Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bastien , camoncan Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.969
Cevap
507
Favori
754.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevindim hocam adına güle güle kullan. Maalesef olumsuz yorum görünce hepimiz etkileniyoruz. İlerde apple antibakteriyel cihaz çıkarıyom dese mikroskopla incelicez bu takıntıdan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Hocam bu twit goy goy demi? Böyle birşey gerçek olamaz çünkü.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

ben hariç 4 kişi daha 16P/Pm kullanan var çevremde bunun ekranı basmıyor falan gibi şikayet edeni görmedim. dışarıdan bakan biri gerçekten arıza var sanıp almaktan vazgeçecek. eveli sene 14 Pro’lar şöyle sorunlu böyle sorunlu dediler vazgeçtim düz 14 aldım. geçen sene 15 Pro’lar sorunlu dediler gittim düz 15 aldım. bu sene kimseyi dinlemedim 16 Pro aldım vallahi hiçbir sorun yok yakınlarımda da görmedim :D

Zannetmiyorum, test cihazı ya belki sıcaklık limitine takılmadığı için çok ısınmasına cihaz izin vermiştir. Ya da arızalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Kasım 2024; 21:13:36 >
  • @hayloft benimde 2 tane 16 PM kullanan var adamların şikayeti yoktu. Ben kendiminkini kurcalarken adamlarıda kaygılandırdım :) bizim bir sorunumuz yok elleme diyolar. Bende maaşallah diyim memnunum sıkıntı problem yok. Her seride var hocam bu sorun muhabbeti. Kasa açıklığı var diye 12 PM ekranının soluna kağıt sokuyordum bir ara, sonra dedim napıyon kendi kendime saçmalama dedim :)

@blackcemre Bende inanmıyorum gerçek olduğuna. Aktif soğutma olmayan bir cihazda bu derecelerde cihazı komple yakar.

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Uygulama geçişlerinde hiç takılma yaşamıyor musunuz? Dokunma sorunlarından bahsetmiyorum. Küçük takılmalar , mesela kamerayı inanılmaz hızlı açıp foto tuşuna basınca anında çekmiyor

• eediz kullanıcısına yanıt

yok hocam çok akıcı. anlık pürüzler yaşıyorsanız güncellendikçe düzelir

Yav hocam anladık 12’ye kağıt sokuyordun 16’da da problem yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ellerinden gelmiyor desem öyle değil yani şimdi nokia o kadar bilinirlikle android telefona başlasaydı şuanda iphone konuşmuyor olabilirdik.

samsung da aynı şekilde cihazlar 3 yılda bir çıksa sorun olmaz ))

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Fotoğraf yetenekleri harika evet katılıyorım ama dediğiniz gibi biraz titretince kayma oluyor kesinlikle. Çok iyi çekecek diye bu şekilde olmamalı. Bazen acele bir şey yakalamam gerekiyor. Kamera açıp çekene kadar sahne kaçıyor. Kesinlikle çok büyük problem. Kesinlikle yazılımsal ama aynı şey whatsapp da da oluyor. Yada kilit ekranını face id ile açtığım ilk anda uygulamalar yerlerine yerlleşirken lag oluşuyor. Bu bazen klavyede de olabiliyor çok nadir olsa da

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Çok pürüzlü benim telefon. Temiz kurulum yapmadım eski telefondan yan yana koyup aktardım eski bilgileri. Belki iclouddan alsam daha iyi olurdu. cihaz zaten 18.1 ile geldi direk nasıl oldu anlamadım. Kasım 10 da aldım ama cihaz eylül üretimi. Bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 18 Kasım 2024; 21:52:12 >
  • Benim cihaz Ekim üretimi, şimdilik hiçbir sorun yok ancak daha hala kılıf ve ekran koruyucu almadığım için bilemem tabi, Eminönünde 300₺'a yarın bi ekran koruyucu taktırmayı düşünüyorum bakalım

Edit : Arkadaşlar bir de 13 Pro aldığımda orjinal Apple şarj başlığı almıştım 20W, bunu kullansam olur mu yeni alıp para vermek istemiyorum

Bir edit daha : Teknosa çalışanı benim 13 Pro'u ekran koruyucusuz kullandığımı görünce bunda sakın öyle birşey yapma dedi 16 serisinde ekran değişimi Anakartsız olmuyor tek parça gibi birşey mi ne dedi, 52.000₺ dedi bi ekran değişimi. Acaba mimari yapısı gereği mi bu sorunlar falan yaşanıyor bir bağlantısı varmı bilemem ben anlamam öyle bi bilgi işte gerçi hoş Teknosa çalışanları birşeyden anladıkları yokta işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCoban -- 18 Kasım 2024; 22:4:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Speziale kullanıcısına yanıt

Sendede 12 varsa yardımcı olabilirim hocam😁

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt

20 watt adaptörünüzü kullanmaya devam edebilirsiniz. Teknosa çalışanı sallamış , 15 serisinden beri bu cihazlar kolay tamir edilebilirlik üstüne kurulu.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Hocam samsung nihayet kullanıcılarını dinledi, tamamen yeni tasarım s25 ultra serisi geliyor. OneUI arayüzüne bu yıl çok çalışıyorlar, stabil ve şarj harcamayan baştan yeni tasarım yapıyorlar etkinlikte kendileri söyledi, onun için bu yıl güncellemeler gecikti, yapay zekaya bile Türkçe dil getirdiler bir yıl geçmeden. Apple maalesef hiçbirini yapmıyor.

Hele fotoğrafta nesne silme tam facia. Samsung’taki canlı konuşma çeviri özelliği de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Kasım 2024; 22:15:43 >

İyice sallamış, kasko satmak için yapmışlardır.

Teknosa çalışanının bilgisi eski ve karışık. 14p-13P gibi cihazların arka camları kırıldığında komple kasa ve batarya değişimi yapılması lazımdı. Yoksa o telefonlara bir daha ayar tutmuyor hayır da gelmiyordu. 15P ile bu durum bitti. Artık sadece arka kapak değişebiliyor ve sorun çıkmıyor. Doğal olarak 16P’de de durum aynı. Ekran kırılır ise de yine tüm modellerde sorunsuz değişir.

• Yahu bu kılıf fiyatları ve kararsızlığı ne böyle, telefon yatıyor kılıfsızlıktan ve koruyucusuzluktan

• https://www.donanimhaber.com/ios-18-de-sira-disi-hata-iphone-dan-garip-sesler-geliyor--184329

Böyle bir sorun yaşayan var mı? merak ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.