Hepsiburada geçen sene hız rekoru kırmıştı. Apple'dan daha hızlı teslim ettiler |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (34. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bende oradan almıştım ama bu yıl farklı bir yere taşındım hocam hepsijet biraz sorunlu trendyol çok daha sorunsuz bir teslim imkanı sunuyor o yüzden.
-
Sanirim bu aksam tanitilacaklar. Türkiye icin 80bin TL bir baslangic fiyati bekliyorum.
-
Dün gibi hatırlıyorum. 10 yıl geçmiş vay anasını.
-
Hocam elektronikte sanırım 2006-2007 den beri ilk tercihim hep hepsiburada oldu. en azından ürünle alakalı problem yaşayınca bir kez olsun üzmediler trendyol yelpazesi geniş diye tekrar hepsiburada tercih ederim
-
kısmetse 17 yi bekliyorum kendim adıma. 15 pm kullanısıyım.
-
Yukarıdaki teknik bilgilerin kaynağı neresi? Cihaz tanıtılmadan bu kadar bilgiye sallamasyon dışında erişilemez bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung da işlemci farkından dolayı performans farkı var da iPhone da TR ye gelen cihaz da ne donanım farkı oluyor da performansı etkiliyor anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam Pro modele geçerim diyordum mecbur pro max ile devam edeceğiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verdiğim örnekteki samsunglar aynı işlemciye sahipti. Yani snapdragon değildi.Kıyaslama yaptığım cihazlar ram işlemci bakımından tamamen aynı. Donanım farkından ziyade tamamen deneyimlerimden oluşan izlenimden bahsediyorum.Planlı eskitme yurtdışı cihazlarda daha yavaş işliyor gibi
Bak mesela bir başka örnek:Şirkette bir çalışan arkadaşımda note 13 pro plus var.25-26k ya almış kullanıyor. Bir başka arkadaşım cihazı beğendiğini aynısından alacağını söyledi. Kanına girip yurt dışı aldırdım.10k+ kayıt ücreti ile yarıdan daha az maliyete temin ettik.
Şirkete geçer geçmez bilgisayardan Yurt içi kullanan arkadaşın romun aynısını yurt dışı cihazına da yükledim. Sabırla bekledim.
3-4 ay oldu.Akşamları bazen 1-2 saat cod mobile a giriyoruz.Bir süre sonra pil kayıplarının kaç olduğunu soruyorum.Yurt içi cihazının % 30 tüketirken,yurt dışı cihazı %24 tüketmiş. (Her iki cihaz da wifi a bağlı)
Ertesi gün öğle arasında iki cihazıddan da oyunu açıp masaya koyuyorum 10-15 dakika sonra geldiğimde yd cihazı bariz daha serin olduğunu farkediyoruz.
Anlaşılan hem daha pahalıya alıp hem 2. sınıf insan muamalesi görüyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar 16 PM alacağım da cihazım 13 Pro 256 GB yurtiçi garantisi bitti pili %75, sizce ne kadara elden çıkarabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pm benim gibi bisiklet ile turlara çıkıp kamp yapan biri için ideal.Hem ekranı hem bataryası büyük .Birde yanına güzel bir powerbank alırım 3-4 gün sorunsuz kullanırım gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macuser1994 -- 9 Eylül 2024; 12:18:59 > -
Pro max’ler artık mini bir tablet boyutuna geldi. Taşınabilirlik ve kullanım ergonomisi sıkıntılı. Bence 6.1 inç bile büyük. Keşke 5.8 inçte kalsaydı pro modeller…
30 yazan da var 45 yazan da var. Hepsi aylardır ilanda. Siz de birini bulup kime ne kadar tutturursanız artık :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad 40k eder ortalama. Kozmetik iyi ve tamir görmedi ise.
-
Hepsiburada kapıda yenile kampanyasını 16 serisi için de yapacaktır. Orda değerlendirebilirsiniz.
Satisa ne zaman sürülür? Ertesi gün hemenmi? yoksa 1 hafta sonrami?
-
Pro hocam ama PM değil..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X