< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (662. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Wifi ile 10 saatin üstünde götürürken hücreselde yarı yarıya düşüyor yaa. Birkaç güncelleme istiyor bence cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanıyormusunuz? Dokunmatiğe negatif bir etkisi var mı?
Hatırlıyorum hocam. Ben iki defa da o sebeple iade etmiştim hatta.
Çok şaşırdım gerçekten. Bu sene cidden ekranların üretiminde genel bir kalite kontrol sorunu var heralde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu durum operatörden operatöre de fark ediyor en çok Vodafone harcatır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet evet biliyorum daha önce vodafone vardı. Çalıştığım yerde telekom süper çekiyor. Ama bu sene turkcell’e geçtim o biraz zor çekiyor. Çekim düştükçe enerji tüketimi artıyor.
Spigen cam geldi uyguladım hiçbir sorun yok
Telefon sorunsuz
Demek ki bu sene Spigen ya da bazı ekran koruyucular dokunmatiği bozuyor söylemi tamamen tevatür. Anlaşılan bazı ekranlar ciddi problemli. Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 22 Kasım 2024; 22:37:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun en belası Vodafone hocam. 10 saat gören telefonu 4 saate bile çeker. Hani çok zorunda olmadıkça kimse Vodafone kullanmasın.
Ben blueo almıştım ekrandan yedi direk, spigen tam uyumlu ekrandan da yemiyor, öneren arkadaşlara çok teşekkür ederimm
Sorunsuz cihaz çıkmasına çok sevindim hocam. Bu limanda kalır mısınız yoksa s25U gibi düşünceniz var mı? Siz de sık cihaz değiştiriyorsunuz. Takibinizde mobil cihaz var mı?
Kesinlikle şefim. Bugüne kadar envai çeşit dandik, kaliteli, yok kenarı siyahlı yok şeffaf her tür koruyucu kullandık. Ben hiç bir telefonumda sorun yaşamadım. Şimdi nasıl oluyorsa 16 serisinde yok spigen koruyucu yapamamış yok benks şöyle olmuş. Bariz cihazın dokunmatik hassasiyeti problemli, cam takınca sıkıntı yaratıyor. Bazı koruyucularda bu kompanze ettiği için yok şu cam daha iyi gibi bir algı oluşuyor. Ben donanımsal olduğunu düşünüyorum. 15 serisinde de bu problemler vardı dokunmatik atlama falan ama Oran olarak çok düşüktü. Umarım yazılımla iyi hale getirirler. Yoksa fark eden değişim yaptıracak ya da iade edecek başka çaresi yok.
Kullanıyorum hocam, burdaki yazıları okuyunca kesin iade edeceğim diye gördüğüm telefonda şuan için araçta sarjda ısınma haricinde hiç sorun yok çok şükür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayarlar>hücresel>ses ve veri>seçenekler kısmından LTE seçin. Seçmezseniz sürekli 5g taraması yaptığı için pili hızlı tüketiyor.
Aslında ben honor V3 deneyecektim. Çok gecikti, birde Android'de büyük zararlar ediyoruö. Kendimi durdurmak istiyorum şu an herşey iyi gidiyor ekran büyümesi ciddi derecede fark ediliyor ve kullanışlı olmuş memnunum şuanlık
2-3gün önce hepsiburada 199tl ye sattı bunu, ben mcdodo 33w kullanıyorum, üzerinde w gösteriyor, ip 15 PM max 28w görüyordu, 16 PM 31w görüyor, farklı kabloyla dahada artar mı bilmiyorum
Bende böyle bir menü yok
Orijinal Apple ve beats kılıfları dışında
www.spigen.com.tr
Spigen iPhone 16 Pro Max Kılıf Ultra Hybrid T (Kamera Buton Korumalı) MagFit MagSafe Özellikli Graphite - Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/spigen-iphone-16-pro-max-kilif-ultra-hybrid-t-kamera-buton-korumali-magfit-magsafe-ozellikli-graphite
Bi ara stoktaydı bitmiş, yakında HB’ye gelecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu beats kılıfların ne özelliği var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X