evet ama eskisine bok da atmam neyse onu söylerim :d < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (648. sayfa)
-
-
hayırlı olsun, kameradaki mavileşme sorunu nasıl oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O biraz işin fantezisine kaçmak hocam aslında :) telefonun kameraları tamamen kapatıp gece modunda perde hızını 30 saniye olarak ayarlayıp fotoğraf çekiyorsunuz. Normalde simsiyah bir görüntü almak gerekirken bazı cihazlarda mavilikler görülüyor. Önceki mesajlarda konuyla alakalı görseller var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
forumcular biraz daha ıkınırlarsa daha fantastik hatalar bulacaklarına eminim
16pm Benks armor air ya da montage air satan varsa alabilirim, gümrükte takılır diye çekiniyorum sipariş vermeye.
O zaman hayırlı olsun bir element daha bulduk :)) iki farklı cihazda 10sn düşük ışıkta çekim mavilik dediğiniz ilk fotoda çıkan herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu düz bir zemine koyun kamera lensleri tamamen kapansın perde hızını sona dayayın biraz bekleyince 30 Sb geliyor , öyle çekin.
Arkadaşlar, blueo marka ekran koruyucu aldım amazondan. Ekrandan çok yiyor amazona iade edicem siz ne öneriyorsunuz koruyucu olarak
Amazon’dan belkin invisiglass ekran koruyucu aldım çok memnunum. Apple da onu öneriyor zaten. Bundan önce Benks safir ve Spigen kullandım.
16 promax ısınmıyor diyen yalan söylüyor.
Şarjda ateş gibi
2-3 uygulama ile mobil veride uğraşınca yine sıcacık
Helal olsun hocam adamsın👏🏻Biliyorsun konuyu konuşmuştuk özelden😉
Aynen dediğin gibi böyle bir sonuç çıktı ilk çekilen cihazla iade edilecekti bu zaten sıkıntı değilde bazılarında varmış demekki bu sorun.
Tam olarak sorun değil hocam. Youtube da eski cihazlarda deneyen bazı kullanıcılardada olmuş. 30 sn modunda azıcık dahi kımıldasa cihaz ışıklandırıyor yazılımsal olarak. Simsiyah bir ortamda ışık almadan ve kımıldatmadan bir daha dene olmuyor. 30 sn modu tripod modu zaten. Elle çekime izin vermiyor cihaz. Azıcık oynayınca böyle yapıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 20 Kasım 2024; 21:23:10 >
Anladım hocam dediğin gibi test ettim bir daha ama aynı oldu diğer cihazlada denedim onda olmadı farklı bir durumdur belkide bu kadar karanlıkta foto çekecek değiliz zatende merak edip bir deneyim dedim.
Telefonun pil tarihi ekim 2024
-
Güncelleme bitmemiştir hocam bekleyin biraz düzelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer cihazda oynatsanda olmuyormu hocam? Demekki bazı cihazlarda oluyor.
Kilitlendi valla ne aciliyor ne kapaniyor, itunes gormuyor, 3utools gormuyor, kapanmiyorda ciddi derecede isinmis vaziyette
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X