşürücekler.Bunun yani sirada şahsi düşüncem,Donanimsal olarak ayriştirmaya gidiyor max öncelikli olucak kamera konusunda ise farklilik yaraticaklar sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 9 Eylül 2024; 1:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Zaten Graphite Sheet soğutma 13-14-15 pro ve max modellerinde var. 16P/Pm’de daha geniş graphite sheet kullanılacakmış. Samsunglardaki gibi Vapor Chamber 17Pm’de geliyormuş. Diğer 17ler yine graphite sheet kullanacakmış.

Dediğiniz gibi 17 serisinde Pro Max donanımsal olarak iyice ayrışacak.

• Yani soruma cevap vermemişsiniz ama ben size cevap vereyim 384 devir sayısı bende. Şarjı çok kafaya takmam cihazı her sene değiştirdiğim için canım isterse takarım yarı yolda kalmamak için.

• Geçen yıl iPhone 15 serisi çıkmadan önce vatan bilgisayardan fiyatlar sızmıştı bu yıl olmadı bakalım ne olacak fiyatlar.

• Sizce yarın ön siparişe Türkiye de açılır mı hemen?

• Bu pronun 6.3 inç olacak olması kafamı çok karıştırıyor ya. Önceden ne güzel küçük ya diyerek direk pro max alıyordum. Ama şimdi pro da albenisi olan bir cihaz olacak bence. Bir de buna kafa patlat şimdi işin yoksa.

• Tüm akılda ki sorular için Akşam ola Hayrola :))

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hemen açılmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Lansmandan 6-7 gün sonra başlamış geçen yıllarda

• Bugün büyük gün.:) Hadi bakalım. Merakla bekliyoruz

• Arkadaşlar konudan baya uzak kaldım. Telefon olarak sadece 16 mı tanıtılacak, yeni SE modeli tanıtılır mı?

• Geçen sene Ön siparişten vatan bilgisayardan alan var mı hemen geliyor mu?

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt

16 serisi tanitilicak,genelde se modeli bildigim mart nisan gibi taniliyor bilgim o yönde ama apple bu yapar da yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 9 Eylül 2024; 8:11:12 >
  • bir zamanlar iphone lansmanı yapılacağı gün buralar dolar taşardı. şimdi 3-5 kişi var. malum ehhonomi çog eyi.

• Gang Starr kullanıcısına yanıt
    İyi düşündün hocam.
    13 PM kullanıyorum ve 6.7-inç/ 240 gram. Boyutları ve ağırlığı gerçekten rahatsız edici.

16 Pro ‘ nun ayrıca 40-50 gram daha hafif olacağı düşünülürse çok farkettirecektir.

0.4-inç büyüklük hiç önemli değil, 13 de bu fark 0.6-inç.

Biz büyük sevdiğimiz için yine max alırız muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Eylül 2024; 8:49:26 >
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Hocam çağ atlama olayı bitti zaten, eskiden her modelde heyecanlanırdık ama şimdi nerdeyse aynı cihazlar. Sınıra ulaştık sayılır.
    Ben cihazı yenilemek, ai, kamera için geçmeyi düşünüyordum. Ama o paralardan girmem, şu ekonomik krizde çok dikkatli olmalı.

• 27'sinde Paris'te olacağım acaba ilk teslimatlar yetişir mi ? 4 telefon ile gelmeyi düşünüyorum. Talebiniz durumunda ö.m ulaşabilirsiniz.

• Aynı güne denk getirmeleri güzel olmuş :)

• bugün büyük gün. lansmana 10 saat 30 dakika kaldı

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.