GH3 ve G9N ekran geldi bana her ikiside aynı sarılık yok. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (646. sayfa)
-
-
İkinci siparişi geçip habire iade ede de sağlam telefonu bulmaya çalışacağız artık dokunmatiği çalışsın sorunsuz en azından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki telefonun ekran fotosu paylaşabilir misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n8birbaslangic -- 20 Kasım 2024; 12:27:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demekki ekran koduylada alakası yok, bu ups ne acayip kargo Antalya'ya dün ulaşan iphone halen ups kargosa dağıtıma çıkmıyor arasim UPS i planlanan teslimat 21 i o tarihte size teslim olacak diyor böyle sacmaligi illkez görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef hocam yok üçüncü bir cihaz olsa çekerdim. Ekranları full parlaklık yapınca GH3 ekran bir tık daha parlak ışık seviyesi.
-
Anladım hocam o zaman ikiside beyaz ve dokunmatik problemsiz cihazlarsa güle güle kullanın 🙏🏼
Hocam bi birini çekin bir de diğerini anlaşılır zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sol taraftaki kılıfsız cihaz G9N Ekran, Sağdaki cihaz GH3 ekranlı. True tone her ikisindede açık. Baştan ekran koruyucu kaynaklı dokunmatik sorunu yaşadım soldaki cihazla. Cihazdan diye düşünüp yenisini aldım birini iade edicem tekrar. Sorun ekran koruyucuda çıktı bu arada her iki cihazda yaptığım denemede. Yeni ekran koruyucu ile hiçbir sorun yaşamadım her iki cihazda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarizma07 -- 20 Kasım 2024; 14:19:2 >
-
Gh3 sanki bir tık daha beyaz gibi 😀. Hangisini aktif kullanıcaksınız peki hocam ?. Tesekkurler foto icin bu arada
Şu an kullandığın hangi ekran koruyucuydu hocam?
Bu fotodada tam tersi soldaki GH3 ekran, sağdaki G9N ekran.
-
Rica ederim hocam, aslında hemen aynı hemen aynı çekerken ekranda izler çıkıyordu onu ayarlamaya çalışmaktan biraz zor çektim onu:) gh3 ekranda biraz daha parlaklık fazla gibi ama yan yana koyunca. Hangisi ona karar veremedim ama ikisindede sıkıntı yok o yüzden farketmez. Hazır elimde cihazlar duruyorken paylaşayım dedim, forumda çok karamsar hava var.
-
Hocam markasını bilmiyorum burada bir aksesuarcıda taktırdım geçerken öğrenirim.
-
Hocam sizide soru yagmuruna tuttuk kusura bakmayin 😀 son olarak batarya uretimleri ne peki ?
Estağfurullah hocam, karışıklık olmasın diye böyle yazayım kılıflı olan cihaz ekim üretimi, kılıfsız olan cihaz eylül üretimi. Cihazlarda demekki lg ve samsung ekran panelininde çok farklı olmadığı anlaşılıyor kalite olarak. Lg GH3 için çok kötü diyen arkadaşlar vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarizma07 -- 20 Kasım 2024; 14:50:51 > -
Dostlar onerilen sarj sinirini ne olarak ayarladiniz? Bana 90 onermis ama bunu uygulamali miyiz ?
Ben 95 yapıp geçtim. 90 biraz az geldi bana.
Geldi benim cihaz ekranda bir sarilik goremedim, eve gidince detaylı incelecegim ekran modeline bakarim
Geçen sene bir arkadaşım benden 2 ay sonra aldı telefonu batarya şarj sürelerine dikkat etti kullanımda, ben hiç etmedim ben cihazı satarken pil sağlığı %90'di arkadaşın cihazı %93. Aradaki zaman ve kullanıma bakınca gerçekten çok etkisi varmı dikkat emenin bilmiyorum açıkçası.
-
@bykarizma07 tamamdır hocam öğrenirseniz bekliyorum.
@hakangündüz O sizin kullanımınıza bağlı. Ben 80 yapıyorum. Haftada 1-2 kere 100 yapıyorum. Bana bu şekilde yetiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X