Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yürüyen Hoparlör Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.969
Cevap
507
Favori
754.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hile çoktandır yapılıyor zaten. Hiçbir benchmark uygulaması güvenilir değil. Bütün firmalar bu konuda hile yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnePlus 13 vs iPhone 16 PM

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Apple hem yazılım hem donanım olarak artık rakiplerinden geri kalmaya başladı maalesef. Daha Apple Intelligence bile beta.

• Snap 8 Elite ortalığı yakıyor

x (formerly twitter)
    Ben Geskin (@BenGeskin) on X
    https://x.com/bengeskin/status/1858273062170317134?s=46

• Adamlar koskoca Eylül etkinliğinde yeni renk tanıtmaktan başka bir şey yapmadılar. Macler’de de s*çmış durumdalar. Apple M1 işlemcisi ile birlikte MacBook Pro’da 4 yıldır aynı bilgisayarı sadece çipi değiştirip çıkarıyorlar. Geri kalan her şey aynı. Böyle bir saçmalık olabilir mi! Aynı iPod Touch 5/6/7 serisi gibi çipi değiştir piyasaya sun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Kasım 2024; 19:37:0 >
  • Sonu, Nokia gibi olacak. Donanımsal hataları ve üretim hatalarını saklayarak bir yere varamazlar. Yakın örnek LG var.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Cihaz Xiaomi dir kesin. 14 ultra gibi güzel bir cihazı ısınma problemi bitirmişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

iPhone hem oyunlarda hemde render çok güzel performans vermiş. Özellikle render süresi muazzam olmuş.

• DODANLI kullanıcısına yanıt

Realme GT7 Pro diyorlar.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Render olsa ne yazar hocam, telefonların neredeyse yarısı dokunmatik hatalı. Şimdi diyelim benim telefon 6 ay sonra bozuldu, ekranla ilgili bir sorun oldu diyelim. Serviste garanti kapsamında ekranı değişti. Ee bu gelen yeni ekran dokunmatik sorunluysa cihaz elimde kalacak. Apple da cihazı makineye bağlayıp sorun bulunamadı diyecek. Al başına bela. Gerçekten çok sıkıcı ve tehlikeli bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Kasım 2024; 19:49:5 >

Hocam ben çoğunluğun kronik ekran sorunu olduğunu düşünmüyorum. Ha sorun var mı baya kişide var orası net. Ama ilk iphone dan beri takip ederim her sene oluyor böyle şeyler. 12 lerin içine kağıt sokuyorduk kasa açıklığı varmı diye :D

Bence performansı muazzam. Herşeyden ötesi ısınmaması benim için nimet. Bu ısınmadan çok çektim önceki cihazlarda çünkü.

Hocam hiçbir sene dokunmatik ile ilgili böyle bir sorun olmadı. Bu ekran hocam, telefonun en çok kullanılan bileşeni zaten. Böyle olması kabul edilemez. Bana servisten takılacak ekranın durumu hakkında bu durumda kimse garanti veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Kasım 2024; 19:54:43 >

Tabi canım ekran bozuksa bende onu kabul edemem onlara kesinlikle hak veriyorum. Ben pil değişimi olmasın cihazın içi açılmasın diye cihaz değiştirmiş adamım. İnsan cihazdan soğur onu asla kabul etmem.

Bu seride belkide en büyük sorunu yaşadım hocam. Belki hatırlarsın at&t üzerinden bildirim alıyordum. Neden ? Çünkü adamın birinini yanlış seri numarasını at&t ye bildirmesi yüzünden. Sonra çözüldü bir sıkıntım yok çok şükür. Ama tadım kaçtı 3-5 gün.

Dokunmatik sorunu kesinlikle var bazı serilerde çok net. Ama bazılarımız paronoya olduk belli belirsiz dokununca algılamıyor falana döndük :) aldım en az 20 cihazda denedim bende yeni eski farketmeksizin. Yani dokunmatik sorunu çok başka bişey. Atılan videodada görülüyor. Bu kadar net sorun olsa hardware plus, erdi, webtekno bangır bangır bağırarak lanse ederdi bence. Yanlız ipad lerin dokunmatiği net iphone lardan iyiymiş kurcalarken farkettim. 2 tane ipad var evde android dokunmatiği gibi algılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 18 Kasım 2024; 20:4:46 >

işlemci, performans, termal yönetim harika ama gel gelelim birçok kişi ekran sorunu yaşıyor. ben hiçbir sorunla karşılaşmayan şanslılardan olarak mükemmelliği deneyimliyorum :)

Hatırlıyorum hocam. Bence bahsedemezler. Galaxy S24 Ultra’daki ekrandaki kum sorunu bile çok az bahsedildi, fakat sorun büyüktü. Hiçbir büyük YouTube kanalı yerli veya yabancı sorundan bahsetmediler bile. Çünkü yaparlarsa, daha test cihazları alamazlar ve yayın yapamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Kasım 2024; 20:22:15 >
    Ya görünce istemsiz kahkaha attım. Mobil dünya kafayı yedi artık. Xiaomi 14U 65 derece falan oluyordu bu 90 oluyor herhalde 🤣

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şalominin günahını aldık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Katılıyorum hocam dokunmatikle ilgili sorunlar okuyunca direk kusur arıyor insan ister istemez cihazda. Bu zamana kadar aldığım tüm cihazları gelince dümdüz kılıfını koruyucunu takıp kullanıyordum. Bu sene gelen cihazların kenarını köşesini bile inceledim. Fazlası takıntıyada girebiliyor o ince çizgiyi dikkat etmek lazım :) 15 promax ısınma sorunundan bıkmıştım açıkcası o yönden 16 serisi çok iyi oldu.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Aman maaşallah de hocam :) benimde ilk aldığımda ufak bir sancılama süreci geçirsemde şimdilik maaşallah diyeyim bayağı memnunum. Özellikle ısınmama ve batarya olarak. 100 den 70 e wifi ile 4 saat üstünde geliyorum.

Hocam o saydıklarıma test cihazı gelmiyor onlar doğal olarak gömüyorlar ondan söylemiştim :) hele hardware plus nefret seviyesinde sevmez. Bir tek 11 PM övdüğünü gördüm ondada fiyattan gömdüler :)

• 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.