|
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (664. sayfa)
-
-
Bende bundan aldım hocam, telefonda pixel hatası gibi bir şey var iade edeceğim daha takmadım.
-
-
Aynen hocam kesinlikle katılıyorum. Daha önce vodafone du , sonra telekoma geçtim , biraz abartıcam ama yeni bataryaya geçmiş hissiyatına kapıldım. Turkcell her yerde iyi ama benim işyerinde çekmiyor. 5G olayından bahsedilmiş onu deneyeceğim şimdi.
-
Maaşallah hocam güle güle kullanın. Her ne kadar koruyucu etkisi yok densede kesinlikle bazı koruyucularda var. Neden derseniz cihazdan çıkardığım camı takır takır çalışan ve neredeyse dokunmadan algılayan eski ipad ve iphone nun klavye yerine oturttum. Cihaz yine çalışıyor ama basmatiğe döndü. Yani 16 PM cihazımda cam %15 hassasiyeti azalttıysa bu cihazlarda %40-45 azalttı. Tabi kesinlikle sorunlu panellerde var çok net orası belli. Hatta şöyle diyim sanki 16 serisi eski serilere göre bir tık daha dokunmatik yavaş. Belkide yazılımsal bilemiyorum. Fakat aslında sorunsuz olup maalesef tam anlayamadığımız cihazlarda arada kaynadı.
@Speziale dediğiniz çok mantıklı. Ben 5G otomatikte tutuyordum nasıl olsa 5G yok diye. Ama cihaz devamlı tarıyorsa tabiki pile büyük negatif etki eder. Umarım ondan kaynaklıdır çünkü wifi ile pil göstergesi yerinden kımıldamazken hücreselde su gibi tıkır tıkır düşüyor.
-
pc ye bağlayamadığım için bakamamıştım dediğiniz şekilde telefondan kontrol ettim benim panel de samsung çıktı G9N. 8 kasımda teslim almıştım pil eylül, üretim yeri çin 16 pm
-
Arkadaşlar günaydın tüm ekranı kaplayan ince ve parmak izi bırakmayan güzle ekran koruyucu önerisi olan var mı ve şeffaf slim şık kılıf önerisi olan var mı şimdiden çok teşekkür ederim -
-
Aranan kan bulunmuş, çok iyi 🙂 -
17’de mutlaka 1” sensöre geçilmesi gerekiyor Çinli markaların hepsi fotoğrafta iPhone’u sağdan solladılar. yazılım yazılım bir yere kadar aynı sensörle devam edilemez -
Yanlış yazmışım, G9P imiş:) -
Arkadaşlar 16pm aldık kurulumunu yaptık. Fakat arama geldiğinde zil sesi çalmıyor sadece titreşim oluyor neden olabilir. Multimedya sesleri açık -
Ses tuşları üstündeki tuş sessizde olabilir -
Hayır sessiz de değil. Daha önce aynı durumda ayarlar bölümünde bir bölüm vardı onu değiştirmiştim ama onu bulamıyorum -
-
-
Yok hocam 2 yıl önce yine telefon kurulumu yaptığımda da aynı sorun vardı. Forum'da bir arkadaş bir yer söylemişti çok derin bir ayar bölümüydü. Bir türlü hatırlayamadım erişilebilirlik yerinde miydi onun gibi bir yerdeydi
Bilen yardımcı olabilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 23 Kasım 2024; 11:15:35 > -
Ben de baktım her yere ama ilgili bi ayar bulamadım -
-
hayırlı olsun hocam artık güzel fotoğraflarla konuyu renklendirirsiniz. ekran muhabbeti görmekten gına geldi zira
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X