Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratc , Passenger , cawrash , sprinters03 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
17.548
Cevap
520
Favori
795.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fibaks Apple iPhone 16 Pro Max Ekran Koruyucu Kısa Temperli Sert Cam 9h Kırılmaz Cam Koruma
    https://app.hb.biz/TlzdD0ambLS1

156TL olmus :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt

Wifi ile 10 saatin üstünde götürürken hücreselde yarı yarıya düşüyor yaa. Birkaç güncelleme istiyor bence cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

Kullanıyormusunuz? Dokunmatiğe negatif bir etkisi var mı?

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum hocam. Ben iki defa da o sebeple iade etmiştim hatta.

Çok şaşırdım gerçekten. Bu sene cidden ekranların üretiminde genel bir kalite kontrol sorunu var heralde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Bu durum operatörden operatöre de fark ediyor en çok Vodafone harcatır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Evet evet biliyorum daha önce vodafone vardı. Çalıştığım yerde telekom süper çekiyor. Ama bu sene turkcell’e geçtim o biraz zor çekiyor. Çekim düştükçe enerji tüketimi artıyor.

• Spigen cam geldi uyguladım hiçbir sorun yok

Telefon sorunsuz

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Demek ki bu sene Spigen ya da bazı ekran koruyucular dokunmatiği bozuyor söylemi tamamen tevatür. Anlaşılan bazı ekranlar ciddi problemli. Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 22 Kasım 2024; 22:37:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunun en belası Vodafone hocam. 10 saat gören telefonu 4 saate bile çeker. Hani çok zorunda olmadıkça kimse Vodafone kullanmasın.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Ben blueo almıştım ekrandan yedi direk, spigen tam uyumlu ekrandan da yemiyor, öneren arkadaşlara çok teşekkür ederimm

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz cihaz çıkmasına çok sevindim hocam. Bu limanda kalır mısınız yoksa s25U gibi düşünceniz var mı? Siz de sık cihaz değiştiriyorsunuz. Takibinizde mobil cihaz var mı?

Kesinlikle şefim. Bugüne kadar envai çeşit dandik, kaliteli, yok kenarı siyahlı yok şeffaf her tür koruyucu kullandık. Ben hiç bir telefonumda sorun yaşamadım. Şimdi nasıl oluyorsa 16 serisinde yok spigen koruyucu yapamamış yok benks şöyle olmuş. Bariz cihazın dokunmatik hassasiyeti problemli, cam takınca sıkıntı yaratıyor. Bazı koruyucularda bu kompanze ettiği için yok şu cam daha iyi gibi bir algı oluşuyor. Ben donanımsal olduğunu düşünüyorum. 15 serisinde de bu problemler vardı dokunmatik atlama falan ama Oran olarak çok düşüktü. Umarım yazılımla iyi hale getirirler. Yoksa fark eden değişim yaptıracak ya da iade edecek başka çaresi yok.

Kullanıyorum hocam, burdaki yazıları okuyunca kesin iade edeceğim diye gördüğüm telefonda şuan için araçta sarjda ısınma haricinde hiç sorun yok çok şükür

Ayarlar>hücresel>ses ve veri>seçenekler kısmından LTE seçin. Seçmezseniz sürekli 5g taraması yaptığı için pili hızlı tüketiyor.

Aslında ben honor V3 deneyecektim. Çok gecikti, birde Android'de büyük zararlar ediyoruö. Kendimi durdurmak istiyorum şu an herşey iyi gidiyor ekran büyümesi ciddi derecede fark ediliyor ve kullanışlı olmuş memnunum şuanlık

• tst- kullanıcısına yanıt
    2-3gün önce hepsiburada 199tl ye sattı bunu, ben mcdodo 33w kullanıyorum, üzerinde w gösteriyor, ip 15 PM max 28w görüyordu, 16 PM 31w görüyor, farklı kabloyla dahada artar mı bilmiyorum

• Speziale kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir menü yok

• dh_userr D kullanıcısına yanıt
    Orijinal Apple ve beats kılıfları dışında

www.spigen.com.tr
    Spigen iPhone 16 Pro Max Kılıf Ultra Hybrid T (Kamera Buton Korumalı) MagFit MagSafe Özellikli Graphite - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-iphone-16-pro-max-kilif-ultra-hybrid-t-kamera-buton-korumali-magfit-magsafe-ozellikli-graphite

Bi ara stoktaydı bitmiş, yakında HB’ye gelecektir.

• Joseph Writer kullanıcısına yanıt

Bu beats kılıfların ne özelliği var

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.