Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hiaxisheytane666 , madmax50 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.328
Cevap
409
Favori
566.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılan hikayesine döndük yok dokunmatik hassasiyetini yemeyen koruyucu yok dokunmatiği bozuk telefon.
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

Bende bundan aldım hocam, telefonda pixel hatası gibi bir şey var iade edeceğim daha takmadım.

Kamera uygulamasını açtığınızda üstten bakınca işaretli yerdeki dik çizgiler tam gözüküyor mu

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Aynen hocam kesinlikle katılıyorum. Daha önce vodafone du , sonra telekoma geçtim , biraz abartıcam ama yeni bataryaya geçmiş hissiyatına kapıldım. Turkcell her yerde iyi ama benim işyerinde çekmiyor. 5G olayından bahsedilmiş onu deneyeceğim şimdi.

• Maaşallah hocam güle güle kullanın. Her ne kadar koruyucu etkisi yok densede kesinlikle bazı koruyucularda var. Neden derseniz cihazdan çıkardığım camı takır takır çalışan ve neredeyse dokunmadan algılayan eski ipad ve iphone nun klavye yerine oturttum. Cihaz yine çalışıyor ama basmatiğe döndü. Yani 16 PM cihazımda cam %15 hassasiyeti azalttıysa bu cihazlarda %40-45 azalttı. Tabi kesinlikle sorunlu panellerde var çok net orası belli. Hatta şöyle diyim sanki 16 serisi eski serilere göre bir tık daha dokunmatik yavaş. Belkide yazılımsal bilemiyorum. Fakat aslında sorunsuz olup maalesef tam anlayamadığımız cihazlarda arada kaynadı.

@Speziale dediğiniz çok mantıklı. Ben 5G otomatikte tutuyordum nasıl olsa 5G yok diye. Ama cihaz devamlı tarıyorsa tabiki pile büyük negatif etki eder. Umarım ondan kaynaklıdır çünkü wifi ile pil göstergesi yerinden kımıldamazken hücreselde su gibi tıkır tıkır düşüyor.

• BM35 kullanıcısına yanıt

pc ye bağlayamadığım için bakamamıştım dediğiniz şekilde telefondan kontrol ettim benim panel de samsung çıktı G9N. 8 kasımda teslim almıştım pil eylül, üretim yeri çin 16 pm

• Arkadaşlar günaydın tüm ekranı kaplayan ince ve parmak izi bırakmayan güzle ekran koruyucu önerisi olan var mı ve şeffaf slim şık kılıf önerisi olan var mı şimdiden çok teşekkür ederim
    Aranan kan bulunmuş, çok iyi 🙂
  • 17’de mutlaka 1” sensöre geçilmesi gerekiyor Çinli markaların hepsi fotoğrafta iPhone’u sağdan solladılar. yazılım yazılım bir yere kadar aynı sensörle devam edilemez
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazmışım, G9P imiş:)
  • Arkadaşlar 16pm aldık kurulumunu yaptık. Fakat arama geldiğinde zil sesi çalmıyor sadece titreşim oluyor neden olabilir. Multimedya sesleri açık
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Ses tuşları üstündeki tuş sessizde olabilir
    Hayır sessiz de değil. Daha önce aynı durumda ayarlar bölümünde bir bölüm vardı onu değiştirmiştim ama onu bulamıyorum
    Ayarlar > ses ve dokunuştaki ses ayarı minimumda olabilir

• Arkadaşlar Eşime pro kendime pro max aldım nuturel rengini çok beğendim.
    183 bin tl telefona verdik🙈
    Ama adamın bana verdiği sunix marka ekran koruma çok kötü dokunmatiği engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 23 Kasım 2024; 11:15:2 >

Yok hocam 2 yıl önce yine telefon kurulumu yaptığımda da aynı sorun vardı. Forum'da bir arkadaş bir yer söylemişti çok derin bir ayar bölümüydü. Bir türlü hatırlayamadım erişilebilirlik yerinde miydi onun gibi bir yerdeydi
    Bilen yardımcı olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 23 Kasım 2024; 11:15:35 >
    Ben de baktım her yere ama ilgili bi ayar bulamadım
    Başka bir arkadaş böyle bir şey yazmış galiba bu bölümdü fakat telefonuma baktım ben de böyle bir bölüm yok şu an

Dostum ayarlardan FaceID ve Parola kısmına gel ve Dikkat Gerektiren Özellikler ayarını devre dışı bırak, sorunun çözülür. Umarım yardımcı olmuşumdur, iyi günler dilerim.
    Edit : buldum bu arada... Aynı sorun yaşayanlara yardımcı olabilir Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 23 Kasım 2024; 11:31:44 >

• pasifik. kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam artık güzel fotoğraflarla konuyu renklendirirsiniz. ekran muhabbeti görmekten gına geldi zira Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.