Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orhanyor , stalker , yalcines , cnkcoskunn , cnkcoskunn Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.279
Cevap
492
Favori
714.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dediğiniz durumu instagramda da yaşadım bir kaç kez.

ayrıca galeride temizlik yapıyodrdum resimler bazen içiçe geçiyor.Yazılımsal oldugunu dşünüyorum

• Aether_ A kullanıcısına yanıt

Daha öne hiç düşürmedim hocam.Aslında kılıfta takmam ama elden çok kayıyor telefon o yüzden orijinal silikon kılıf harici başka kılıfta kullanmıyorum.

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    15 almayın artık. Bu saatten sonra pek mantıklı olmaz.
    Eğer elinizdeki cihaz sizi 1 sene daha idare edebilecekse bence değiştirmeyin.

İlla değiştirmeniz gerekiyorsa 16PM alabilirsiniz. O kadar çok rahatsız etmiyor, arada basmıyor takılıyor güncelleme ilede geçmedi. Yani ben çok dert etmedim açıkçası. Yinede siz bilirsiniz, alıp deneyin sizide rahatsız etmezse kullanırsınız.
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt

Hocam bu dokunmatik sorun ekran hangi seri oluyor.Benim ilk aldığım cihazda hem dokunmatik sorunu hemde kumlu ekran tarzı bir sorun vardı. Şu an ikinci cihaz sorunsuz geldi.G9P ekran var cihazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta29

Çok ilginç 3 hafta önce teslim aldığım dokunmatik sorunu okan telefonun, üretim tarihi Eylüldü, bugün teslim edilen cihaz, Ağustos üretim tarihi, Apple diğer ülkelerde stok mu yönlendirdi acaba
    Ne yazık ki sorunlar devam ediyor, dün itibari ile ekran koruyucu olmadan kullanıyorum, ilk cihaza göre daha iyi tepki süresi ama ne yazık ki arada dokunmatik sorununu yaşıyorum. Sorun ekran koruyucudan değilmiş anlamış oldum.
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Eylül üretimi mi hocam ? Lanet olsun böyle seriye ya psikolojimizi bozdu telefonsuz kaldık
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    İlki Eylül gelmişti İkinci cihaz Ağustos üretimi geldi, keşke 15 Pro Max cihazımı hemen satmayıp kullansaydım, 2. Partiyi bekleseydim. Gerçekten lanet olsun dedim bende
    Degisim baslatin ekim uretimi sorunsuz cihaz gelir belki ?
    Sürem doldu hocam, ekran değişimine yönlendireceklerdir.
    Hadi yaaa :(( hocam yinede basvurun belki degisim yaparlar bilemedim
    Hocam politikalarını biliyorum, deneyeceğim yarın ama ümidim yok açıkçası sıkıldım bir de ilk kez eski modele dönmeyi istiyorum resmen.
    Ocaga kadar degisim vardi hocam o size vurmuyor mu ?
    Yok hocam vurmuyor ne yazık ki, keşke denk gelseydim, ocakta değiştirirdim direk.
  • Valla 13 pm kullanıyorum. Hepsiburada'dan takasla 16pm alayım dedim ama sorunları görünce şimdilik durdurdum. Şubat sonrası alacağım, o zamana kadar seri tam oturmuş olur.

• Bende hicbir sorun yok. 3 tane 16 Pro elimden gecti, ilkinde dokunmatik 100% olarak algilamiyordu,suan ki super,sorunsuz.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam hala güncelleme bekleyenler var bunun için ondan dolayı yazdım. Hala kimse inanmıyor, yok donanımsal olamaz yok ekran koruyucu ile alakalı.

Hayır, tamamen donanımsal hata bu. Kimse kimseyi kandırmasın artık. Korucuyu ile alakası yüzde bir milyon alakalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 0:28:13 >
  • Macuser1994 kullanıcısına yanıt

Seri fark etmiyor. Bütün panel kodlarında olabilir, LG de olabilir Samsung’ta fark etmiyor.

Ekran değişimi bile yapmıyorlar, cihaza AST2 testi yapıp sorun yok diyip, yüzünüze gülümseyip yolluyorlar sizi.

• ydn06 kullanıcısına yanıt

Hocam Şubat’ta alsanız bile yeni üretim denk gelmeyebilir. Ancak Apple Online Store belki yeni üretim gönderebilir. Biz böyle düşünüyoruz da temiz düzgün bir tane alalım. Peki servisle işimiz oldu diyelim cihazı değiştirdiler, yüzde 90 swap kutusuz sıfır cihazlar ilk üretim oluyor onda ne yapacağız bilemiyorum. Sonra Apple da dokunmatikte bir şey çıksa kabul de etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 0:32:9 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

İlk üretim sonrası çıkan cihazlar swap mı oluyor?

• 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.