Olabilir hocam, her şeyi bekliyorum ben artık. GH3 en berbat ekran. Benim eski iPad Pro 13 inç GH3 LG idi. Ekrandaki kum taneleri bir tondu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (641. sayfa)
-
-
Nereden almıştınız? Bu kadar iadeyi paketleyip fabrikaya geri gönderecek değiller yani. Ya swap olarak serviste bize değişim cihazı olarak verirler, ya da paketleyip güzelce tekrar gönderirler.
Yok efendim, kutu bantları var öyle bir şey olmaz, jelatinleri var bilmem ne. Hepsi mevcut istediği gibi yapıp geri gönderirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Kasım 2024; 18:51:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple online 3 oldu sıkıntı yok sorunsuz gelene kadar iadeye devam şarj girişinin yanında da çizik var paketledim bile tekrar iade
-
zaten sarımtırak ekran paketledim bile insanın zoruna gidiyor gerçekten bilebile lades yapıyorlar sanırım
-
Bu yıl bu kadar iadeyi ne yapacaklar çok merak ediyorum. Tim Cook’a kargolasınlar, direkt
Ama Apple Türkiye bize özel yasa çıkartır. 3 iade sonrası Apple dan alışveriş yasaklanır. Burada da iyi yapmışlar derler. Hakkediyoruz derler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Kasım 2024; 18:57:39 >
Arkadaşlar ekran cami ve kılıf öneriniz varmı,
Kılıfı siyah ince olursa güzel olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de 2 gün sonra naturel 16pro max ime kavuşuyorum☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 19 Kasım 2024; 18:59:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
inanın kullanamadan cihazdan soğudum hocam
-
Ekran bilgisi nerede yazıyor bu programda.
Arkadaşlar yorumları biraz okudum. Sürekli olarak ekran probleminden bahsedilmiş ve genelde cihazlar 16 pro max. Yukarıda bir arkadaş daha sormuş, 16 Pro cihazlarda bu problem var mı? Yada 16 Pro da farklı bir problem var mı ? Ben cihazı Almanya’dan alacağım, tekrar Almanya’ya 1 ay sonra gideceğim yani iade için zamanım olmayacak. Üretim tarihi ve diğer bilgileri bilgisayara bağlamadan nasıl öğrenebilirim ? Teşekkürler.
PC ye 3uTools uygulamasını yükleyin programı açıp telefonu bağlayın sol alt tarafta Verification'a tıklayın sol altta harf ile başlayım rakkam karışımı yer GH3, G9N, G9P vs ile
başlar
-
Normal hocam, telefon 2 aydır çıkmış nelerle uğraşıyoruz.
Bir tek üretim tarihi Ayarlar Pil sekmesinde gözükür. Diğerleri sadece PC üzerinden gözüküyor.
Hiçbir telefonumda ekran filmi kullanmam.Bende dokunmatik sorunu özellikle yeni gelen kamera butonunun orada oluyordu.
-
Xiaomi’de bile üretim kontrol daha iyi. Bu çağda bu kadar telefonun arka kamerasından toz çıkması normal mi?
Sanki tuşlu telefon çağından dokunmatik telefon çağına geçiyoruz. Bu yıllarda dokunmatik ekranda sorun olması çok komik
iPhone 2G’de bile böyle bir sorun yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Kasım 2024; 19:39:32 >
Benim dün aldığım 16 Pro cihazımda ilk kurulum sonrası bu problemi farkettim. Özellikle de ana ekranı özelleştirirken, dosyaları bir yerden bir yere sürüklerken vs oldu. Bunun dışında yaşamadım. Güncelleme den sonra tekrar denemedim ancak bu koşullarda sizce cihazı kullanmaya devam etmelimiyim ? Bahsedilen sorun her koşulda ortaya çıkıyor mu ?
-
Hocam birkaç gün deneyin, iyice kullanın. Dokunmatikte başka sorun fark ederseniz, hemen iade edin. Klavye vs. her tarafı kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Kasım 2024; 19:41:7 >
Az önce yaşadığım olay şöyle :
16 pm cihazımda whatsappda gönderilmiş bir mesaja basılıp tutarak emoji atmak istedim ama basılı tutmama rağmen olmadı. Emojiler çıkmadı. Basılı tuttuğum yere dokunup yukarı aşağı yaptım ve onda sıkıntı yoktu. Mesajdan çıkıp tekrar girince basılı tutunca emojiler çıktı. Ve durum bir kaç defa oldu. Özellikle yoğun yazışırken.
Muhtemelen yazılımsal bir sorun. Donanımsal olsa çık gir yaparak düzelmezdi diye düşünüyorum.
teşekkürler hocam, Ekran problemi var mı peki pro modellerde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X