Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.174
Cevap
489
Favori
707.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

80 yaptım, 16pro ana telefonum olmadığı için 2 gün gidiyor.

bence çok takılacak bir mevzu değil. 12 çıktığından beri eşim düz 12 kullanıyor. 4 yıl oldu batarya yeni %80'e geldi. çok dikkat etse de 85-86ya yine gelirdi 4 yılda. %1-2ye gelince takar, dolmadan şarjdan çeker. geri takar. gece şarja takar bırakır. %3-5 e gelmediği sürece şarj yüzdesi kaç kalmış hiç bakmaz. şimdi pil değiştirsek orijinali 3500 lira. 4 yıllık rahatlığa, vurdum duymazlığa değer mi bence kesinlikle değer.

• Bugün apple teslimat yaptı, bakalım akşam ne çıkacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Hocam üretim tarihini ve ekran modelini paylaşırsanız seviniriz ☺️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    Akşam paylaşcam 😀

• emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam ☺️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bykarizma07 B kullanıcısına yanıt

Dinamik ada alt kismi turuncumsu böyle değişim renk sağdkai daha beyaz yanlişmi göruyorum.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

bu fotoğraflarda çok anlaşılmamış ama aslında soldaki cihazın parlaklığı biraz daha fazla.

• bykarizma07 B kullanıcısına yanıt

Parlakliğa birşey diyemem ama dalga olan resimin dinamin ada aşaği kismi kirmizimsi turumcusu var yakinlaştirsan görürsün LG daha sicak ekran havasin da sanirim

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Sanırım fotoğrafı siteye yüklerken kalitesinden kaynaklanmış olabilir lg panel çok az daha soğuk renkleri samsung panele göre. Oda muhtemelen parlaklığın biraz daha yüksek olmasından olabilir.

• Bende sabredemedim artık verdim sparişi. İlk defa iPhone aldım inşaallah pişman olmam.
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• LG Panelde Samsung Panel gibi sıcak tonlar yok ve bu yüzden ekran soluk ve cansız gözüküyor. Sanki LCD ekran gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 18:15:47 >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    12’ye ısınıyor falan diyorlardı ama amma sağlam ve iyi telefonmuş. Ben de yedek cihaz olarak halen severek kullanıyorum. Taş gibi telefon ve iOS 18 ile mükemmel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 20 Kasım 2024; 18:39:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

Ben satın aldığım zaman cihazda bir problem cikmayacagini soyledigim için hain ilan edildim burada.

Tahmin ettiğim gibi hiçbir problem de çıkmadı iki aydır sorunsuz kullanıyorum daha öncesinde 14 pro Max kullanıyordum onda da hiçbir problem yaşamadım bunda da yaşamıyorum. Ama insanlar sorun çıkmasından zevk alır gibi sorun çıkmadığı zaman memnuniyet söyleyince Apple çalışanı ilan edebiliyorlar.

Zaten bir serinin kötü olduğunu düşünüyorsa onu satın alması saçma geliyor bana madem bu kadar kötü neden devamlı satın alıyorsun iade ediyorsun ki 😂

Cihazların çoğu aslında problemsiz problem görmek isteyen görüyor buluyor.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Aynen, o sırada 1 ayın sonunda lensinde kocaman tozlu cihazı iade edip 1 hafta daha telefon bekleyen ben ve forumda garipten sorunlar gören diğer kullanıcılar

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

12’yi bende severim 2 yıl önce kullanıp arkadaşıma sattım o da halâ severek kullanıyor. kamera hariç gündelik kullanımda yeni modellerden çok geri kalır yanı yok.

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Hocam sen şimdi 16P aldın. Ekranı beyaz, dokunmatik problemi yok, ısınmıyor, kameralar cillop gibi, mavileşme yok. Daha gözün görmez 12’yi 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 20 Kasım 2024; 20:21:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Apple’dan sipariş verdiğim 16 pm çöl titanyum elime ulaştı.
    Dokunmatikte sorun yok, ekran koduna bakmadım ama eşimdeki 14 pm ile kıyaslayınca beyazlık farkı yok, kamerada 30 enstantanede mavileşme sorunu yok. Pil Ekim üretimi. 18.1.1 güncellemeden önce ile güncelledikten sonraki akıcılık farkı göze çarpıyor. Şimdilik bir sorun yok. Olursa da Ocak ayına kadar iade hakkım var.

• merhabalar, iphone 16pro aldım hepsiburada satıcısından, konuya hakim olmadığım için sormak istedim: ekran problemi nedir ve panelin modelini nasıl anlayabilirim? çok teşekkür ederim şimdiden

• Şarj cihazı telefon ile gelmesi gerekmiyor mu acaba. Telefon ve kılıf 22 kasım, şarj başı 12-19 aralık demiş.

Şarj başı iade ediliyormu acaba. Media markttan veya gürgençlerden alırım varsa orjinali.

• firatalir F kullanıcısına yanıt

Sitesinden şaşma orjinal mi değil mi kafan karişmasin.1 hafta gec erken boş ver:)

• 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.