Hocam geçmiş olsun. Senin cihaz bayağı sıkıntılı. Sorun ekran değil bağlanma noktasıyla alakalı gibi. O cihaz üretim hatası olup geri alınması gerekiyor. Abd de tüketici hakem heyeti tarzı bir kuruluş var mı? Direk oraya başvurun. Bazı camlar sıkıntı yaratıyor ama hocam oda var. Forumda bir arkadaş cam değiştirdi düzeldi dedi. Ben ESR camını eski telefon üstüne koydum kullanılamaz hale geldi :) ekranı büyüttüker başımıza iş açtılar. 6.7 inç yeterliydi gayet sırf değişiklik olsun diye büyüttüler ama kimse adapte olamadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (632. sayfa)
-
-
Ekran koruyucularlada alakalı bir durumda var sanki, bende ekran koruyucuyu ilk taktığımda hissiyatta daha çok sıkıntı yaşadım. Sonra denemek için çıkardım bir süre ekran koruyucusuz kullanıp aynı koruyucuyu geri taktım yapışkanı daha mı azaldı artık bilmiyorum ama hissiyat ilk taktığıma göre baya baya düzeldi. Yeni cihazda bugün gelecek onuda deneyeceğim ama birkaç ekran koruyucu markası değişikliği yapıp sonra yeni cihaz alsamda olurmuş gibi belkide spigende sıkıntı var.
-
Valla bişey diyimi hocam banada öyle geldi. Mesela dün eski koruyucuyu çıkardım ekran havada algılıyor hiç sıkıntı yok. Yeni gıcır gıcır koruyucuyu taktım ama ilk koruyucuya göre daha kötü geldi. Yani o an öylemi geliyor bilmiyorum ama anlamadım. Aynı marka aynı kutudan çıkmış koruyucular. Şimdi sizde yapışkan falan diyince acaba dedim.
Dünkü çıkardığım koruyucu eski telefona taktım, tamam yine çalışıyor ama iyice basmak gerekiyor. Baya kötü oldu. Ve bu camdan önce neredeyse dokunmadan algılıyordu o cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bende anlamadım durumu ama yakınımda bir aksesuarcı var farklı marka alıp bir deneme yapıcam, ekran koruyucu ile alakalıysa eğer yeni gelen cihazı hiç açmam ona göre sonucu yazarım tekrar.
Düzeltme: hayalet ekran varmış şansa o yüzden almadım yeni gelen cihazda deneme yapacağız artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarizma07 -- 18 Kasım 2024; 11:31:33 > -
Hayret ettim ya ilk defa bir iphone konusunda bu kadar sorun görüyorum, bu 2024 yılı telefonlar için lanet bir yıl oldu gibi.
-
3utools da verification kısmına basımca screen serial number üstüne tıklayınca samsung yazıyor. G9NH…ile başllıyor. Bu seri problemli mi? Benim cihazda dokunmatik ekranda hiç bir sorun bulunmuyor. Sadece uygulama aralarında geçişlerde vs ios akıcılığı asla yok. Takılıyor sürekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 18 Kasım 2024; 12:2:8 >
Korkudan tekrar telefon siparişi veremiyorum ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basit bir camda bile deneyebilirsin hocam. Babama sıradan dandik bir cam taktık 12 sine yağ gibi kayıyor. Bu kaliteli markalar aralara kaplama koyuyor sanırım mavi filtre, yansıma falan. Gözlük camlarındada kalitesine göre kaplamalar artıyor. Bilmiyorum artık neden böyle.
Deneme yaptıktan sonra sonuçları paylaşın hocam bilgilenmiş oluruz.
Kesinlikle alma hocam, stres olursun. 👌
-
Son kez şansımı deneyeceğim bugün sipariş geçtim eğer olmazsa şubata kadar sipariş geçmeyi düşünmüyorum
-
Hadi bakalim hayirlisi :)) batarya üretimi ve dokunmatigi mutlaka bildir bizlere hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rus ruleti :)) yarın akşam gelir gelmez detaylı olarak paylaşacağım.
-
Apple iPhone 17 de çok üst düzey cihaz çıkarmalı ki iPhone 16 fiyaskosu unutulsun. Aksi halde gerileme başlar.
13pro dan 16 serisine geçecektim vazgeçtim
Trendyol’dan alıp iade etmiştim cihazı. 16 Kasımda bu sefer iade politikasına güvenerek Apple’dan sipariş geçtim, sanırım yarın teslim edilir. Sorun hissedersem direkt iade eder 16 pm konusunu kapatırım. 20 bin TL’ye Honor 200 alır geçerim. Seneye de iphone 17 çıkınca tekrar değerlendiririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama işte bu ülkemizin sorunu apple ile alakalı bir konu değil
-
Benim eylül üretimi ve ekran samsung
Merhaba hocam hayırlı olsun cihazı nereden aldınız ve hangi renk
Ön sipariş telefon veya elektronik ürün almamak lazım. Hem çok problemle çıkabiliyor, hemde fiyatı 1-2 ay içinde düşüyor zaten. Sanırım son ön siparişim oldu Apple tarafında. Birde şu ekran problemi gerçekten çok pişman ettirdi.
Hocam WiFi falan çekmese, hat kesilse falan yine bi nebze. Ekran sorunu ise bambaşka bir boyut. Bu telefonların üzerindeki tüm butonlar, tuşlar ekranda. Tesla’nın ekranında böyle bir sorun olsa basacağım derken insana kaza yaptırır.
İşin ilginci Apple bu pr işlerinde çok iyi. Kendi forumunda topic açıyorlar kapatıyor. Apple mağazasına gidiyorsunuz sorun yok diyorlar. YouTuber’lar sus pus çünkü ekranı sorunlu telefonu kimse almaz. Sizi cihazla ve dünya ile bağıntılı yapan arayüz ekranda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Kasım 2024; 15:14:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl anlıyoruz bunu? Ekran Samsung olunca sorun olmuyor mu birde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X