Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (649. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.771
Cevap
449
Favori
632.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağ üstteki kilit tuşuna uzun süre basıp kapatmayı deneyin hocam bir de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    Malesef hic tepki vermiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Hangi modelini aldınız hocam? Bende almayı düşünüyordum.. forumdan bir arkadaş görsel paylaştı burada ekrandan yemiyordu?

• emrah1982 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bende bundan takmıştım sattığım maxe

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

"Dokunmatik ekrandan yiyor muydu?" Anlamadım

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ilk attığım fotolardada görmüşsünüzdür belki düşük ışıkta çekilen birinde yine mavili çıkmış, büyük şeyler değil çözülür zamanla.

• DODANLI kullanıcısına yanıt

Hocam ekranın görüntü alanını yani fazla kaplıyor muydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 22:40:7 >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dfu modada girmiyor, telefon asiri isindi kapansa yeter aynen iade etcem yada apple stora’a gotururum

Hocam, bir kere ses açma tuşuna basıp bırakın, sonra da ses kapama tuşuna basıp bırakın, ardından telefon kapanana kadar güç tuşuna basılı tutun. Bir de bunu deneyin.

Denedim hocam kapanıp açılıyor, ayni yere geliyor hic tepki vermiyor sonrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 20 Kasım 2024; 22:44:37 >

Telefonu dfu moda alırken telefon kapandıktan sonra süreyi iyi tutturmanız lazım 3 saniyeden kısa 5 saniyeden fazla sağ tuşa basmamanız lazım süreyi kaçırırsanız telefon normal açılır, dfu moda girdiğinde ekranda hiçbir şey çıkmaz itunes üzerinde dfu mod uyarısı çıkar buna dikkat ederek deneme yapın, ipsw.me adresinden telefon modelinize uygun olan ios 18.1'i indirin ve dfu mod ile temiz kurulum yapın sorun düzelecektir, güncelleme takılı kalmış muhtemelen ondan sapıtmış.

Şu video da yardımcı olabilir.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]Özgür AYDINyoutube
    #iphone #dfu #restore #dfumode #iphone_fix #recovery Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün iPhone'ların Restore moda veya DFU moda nasıl alındığını anlattım. Saniye saniye neler yapmanız gerektiğini gösterdim ve bu modların ne işe yaradığından bahsettim. Umarı yardımcı olur. Kanala abone olup beğeni ve yorum yaparsanız sevinirim. Herkese iyi seyirler. 00:00 Giriş 00:11 DFU ve Restore Mod nedir? 01:36 Restore ve DFU moda nasıl alınır? 03:15 Tuş kombinasyonları 03:30 Recovery mod için tuş kombinasyonu 03:50 Recovery mod açma 04:22 Recovery mod ne için kullanılır? 04:55 Recovery moddan çıkma 05:30 DFU mod ne için kullanılır? 05:56 DFU mod nasıl açılır? 07:00 DFU mod içeriği 07:43 DFU moddan çıkma 08:11 Kapanış
    https://www.youtube.com/watch?v=hCM6pklPyos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Kasım 2024; 23:3:12 >
    İşte buraya attıkları test duvar kağıdıyla denedim. Çizgilerin çoğunluğu gözüküyor. Köşeler biraz yemiş.

• Benim ekran gvch7 hiçbir problem yok LG sanırım

• Arkadaşlar merhaba, biraz önce 18.1.1 e güncelleme yaptım. Dokunmatik problemi büyük ölçüde düzelmiş gibi ilk deneyimlerime göre. Güncelleme yapıp geri bildirimde bulunabilirseniz benim için de yol gösterici olacaktır.

Cihaz: 16 PM 256GB Naturel
    Temmuz Pil Üretimi

Ekran Koruyucu: ESR Armorite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 20 Kasım 2024; 23:29:23 >
    16PM benks shappire glass rezilliği..

Köşeler yememiş ekrandan, görselin kendisi öyle.. Korumasız ekranda da öyle görünüyor.

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

Full body koruma yapalım derken saçmalamışlar orantı kaçmış, bir de çok övülüyordu bu ekran koruyucu rezalet cidden.

• 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.