Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: U39770434 , ysn61 , U39770434 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü5 Mobil
5 sn
16.279
Cevap
492
Favori
714.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok hocam, swap cihaz servisin verdiği kutusuz sıfır cihaz. Serviste cihazda sorun çıkarsa size kapalı kutu ürün vermiyorlar. Kutusuz bir cihaz veriyorlar. Buna swap deniliyor. Swap cihazlarda genelde ilk üretilmiş partiler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 0:36:6 >
  • Joseph Writer kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bi sorun yoktu ama kapatinca daha hizli tepki vermeye basladi ilginc sekilde.

Bu direkt yeni eklenen tuşu sanırım, devredışı bırakıyor. Ve bu tuşun bir manası kalmıyor.

• Bu saçma sapan kamera tuşunu koyacaklarına, bu ses açma/kapama , action ve güç tuşunu böyle kamera tuşu gibi dokunmatik/kapasitif yapsalardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 1:23:30 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

O dediklerimi 17,18 serisine sakladilar yavaş yavaş hocam aniden olmaz ilk önce sevdirip sonra okşatmaya yöneltiyolar:)) Acik ve net söylemek gerekirse 16 serisi cuvalladi..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

iPhone XX’te gelir, anca sanırım. 20. yıla özel. İki saat tanıtım da o tuşları izleriz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 3:20:8 >
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt

Ben maaşlı bir Apple çalışanı değilim sen de Apple kullanmak zorunda değilsin. Madem sorunlu almama özgürlüğün var Apple zorla satmıyor kimseye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 20 Kasım 2024; 3:35:13 >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt

Hayır Apple türkiye’den aldım.

• iPad Miini 7 aldım ön sipariş ile. Bu cihazda da ara ara dokunmatik algılamadığı oluyor. İyice psikolojimiz bozuldu ya :/ Yazılımsal mı acaba dedirtiyor.
  • ekşi sözlükte, hepsiburada yorumlarında ekran sorunundan bahseden hiçkimse yok burası ise ağlama duvarı gibi. bomboş bir muhabbet dönüyo bence burada
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Bomboş değil illa sorunlar vardır ama 3-4 kez iade edenleri de biraz abartı buluyorum ben, ilk hafta zar zor buldum liste fiyatından bir 16 pro max ve daha önce bu kadar memnun kullandığım bir telefon olmamıştı. Çerçevede nokta boya kusuru varmış arkadaş zaten şarja tak çıkar yapa yapa soketin orası 3 ayda mutfak tezgahına dönücek😅. HDMI ile TV'ye bağlıyorum PS5 kolu ile saatlerce AAA oyun oynuyorum ısınma problemi yok 15 PM'de yarım saatte telefon alev topu olurdu, gün içinde şarjı bitmek bilmiyor. Ne dokunmatik ne kozmetik problemim var telefon ise Temmuz üretimi ilk banttan çıkanlardan. Ekran sarılığına ise yapıcak hiçbişey yok aynı marka model OLED TV alsanız da mutlaka biri daha sarı veya daha soluk çıkabilir aynı ağacın dallarındaki meyveler nasıl aynı olamıyorsa bu teknolojinin, organik diyot yapısının gereği bu ekranlar da aynı olamaz, burda stabilite yakalamak için üreticilerin 10 panelden 7'sini falan çöpe atması gerekir. Kimse kızmasın illa problemli cihazlar vardır ama burda biraz galeyana gelme durumu da oldu sanki. Neyse linçleri alayım peşin peşin😅

• Valla sorun yaşayanlar illaki var. Hatta videoda atan var çok net sorunları var çok haklılarda. Ama burda birçoğumuz dokunmatik bozuk diye paranoya olduk. Dostlar bu cihaz kalite-kontrol testlerinden geçirmiyor mu apple? Eğer ciddi anlamında böyle bir sorun varsa vay koskoca apple’ın haline. Ama gerek @hayloft hocamın dediği gibi sözlük, gerekse apple forumu, reddit, macrumors, youtube devamlı geziyorum. Burdaki kadar sorun hiçbir cihazda belirtilmemiş :) bu arada her sene böyle. Yani burdaki kadar diğer yerlerde sorun yazmamışlar. Ha sorun yok demiyorum hepsinde sorunlardan bahsedilmiş ama bu kadar değil. Dokunmatik sorunu varmı diye geçmişte kullandığım ve hala elimde olan 6-7 cihazıda denedim hemen hemen benzer tepkileri veriyor cihaz dostlar. Ha net bir algılamama sorunu varsa tabiki iade-servis yolunu ihmal etmeyin bu en doğal hakkımız sonuçta.

Herkes güle güle kullanır umarım cihazını.
  • 18.1.1 güncellemesini yapan var mı? Takılmalar baya azaldı.
  • eediz kullanıcısına yanıt

Ben yaptım. Evet dediğiniz gibi baya seri açılıyor. Mesela safaride forumda post attığımızda yükleme süresi olurdu şimdi hemen yüklüyor.

• camoncan C kullanıcısına yanıt

Evet bunu yapıp ekran problemlerinin azaldığını belirtenler olmuş farklı platformlarda. Bu da durumun yazılımsal olabileceğini gösteriyor gibi.

Hangi platformda mesela hocam link atar misiniz
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt

Bir tanesini bulabildim :) Birkaç yorum daha gördüm böyle.

Tesekkur ederim hocam. Biraz gerilesede hic takilmayan cihazlar oldugu surece donanimsal der gecerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n8birbaslangic -- 20 Kasım 2024; 9:46:11 >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Klavyede inanılmaz takılma vardı. Çok azalmış. Ana ekran dönerken çıkan animasyonda takılma vardı. Baya azalmış o da. Yazılımsal olduğu belliydi ama bir sonraki güncelleme de daha da azalacaktır bu sorunlar. Sevindirici

• eediz kullanıcısına yanıt

Alında bu güncellemede performans iyileştirmesiyle ilgili bir şey yok sadece 2 adet güvenlik güncellemesi uygulanmış. Arka planda performansa yönelik iyileştirme yapıp söylemedilerse bilemeyiz tabi :)

• 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.