Yazilimsalsa simdiye kadar cozememeleri de ayri mesele ama gir cik yaptiktan sonra ayni noktaya mi bastiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yazilimsalsa simdiye kadar cozememeleri de ayri mesele ama gir cik yaptiktan sonra ayni noktaya mi bastiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
18.1 de misiniz? 18.1 de inanılmaz problemler var 16 pro serilerinde. İnstgram whatsapp kamera klavye ana ekrana dönme vs inanılmaz takılıyor her yerde. Kesinlikle yazılımsal olduğunu düşünüyorum ben de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Olabilir hocam, ikisi de neticede aynı paneli kullanıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Kasım 2024; 20:46:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 19 Kasım 2024; 22:5:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
evet aynı en sondaki mesaja basılı tuttum ve emojiler geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet 18.1 deyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Whatsappa dün bir güncellemesi gelmiş güncel değilse deneyin isterseniz. Ben bir sıkıntı yaşamadım whatsappta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet sorun güncel olmadığı içinmiş. Düzeldi. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Telefonu hiç mi düşürmediniz.İlk zarar gören yerlerden biri ekran.Tabi koruyucusuz kullanmanın keyfi ayrı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |