Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gktg26 , orhanyor , TarumRsh , onizukal Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir (4 Mobil) - 23 Masaüstü5 Mobil
5 sn
16.232
Cevap
492
Favori
711.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi usbc-hdmi adaptörünü kullanıyorsunuz? Macbook için olanlar çalışır diye tahmin ediyorum ama bilemedim. Maçtan maça TOD u yansıtabilir miyim acaba?

• Joseph Writer kullanıcısına yanıt

Bu iki ay önceki gönderi hocam.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Evet sadece güvenlik yaması. Bence placebo etkisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 10:35:2 >
  • Spigen kamera korumalı Ultra Hybrid T modelini sitesine eklemiş şu an sadece Frost Black modeli var:

www.spigen.com.tr
    Spigen iPhone 16 Pro Max Kılıf Ultra Hybrid T (Kamera Buton Korumalı) MagFit MagSafe Özellikli Frost Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-iphone-16-pro-max-kilif-ultra-hybrid-t-kamera-buton-korumali-magfit-magsafe-ozellikli-frost-black

Fiyat çok pahalı olmuş HB'ye gelince 1000-1200 bandına düşmesini beklerim yoksa çok yüksek.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Ugreen adaptörünü kullanıyorum. TOD eğer TV paketiniz yoksa yansıtamazsınız. Uygulama ekran yansıtmayı engelliyor. TV paketinde sadece izin veriliyor sanırım. Ben macbook üzerinden yanstıyorum.

• Joseph Writer kullanıcısına yanıt

Kamera butonuda kapalı güzelmiş aslında, şıkta bir kılıf. 1000 TL altına girse yok satar. Bunu alcağıma orjinal silikon alırım.

• Hepsiburada kapıda değiş tokuş deneyimleyen var mı? Şimdi telefondaki bilgileri silmek zorundayız sonuçta kargo çalışanı nasıl değerlendirme sağlıyor acaba?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Bir ucu type-c diğer ucu hdmi olan herhangi ucuz bir kabloyu kullanabilirsiniz. HDMI versiyonu 2.0b veya üzeri olsun yeter. Telefon zaten 4k/60hz'den fazla veremiyor.

Yansıtma konusu göreceli, HDCP 2.2 koruması destekli bir kablo gerek bunlar biraz daha pahalı, digiturk netflix vs korumalı içerikleri sadece bu kablolarla yansıtabilirsiniz, kabloda bu destek yoksa bu tarz uygulamalarda televizyona siyah bir görüntü gelecektir.

• ecay kullanıcısına yanıt

Evet üstad.

Kurye gelmeden önce itunes veya icloud yedeği alıyorsunuz gecedende alabilirsiniz sabah kurye gelmeden önce de.

Kuryenin talimatlarına göre hareket etmeniz gerekiyor, kurye gelmeden kısa süre önce arıyor sizi eğer sıfırlama yapın derse icloud'dan çıkış yapıp sıfırlama yapabilirsiniz. Genelde imei, kasa, ekran durumuna bakıyorlar. Bazı kuryeler face id kontrolü de yapıyor bu durumda sıfırlama yapmamanız lazım kontroller sağlandıktan sonra sıfırlayabilirsiniz.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Anladım çok teşekkürler hocam açıklayıcı oldu. En mantıklı takas teklifi HB de sanırım.

• ecay kullanıcısına yanıt

Rica ederim, takas teklifleri değişiyor 16 pro veya pro max için 6000 tl ek takas desteği var, diğer modeller için ek takas desteğini düşürdüler baya.

Ama sistem çok iyi diğer türlü eski telefonu gönder fiyat teklifinin onaylanmasını bekle, para ne zaman gelecek diye bekle baya uzun iş bu sistemde eski telefonun fiyatı direkt düşüyor, kapıda da takası yapıp bitiriyorsunuz, telefonda donanımsal veya fiziksel bir belirgin bir sorun yoksa fiyat teklifi değişmiyor.

• Merhabalar,
    Wifi bağlıyken hız ölçüyorum 80 mbps ama app storedan uygulama indirirken yavaş indiriyor. 50 mblık uygulamayı bile 1 dkda indiriyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
  • first9 kullanıcısına yanıt

İnternet hızı ile indirme hızı aynı şey değil. Sunucunun verdiği hız kadardır. Saniyede 7 mb falan indirir 80 mbps internet fakat sunucu karşılıyorsa.

Kısa bir örnekle internetin 500 mbps bile olsa eğer sunucu 100 mbps ile sınırlandırıldı ise saniyede en fazla 10 mb dosya indirebilirsin. Sunucunun yoğunluğu o anda indiren kişi sayısına göre değişir bu oranlar.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

Hocam tod üzerinde paketiniz ekran yansıtmayı desteklemiyor şeklinde uyarı veriyor bende. Sadece web,cep,tablet versiyonu çünkü. Fakat laptop yansıtmada sıkıntı olmuyor. Bu dediğiniz kablodan alırsak normal bir şekilde izleyebilir miyiz?

• Arkadaşa GH3 ekran geldi bariz sarılık var.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

TOD özelinde malesef bilgim yok hocam ne desem yalan olur.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

Tod zaten digitürk le aynı şifrelemeyi kullanıyor. Dediğiniz kabloyla digitürk izlenebiliyorsa tod ta olur. Muhtemelen oda hpcp şifreleme kullanıyor.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

üretim tarihi neymiş

• BurcuHale kullanıcısına yanıt

Wifi kapatınca mobil veri ile saniyesinde indiriyor hocam. Sunucuyla ilgili bir durum olsa mobil veride de aynı sorun yaşanmaz mıydı? Ev, işyerindeki Wifi ikisinde de aynı.

Sizde durum nasıl?

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Ekim

• 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.