Dediğiniz durumu instagramda da yaşadım bir kaç kez. ayrıca galeride temizlik yapıyodrdum resimler bazen içiçe geçiyor.Yazılımsal oldugunu dşünüyorum |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (643. sayfa)
-
-
Daha öne hiç düşürmedim hocam.Aslında kılıfta takmam ama elden çok kayıyor telefon o yüzden orijinal silikon kılıf harici başka kılıfta kullanmıyorum.
-
15 almayın artık. Bu saatten sonra pek mantıklı olmaz.
Eğer elinizdeki cihaz sizi 1 sene daha idare edebilecekse bence değiştirmeyin.
İlla değiştirmeniz gerekiyorsa 16PM alabilirsiniz. O kadar çok rahatsız etmiyor, arada basmıyor takılıyor güncelleme ilede geçmedi. Yani ben çok dert etmedim açıkçası. Yinede siz bilirsiniz, alıp deneyin sizide rahatsız etmezse kullanırsınız. -
Hocam bu dokunmatik sorun ekran hangi seri oluyor.Benim ilk aldığım cihazda hem dokunmatik sorunu hemde kumlu ekran tarzı bir sorun vardı. Şu an ikinci cihaz sorunsuz geldi.G9P ekran var cihazda.
-
Ne yazık ki sorunlar devam ediyor, dün itibari ile ekran koruyucu olmadan kullanıyorum, ilk cihaza göre daha iyi tepki süresi ama ne yazık ki arada dokunmatik sorununu yaşıyorum. Sorun ekran koruyucudan değilmiş anlamış oldum.quote:
Orijinalden alıntı: Vendetta29
Çok ilginç 3 hafta önce teslim aldığım dokunmatik sorunu okan telefonun, üretim tarihi Eylüldü, bugün teslim edilen cihaz, Ağustos üretim tarihi, Apple diğer ülkelerde stok mu yönlendirdi acaba -
Eylül üretimi mi hocam ? Lanet olsun böyle seriye ya psikolojimizi bozdu telefonsuz kaldık -
İlki Eylül gelmişti İkinci cihaz Ağustos üretimi geldi, keşke 15 Pro Max cihazımı hemen satmayıp kullansaydım, 2. Partiyi bekleseydim. Gerçekten lanet olsun dedim bende -
Degisim baslatin ekim uretimi sorunsuz cihaz gelir belki ? -
Sürem doldu hocam, ekran değişimine yönlendireceklerdir. -
Hadi yaaa :(( hocam yinede basvurun belki degisim yaparlar bilemedim -
Hocam politikalarını biliyorum, deneyeceğim yarın ama ümidim yok açıkçası sıkıldım bir de ilk kez eski modele dönmeyi istiyorum resmen. -
Ocaga kadar degisim vardi hocam o size vurmuyor mu ? -
Yok hocam vurmuyor ne yazık ki, keşke denk gelseydim, ocakta değiştirirdim direk. -
Valla 13 pm kullanıyorum. Hepsiburada'dan takasla 16pm alayım dedim ama sorunları görünce şimdilik durdurdum. Şubat sonrası alacağım, o zamana kadar seri tam oturmuş olur.
-
Bende hicbir sorun yok. 3 tane 16 Pro elimden gecti, ilkinde dokunmatik 100% olarak algilamiyordu,suan ki super,sorunsuz. -
Hocam hala güncelleme bekleyenler var bunun için ondan dolayı yazdım. Hala kimse inanmıyor, yok donanımsal olamaz yok ekran koruyucu ile alakalı.
Hayır, tamamen donanımsal hata bu. Kimse kimseyi kandırmasın artık. Korucuyu ile alakası yüzde bir milyon alakalı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 0:28:13 > -
Seri fark etmiyor. Bütün panel kodlarında olabilir, LG de olabilir Samsung’ta fark etmiyor.
-
Ekran değişimi bile yapmıyorlar, cihaza AST2 testi yapıp sorun yok diyip, yüzünüze gülümseyip yolluyorlar sizi.
-
Hocam Şubat’ta alsanız bile yeni üretim denk gelmeyebilir. Ancak Apple Online Store belki yeni üretim gönderebilir. Biz böyle düşünüyoruz da temiz düzgün bir tane alalım. Peki servisle işimiz oldu diyelim cihazı değiştirdiler, yüzde 90 swap kutusuz sıfır cihazlar ilk üretim oluyor onda ne yapacağız bilemiyorum. Sonra Apple da dokunmatikte bir şey çıksa kabul de etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 20 Kasım 2024; 0:32:9 > -
İlk üretim sonrası çıkan cihazlar swap mı oluyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X