< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (638. sayfa)
-
-
Benim cihazda NFC ve sarı ekran problemi var. Ekranı filtre ile çözdük yine bir şekilde fakat NFC asla okumuyor.
-
Nfc nasıl bir sorun var
Iphone larda zaten temassız ödeme yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 19 Kasım 2024; 2:17:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla yıllar önce iphone 5s 'e slickwraps'tan glow kit almıştım gece fosforlu oluyordu diğerlerini yeni duydum :)
değer mi acaba o kadar farka düştüğünde hani ne kadar fark ediyor kağıt üzerinde. yoksa görsellik, incelik hafiflik gibi farklar mı var. hani sanki kılıfsız kullanıyor hissi veriyor diye mi bu fark
Kasım sonuna kadar tüm Benks Kevlar ve Pitaka siparişlerinizde
EKRAN KORUYUCU HEDİYE 🔥
Pitaka Ultra Slim Classic modeli 16 Pro/Pro Max ve S24 modelleri için tüm renk seçenekleri ile 22 Kasım Cuma gününe kadar bir hafta boyunca
2799 TL 🔥
-
-
Kimlik kartı ve pasaportları da okumuyor.
redditFrom the iphone community on Reddithttps://www.reddit.com/r/iphone/comments/1fo45ky/anybody_else_having_the_issue_of_the_16_pro_not -
Hocam sondaki pitaka indirimi için link alabilir miyim yurr dışından mı geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
antalyadayım özelden görüşelim
-
Aynı durumdayız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne zaman versek bilemedim ki ? Mart 2025 te veripte yine eylül üretimi sorunlu bir cihazla karsilasirsam resmen hayata küserim 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n8birbaslangic -- 19 Kasım 2024; 8:52:7 >
Konu benlik degil hocam. Mesajlari okursan farkli bir grup var. Ben urunu yemi duydum :)
Denedim şimdi. Baya hızlı okuyor hatta 15 pmax de bu kadar iyi değildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben de daha çok Reddit'teyim, herkes telefonlarından memnun. Birkaç tane sorun paylaşan başlık var ama bu başlıklar her bir iPhone serisinde ortaya çıkan ve sonrasında bir şekilde çözülen sorunlara ait başlıklar. Ben de 3 gün önce aldığım 16 Pro Max'te bir sorun yaşamadım. Örneğin burada dillendirilen ekranın soluna sağına basınca scroll yapamama problemini sadece meraktan iPhone 13'te denedim, onda da var. Sonra gittim XR'da denedim, onda da var :) Bu bir sorun değil çünkü bence.
-
Sipariş zamanı, üretim tarihi ve varsa sorunlar hakkında bilgilendirebilir misiniz?
-
Banka uygulamasına kayıt için kimlik okuttum. Baya hızlı idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlardan çok anlamam hocam. Aldım çatır çatır kullanıyorum. Şarjda çok iyi gidiyor şu anlık. Bi süre daha kullanmam lazım telefonu
Üretilmiş milyonlarca telefon var hocam. Mart Nisana anca ders alınmış üretimler gelir bence. Ya da al iade et al iade et temizi bulana kadar dokunmatik sorunsuza ulaşana kadar dene yapacağız.
Benim Ekim üretimli Allaha şükür bir sorun görünmüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam ama yinede şubat mart gibi sipariş veririm gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X