Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ydn06 , yalcines , redbull35 , Onur Özmelek RKMZT Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.684
Cevap
414
Favori
581.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç birşekilde sıkıntı yok diye söylüyorum ya hocam. İade cihazı G9N de vardı elimde ondan daha beyaz cihaz resimlerini atmıştım foruma zaten. Sıkıntılı olanlarda vardır muhakkak birşey diyemem ama hepsi aynı değil demekki.

• Proların üretim yeri neresi ? Çin mi yoksa Hindistan mı ?

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Yanlış yönlendiriyorsunuz. Linkteki ekran koruyucu ekrandan yemiyor, 1 haftadır kullanıyorum hiçbir dokunmatik problemi de yok. Kenarlar keskin değil kavisli ve tam kaplıyor. Şu an için dört dörtlük koruyucu budur, fiyatı tuzlu ancak şimdilik alternatifi yok

• Lyzard kullanıcısına yanıt
    Hangi koruyucu hocam?
  • Arkadaşlar dokunma hissiyatını etkilemeyen ekrana tam oturan ekran koruyucu öneriniz nedir?
  • 16Pm şimdi fark ettim kendi kendi elmas logosu çıktı ve yeniden başladı. Aynı durumu yaşayan oldu mu. Bu arada güncelleme bildirimini kapatmak için profil yükledim onunla alakalı olabilir mi ?
  • EBABİLTEN kullanıcısına yanıt
    Profil ile bi alakası yoktur da yeni telefonda neden güncellemeleri kapatıyorsunuz ki?
  • soyturk58 kullanıcısına yanıt
    BLUEO iPhone 16 Pro 3D Curved Anti-Reflective Yansıma Önleyici Uygulama Aparatlı HD Cam Ekran Koruyucu
    https://app.hb.biz/vPsomGzJdcAS
  • iPhone 16 Pro Max LG ekranını Poco X6 Pro ile kıyasladığımda, iPhone’un ekranı belirgin şekilde daha sarı göründü. Başka bir 16 Pro Max ile karşılaştırdığımda ise aradaki fark çok azdı. iPhone ekranının Poco’ya kıyasla bu kadar farklı görünmesi normal mi?

Ayrıca, True Tone ve Gece Modu gibi özellikleri kapattım ama sarı ton hâlâ göze çarpıyor. Bu durum beni rahatsız ederse, değişim mi daha mantıklı olur yoksa iade edip tekrar sipariş vermek mi? Sizce en iyi çözüm hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatalir -- 23 Kasım 2024; 20:31:42 >
  • firatalir F kullanıcısına yanıt
    Ekran paneliniz nedir lg mi samsung mu ?
  • LG panel

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi telefonu alırsam alayım ilk yazılımını kullanıyorum. Yazılım kötü olmasa da beni mental olarak etkiliyor. 15 pm de gelen şarj sorunlarından sonra.
  • EBABİLTEN kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bi güncelleyin isterseniz. Belki reset atma durumu biter.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim.
  • İlk 2 gün ekran süresi çok iyi değildi ancak bugün ekran süresi rekora koşuyor. Bu cihazlarda da pilin oturması söz konusu mu? Bilgisi olan var mı ?

• Lyzard kullanıcısına yanıt
    Dokunmatikten memnun musunuz hocam kötü etkisi var mı?
  • Arkadaşlar ilginç bir sorum olacak size whatsapta birisi size yazarken yukarda yazıyor işareti çıkıyor bende,
    Ama eşimde yazıların altında … nokta şeklinden benimki neden öyle olmuyor☺️☺️
  • Kamera lensleri arasi geçişte kasma yaşayan var mı ? Cozumu mevcut mu ? Bide kamera ayarlarini nasil yapmak gerek onerilen var mi ?
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Bataryadan ne de çok memnunum efsane olmuş

• 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.