< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (637. sayfa)
-
-
Spigen ez fit ekran koruyucu aldım. Dün akşam taktım. Havasını almama rağmen iki tane kabarcık vardı. Sabah onlar da gitmiş. Dokunmada sorun yok, memnunum. Amazon'da ikili paket 600 liraya gelmişti. Hb ve Amazon Kasım'da yine indirim yapar diye düşünüyorum. Sepete atıp takip edebilir henüz almamış olanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 pro 256gb ile bende aranıza katıldım. 12 den geçtim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O diyor kılıf iz leke yaptı birisi diyor koruyucu yüzünden ekran çalışmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet benimki inim inim inliyor
Çevremde benimle birlikte toplam 5-6 kişi 16 pm aldık bir tek bendeki dokunmatik sorunlu çıktı.İade edip bir tane daha aldım şu an için bir sorun yok.Cihaz 15 pm e göre çok daha az ısınıyor ve bataryası daha iyi.O kadar almam dememe rağmen dayanamadım yine 16 pm aldım muhtemelen seneye 17 pm alacağım :D
-
Batarya tarihi ve ekran paneli nedir peki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16 pro almak üzereyim.
Appstore,amazon,vatan,media nerden almami onerirsiniz suanda. Sarı Ekran, panel vs dedikodulari cikior.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 19 Kasım 2024; 0:18:51 >
29 kasımdan kimse umutlu değil sanırım tr de indirim vs. için
-
-
3000 tl kilif dan habersiz kalmak cahillikmi hocam:)) Bi zahmet habersiz olalim herşey normalleşip kilif da 3k ne bileyim garanti vermeyen catlama kirilmaya soyulma olursa yemişim pitik kiliflarini:))
Apple geri iade kolayliği mevcut,diger magazalar da şans meselesi iade almayabilirler..Her daim apple derim
Benks hediye ArmorPro Aurora kılıf yollamış. ihtiyacı olan varsa satış fiyatının altında verebilirim. Antalya'da elden teslim ederim.
-
valla son 5 mesajda 2 tane kullanan var baksana bu kılıflardan. kevler filan malzeme yazmışlar canlıda görmek lazım acaba fark var mı. arkadaşlar yorum yapsa keşke benks'in filan
-
Pitaka en kaliteli kılıf üreticilerinden biridir.
Deri kılıf; BullStrap, Blackbrook, Andar
Koruyucu Kılıf; UAG, Otterbox
Kevlar/Karbon/Aramid Kılıf; Pitaka, LaterCase
Bunlar kendi alanlarında premium sınıf kılıflardır.
Spigen, benks falan bunlardan sonra gelir.
Kaplama; Dbrand, SlickWraps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 19 Kasım 2024; 1:52:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 16 pro max almayı düşünüyoruz herhangi bir kronik sorunu var mı cihazın.yurtdışı alabiliyorum anca.garantisiz olacak o yüzden sordum
Olmaz mı, NFC problemi var. Dokunmatik hassasiyeti sorunlu, ekran şansa sapsarı ya da parlaklığı düşük gelebilir.
-
Donanımsal sorun mu bu ekran olayı yoksa ileride güncelleme ile düzelecek bişiy midir acaba?
Biz de merakla bekliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X