benim telefon da kargoda, apple in sitesinden aldım umarım sayfalarca bahsedilen sorunlu seri gelmez |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (633. sayfa)
-
-
16 pro sipariş etmiştim bende. kargoda gelmedi daha. Buradaki sorunlardan ve apple ın sorunları kabul etmemesinden dolayı iade edeceğim.
-
Çöl rengi, almanya app store dan aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3utools adındaki uygulamayı pc ye yükleyip kabloyla telefonu bağlayıp verification kısmında yazıyor
Benimkiside kargoda, bugün aradım Appleı iptal talebinde bulundum, kayıt girdiler, kargo gelirse teslim almayın dediler, dokunmatik sorunu hakkında herhangi geri dönüş almadıklarını söylediler, bende kargo gelirse teslim almayacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
niye iade ediyorsunuz ? alın kullanın sorun yaşarsanız iade edin apple store iade konusunda sıkıntı çıkarmıyor deniliyor
-
Kesin almamışlardır. 3.sınıf bir markaya düştü Apple gözümde benim artık.
Yeni cihaz geldi ekran beyaz dengesinde mevcuttaki cihazım gibi hiç sıkıntı yok. Mevcuttaki eylül üretimi, yeni gelen cihaz ekim üretimi. Dokunmatikler ekran koruyucusuz ikiside harika çalışıyor. Mevcuttaki cihazımdaki ekran koruyucuyu tak çıkar yapa yapa orjinal ekran dokunmatiğine yaklaştı zaten :) yeni cihazdada spigen ekran koruyucu hissiyatta azaltma yaptı. çok aşırı derece değil ama. Bence spigen ekran koruyucuda sıkıntı var. Telefonlarda sıkıntı yok, yeni cihaz alacak arkadaşlar ekran koruyucuyu spigen seçmeyin.
-
Amazondan 16 pm alıpta sorun yaşayan var mı? Stoğa girerse belki oradan alırım en azından mng kargo da tanıdık var iade olunca gelip alıyor
Apple.com dan mı aldınız? Sizin cihazın Üretim yeri neresi çin mi Hindistan mı?
aynen hocam iki cihazıda Apple'dan aldım. Çin üretimi. ilk cihazı iade edicem diye yenisini aldım. İkiside stabil aynı ayarda geldi. Bence dediğim gibi ekran koruyucu spigenden kaynaklı bir durum var. İdarelik birşeyde buldum onda sıkıntı yapmadı. İade etmeme gerek kalmayacakmış ekran koruyucu değiştirseymişim aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarizma07 -- 18 Kasım 2024; 16:13:4 > -
Bu mesajınızı görünce de acaba kargoyu teslim alsammı diye düşündüm de kararsız kaldım şimdi :)
Valla şans işi ama 1 ay arayla üretilmiş iki cihazda ekran beyazlıkları aynı geldi bence alın sıkıntı çıkarsa zaten iade edebiliyorsunuz.
-
Arkadaşlar sizce apple mağazadan elden mı yoksa apple.com.tr den mi siparis vermeliyim, iade konusunda telefonda sorun olursa hangisi daha sorunsuz İade alır
Hocam saolasın bilgilendirme için. Hayırlı olsun cihazda. Dün attığım post gibi kronik sorunlu cihazlar zaten direk belli ediyor kendini. Dün ESR nin koruyucusunu yıllardır tıkır tıkır çalışan cihaza taktım nerdeyse hiç algılamamaya başladı. Belli belirsiz basma olayıda deneme amaçlı yapıyoruz. Yani o şekilde basmak normal basmaktanda zor.
Spigenden geçen sene aldığım armorite kılıftan sonra gözümden düştü. Çin malı kılıflar gibi magsafe mıknatısı vardı hemen iade ettim. Bu sene iyi diyebileceğimiz camlar şimdilik jetech ve blueo sanırım. ESR de güzel hatta cihazın kendi ekran hissiyatını veriyor fakat dokunmatikten %15 falan yiyor.
camıda amazondan aldım blueo marka baya tuzlu ama yapacak birşey yok cihaz gelmeden aldım.
Bu arada bu yılki 16pm kılıflarını hiç beğenmedim niye deri kılıfı yok orj onuda anlamadım
-
İnternet mağazasında koşulsuz iade hakkınız var. Mağaza olayından emin değilim.
16pro, buradaki dokunma testlerini yaptım. bir sıkıntı görünmüyor. ekran koruyucu yok.
3utools programına bağlayamadım. ekran nedir bilmiyorum. pil eylül 2024 üretim tarihli. hepsiburada 15 kasımda teslim etti. kutuda china yazıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X