< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 8 Eylül 2024; 22:0:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (32. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
bu sefer Beyaz dan gitmeyi düşünüyorum :))
-
siyah ve beyaz dışında hepsine okeyim
en güzel renk genellikle lansman rengi oluyor bence;
13 PM sierra blue, 14 PM deep purple, 15 PM natural titanium.
düz iPhone’dan ilk ProMax cihaza geçiş yapacağım için heyecanlıyım :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene ilgi az sanki, eski heyecan yok.
Bakalım bende lansman rengini ön sipariş veririm büyük ihtimalle
-
Yapay zekayı sallayan yok. 13 pro 256 gb essycepte 38 e gidiyor. Rahat 45-50 arası var….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100 bin ve üstünde ben pas geçip s25u beklerim. Aşırı iyi bir şey değilse şayet.
Param var, nakit ödeyip geçerim ama bu paralara yazık.
o zaman pas geçebilirsiniz çünkü bu paralara gelecek. aşırıda iyi bir değişiklikte yok zaten apple çağ atlamayı sevmez gıdım gıdım vermeyi sever birde pazarlama işinde çok başarılıdır yapılmış bir şeyi öyle anlatırki vayy ber derler hahaa
-
Doları 36-7 hesap ederler. Tam ne kadar vergi var bilmiyorum ama ham fiyat olarak 40k pro 45k pro max alıp üstüne vergi ekleyip tl fiyatı bulabiliriz gibi. Avrupa bölgesi diye Euro üzerinden bir fiyatlama gelirse 45 pro 50 de max ham yazmak lazım ki o üzücü olur. Neticede tr alınmaz. 3 tane yd alır hatunla sigara gibi yine döne döne kullanırım. 11 pro ömrünü doldurdu. Bu sene devir senesi.
Bir kez promotion ekrana yani 120hz ve ios daki akıcılığı görünce tekrar 60hz hiçbir cihaza dönemeyeceksiniz baştan uyarayım :) hayırlı olsun şimdiden.
iPhone 15 bende kullandım, boyutu ile ağırlığı ile en ideal cihaz o. Çok memnun kalmıştım ergonomisinden. 120hz olsa yok proymuş, kameraymış vs hayatta gitmem.
takip
-
İlgi zayıf değil, yarın yorum sayısı 2-3 bini geçer. Konu ilk senesinde yine 30 binlere ulaşır
Ben bir dahakine pro Max değil direkt pro alacalım heralde bu yüzden. Büyük ekran seviyorum ama cidden bu ağırlık çok yorucu.
bende 15’ten memnun kaldım hocam kamerası olsun ses sistemi işlemci performansı herşey on numara ama 6.1” ekran artık bence küçük geliyor ayrıca 60 hz’in de yetersiz kaldığını 120 hz ekranları görünce farkediyorsun bir de ram bahane edilerek apple intelligence almaması kötü oldu bu sebeplerle geçiş yapacağım umarım değer teşekkür ederim
Sayfanin yükselişi yine her yil oldugu gibi şarj süreleri olucaği ve yeni özelik intelligence olucaği için o sayfalara ulaşmasi kacinilmaz gercek:))
Arkadaşlar selamlar,
16 Pro geçeceğim. 15 Pro pil %91 kozmetik olarak hiçbir sıkıntı yok. Kaçtan satmalıyım?
Nasıl oldu o?
Ön siparişle aldığım pro max’in pil durumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noel-dayi -- 9 Eylül 2024; 0:37:6 >
Hocam cevabım uzun olacak okumak istemeyenler in direkt olarak yurt dılı cihazı tavsiye ederim.
Ama Türkiye de kullanabileceğiniz (global 1 yıl garantiden) faydalanabileceğiniz koda sahip cihazı alın.
Ülkeye gelen cihazların tıpkı diğer ithal ürünlerde olduğu gibi : Kalite bakımından (markadan bağımsız olarak) bir tık aşağıda olduğunu düşünüyorum.
8 sene önce abu dhabi den alınmış 7 plus ve yurt içi 7 plus alındı. 2 sene önce 1 er ay arayla yurt içi/dışı s22 ultra alındı. Sene başında yurt içi ve dışı olmak üzere 2 adet 14 pro max alındı. Bunların şu anda ortak tek bir noktası var. Yurt dışından alınan cihazlar gerek kozmetik bakımından gerek pil sağlığı bakımından daha iyi.
Yurt içi iphone 7 plus çekmecede parça olarak kullanılmak üzere duruyor. Yurt dışı cihaz aktif olarak kullanılıyor.
S 22 ultra yurt içi olan cihaz yazılımsal sorunlar var yurt dışı olan cihaz ise sanki iphone gibi hâla stabil.(yurt içi olan cihazı kullanan arkadaş takıntılı derecede titiz kullanmasına rağmen)
14 pro lar ise mesleğim gereği yaz/kış suya dalıp çıkıyorum. Bazen telefonla suyun altında çekim yapıyorum. Pil seviyesine dikkat etmeden şarja takıp çıkarıyorum buna rağmen cihazım, benden 2 ay sonra alan arkadaşa rağmen daha iyi durumda (pil sağlığı,kozmetik)
Ayrıca Adana-Milas sıcağında bile:Bire bir aynı cihazlar olmasına rağmen onun cihazı sıcaklık uyarısını sıklıkla veriken benimki nadiren uyarı veriyor.
genelde 1 sene boş bir sene dolu cihaz piyasaya sürer.
Ben 15 serisini o yüzden tercih etmedim. 16 pro max i kronik sorunları olmayan sürüm ortaya çıkınca alıp 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum. İyi forumlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkürler hocam. Orjinal parça kullanıyor değil mi? Batarya değişikliği konusunda çekincelerim var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X