ekran etkinken ort. 5 saat 13 dk. ekran boştayken 1 saat 4 dk. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (640. sayfa)
-
-
Bu son 24 saat sanırım. Benim de benzer günlük normal mi yani bu değerler
-
Blueo marka ekran koruyucu kullananlar hangi serisini alıyorsunuz, bilgisi olan varmı fazla çeşidi varmış.
-
Vakit geçmeden iade etmenizi öneririm. Sorunlu ekranlar mevcut maalesef.
-
100bin lira para ver ekran sorunlu çıksın. işe bak.
-
Ekran sorunu nedir ya hangi yılda yaşıyoruz apple in kaçıncı swnesi hala kronik sorunlu cihazmı çıkarıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
80-20 arası kullanıyorum genelde ve 40 dakika civarı oyun, kalanı sosyal medya safari falan. 20 ye çok nadir düşüyor.
Haftasonu 100 yapıp kullanıyorum 2 gün yetiyor, 2.gün 30-40 larda şarja takıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şahsen iki aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı ya da problem hiç yaşamadım.
merhaba hocam mesajı yeni gördüm kusura bakma özelden mesaj cevap özelliğiniz kapalıdır diyor cevaplayamadım.
-
Burcu hanım siz maaşlı apple çalışanı olduğunuz için yaşamamanız normal ☺️ ama burada yüzlerce ekran sorunu olan bizler maalesef bu durumu yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam sorun değil. Belli bir mesaj sayısına ulaştığınız takdirde açılacak sanırım. Moderatörlere sormak lazım.
olabilir hocam eskiden sıkıntı yoktu, sistem değişmiş herhalde.
-
Nfc nasıl test edebiliriz?
Dokunmatik sorunlu derken tam olarak nelerden şikayetçiydinzi?Ekran koruyucu taktıktan sonra mı sorun yaşadınız?
5 milyonluk araba alıyorsun ondada sıkıntı çıkabiliyor hocam önemli olan markanın arkasında durması iadede değişimde sorun çıkarmaması bunlarada bakmak lazım.
Arkasında durmuyor maalesef, servise verince sorun yok diyip geri gönderiyorlar. Hatta yalanlıyorlar, bize iPhone 16 Pro ile ilgili bir ekran sorunlu ürün bile gelmedi diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Kasım 2024; 18:42:14 >
Merhaba ürün elime ulaştı programdan kontrol ettiğimde Şarj süresi 1 olarak gözüküyor henüz şarja takmadım kurulum dahi yapmadığım.
-
Ekran kodu ne hocam? Üretim ayı filan.
Ekran: GH3 LG
Üretim ayına henüz bakamadım kurulum yapmadım
şarj süresi nasıl 1 olarak gözüküyor onu anlayamadım sanırım iade cihaz göndermişler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X