< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (639. sayfa)
-
-
Ne zaman tekrar siparis gececeksin peki hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız valideler için iPhone çok iyi oluyor. Ben de ilk çıktığında büyük ekran ve nispeten ucuz diye 14Plus almıştım. Çok severek kullanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sorunlu ne yazık ki. Çok uğraşırsan belki okuyor, attığım linkten de görebileceğiniz üzere çok sorun yaşayan var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PTT AVM'den ithalatçı garantili 16 pro Max almayı düşünüyorum Bir sıkıntı olur mu ithalatçı garantisinden dolayı
Bu yorumunuza istinaden dün 16 pro aldim. Bugun geldi sim kartimi taktim ve kullanmaya basladim. Kullaninca farkettim ki ekranda takilma sorunu var. Bazen basmak istedigim yere basmiyor. Ne yapmaliyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 19 Kasım 2024; 13:47:54 >
Güncellemediyseniz güncelleyin hocam. Sorun devam ederse iade işlemini başlatın.
-
Kesinlikle katılıyorum hocam, bir de biz fotoğraf çekince falan göndermesi zor oluyor androide kalite düşüyor. Kısacası mecbur kalıyoruz😅
Direkt iade hiç uğraşmayın.
Vallahi yakın zamanda edeceğim yılbaşında belki zam gelir.
Allah kurtarsin,hatta basmadik ailesine hoşgelmişsin:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle geçmiş olsun. Yorumunuza istinaden deyince sorumlu hissettim kendimi :) yani ben ve arkadaşlarımın cihazlara baktığımızda bir sorun yaşamıyoruz. Ona istinaden söyledim. Güncellemeleri yapın, olmazsa dfu modda temiz kurulum yapın. Halen sorun çözülmüyorsa direk iade yapın. Forumda bazı arkadaşlar uygulama kaynaklı donma olabilir falan dediler. Dediğim gibi cihaz ve uygulamaların güncel olduğunu teyit edelim.
Forumu sürekli okuyorum.Dokunmatik sorunu ekran koruyucudan oluyor dedikleri için farklı farklı ekran koruyuculara 2000TL harcadım.Halen sorun devam ediyor.En son çizilirse çizilsin dedim çıkardım.Ama ekran sorunluymuş sanırım.Bir şey fark etmedi.Ne yapmam gerekir bilen varsa yardımcı olabilir mi?Ekranın üzerindeki kaplama falan denmişti.Silmek mi gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcemGO -- 19 Kasım 2024; 14:56:12 >
Ekranın üzerinde Oleofobik kaplama oluyor
Bu ekrana zararlı bir şey değil.
Herhangi bir solvent ile çıkarmaya çalışmayın. Ekrana ya da telefona zarar verirsiniz.
İmkanınız varsa iade edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar artmadikca zam gelmez bence
Merhaba, 16 Pro cihazımı dün teslim aldım. Kutusunu açar açmaz kozmetik olarak kontrol ettim. Titanyum çerçevede belli belirsiz bazı izler mevcut ancak kameralarda toz vs yok. Daha sonrasında dokunmatik testlerini gerçekleştirdim, herhangi bir sorun hissetmedim sonrasında spigen marka ekran koruyucuyu ekrana yapıştırdım, ekran koruyucu sonrası da negatif bir etki hissetmedim, akıcı şekilde kullanabiliyorum. Paneli kontrol ettiğimde LG üretimi olan bir panelin denk geldiğini gördüm, kameralar için 30 saniye enstantane süresi testini yaptığımda ise çok fazla olmasa da mavi izler mevcut.
Cihazı mediamarkt üzerinden satın aldım, çin üretimi ve üretim ayı ise Eylül olarak gözüküyor.
Biraz daha deneyimleyip, duruma göre iade etmeyi düşüneceğim. Dokunmatik hissiyatında problem olmaması direkt iade etmemi engelliyor ama yine de kasa çerçevesindeki izler, LG panel ve kameradaki mavi izler beni düşündürüyor.
Neredeyse çoğu cihazda bir veya birden daha çok minör veya majör sorun varken, hala apple'ın bir aksiyon almaması da çok ilginç geliyor.
Bu kadar para verip bu kadar sorunla karşılaşmak gerçekten çok can sıkıcı.
-
16 PM şarjı az mı gidiyor bana mı öyle geliyor? Her gün şarj ediyorum günü zor çıkarıyor neredeyse 100-20 kullandığımdan dolayı mı acaba? Hiç daha 2 gün rahatça götürmedi. Öyle aşırı aktif kullanmıyorum genelde bilgisayardayım sadece bildirimler çok geliyor.
-
Firmayı 15 pro max satışlarındanda tanıyorum, ozaman 1yıl apple sonraki 2.yıl ithalat garantisi var diye satıyorlardı ama simdi soruyorum net cevap vermiyor, 2 yıl ithalatçı garantili diyor. Ekran/dokunmatik sorunu olurda iadede sorun yaşarım diye mesafeli kaldım almadım bu sefer
%20-95 olarak kullanıyorum. neredeyse 2 günde bir şarj ediyorum.
kullanım senaryom;
whatsapp, sosyal medya, youtube, safari
-
Son 10 gün ortalama kaç yazıyor hocam? Ekran etkinken 10 saat, boşta 15 dk ortalama mesela benim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X