Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (661. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.347
Cevap
516
Favori
779.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size öyle gelmedi hocam gh3 ekranların çoğu sarı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firatalir F kullanıcısına yanıt
    GH3 en başında yazan kod mu?
    Bende GVC ile başkıyor tıklayınca LG yazıyor, ekran oldukça parlak net, 15 PM ile de kıyasladım, ekran aynı parlaklıkta

• emrah1982 kullanıcısına yanıt
    GH3 ve GVC ile başlayan seri numaralı panelleri LG üretiyor.

• Gh3 bende var arkadaşımda gvc ekran var ikiside beyaz sarılık yok ve sorunsuz aksine G9N ekrandan daha parlak bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarizma07 -- 22 Kasım 2024; 20:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminim bir çok kez cevaplanmıştır ama inanın bulamadım, ekran panelimizi nasıl öğreniyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi ekran koruyucu modelini aldınız hocam? Ucuz ekran koruyucuları bu telefona daha iyi gider gibi bir hissiyatım var :)

• LG ekranlarda direkt karşıdan bakınca beyazlık farkı göremezsiniz Samsung panellere göre. Ama yatay açıdan bakıldığında hafif sarılık belli oluyor. Bu sarılığı yanına Samsung panel koymadan anlayamazsınız. Ha problem mi ? Bence değil. Ekranda kumlanma yoksa. her panelin kendine has bir durumu var işte.

• @stalker dan alıntı:

3uTools programını pc ye indirip kurun program açıldıktan sonra sol alt köşede view verirication report a tıklayınca açılan pencerede en altta screen serial number da yazıyor

bilgisayar olmadan,

Sysdiagnose dosyasına ulaşarak bakabilirsiniz.

Telefon açık bir şekilde ses kısma ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın.

Ayarlar gizlilik Analizler ve İyileştirmeler bölümüne Sysdiagnose adlı dosyanın geldiğini göreceksiniz.

Bu dosyanın üzerine tıklayarak doSyalara kaydedin.

Dosyalar bölümünde açmaya çalıştığınızda dışarı aktarılacak. Aktarma bittiğinde dosyalar içerisinde “tree” olacak şekilde aratın.

Çıkan sonuçlarda IOdevicetree dosyasını göreceksiniz. Dosyayı açın ve paylaş tuşuna basarak kopyala deyin.

Kopyaladığınız metni bir boş not kısmına yapıştırın. Seçeneklerden notta bul kısmına basıp panel yazın ve sonuca ulaşacaksınız.

G9N ve G9P Samsung

GVC ve GH LG

• Speziale kullanıcısına yanıt

Neresinden bakarsak bakalım aynı hocam öyle bir durum yok benim cihazda.

Evet başında yazan kod,

• Yeni gelen 16 pm gh3, medi market te kıyasladım çok bir fark yok gibi belki yüzde 5 daha sarı gibi geldi. Ekran koruyucu jtech istedim gümrükte bekliyor üç gündür bende burda geçici zore marka taktım çok berbat. Ekran siyah çerçevesi yandan yiyor, dokunmatik geri silme tuşu basmıyor bazen. Şunu anladım kenar kısmları basınca bazen algılamıyor. Yenisi gelenekadar idare edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatalir -- 22 Kasım 2024; 21:55:49 >
  • Benks güya yenilenmiş safir ekran koruyucusunu bugün kargoya vermiş. Takip no mail attılar.

• Hocam S24 Ultradaki ekran kapalıyken içinde hani parlayan beyaz noktalar vardı ya ekranı ışığa tutunca gözüken, pixel hataları gibi. Benim 16 pro Max te de çıktı , iade edeceğim. 2 tane var hemde. Samsung panel bu da bu arada. Lamine hatası mı ne diyorlar.
    @Prfssr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 22 Kasım 2024; 21:29:43 >

• tst- kullanıcısına yanıt

Görür tabi de spigen adaptörlerine şahsen içim sinmez oldu:)) Riske atmayip orjinal alin diyicem ama biraz tuzlu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Kasım 2024; 21:39:15 >
  • 16 serisi için kamera tuşunu kapatan bir kılıf çıktı mı piyasaya, kullanan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Ben bunu kardeşimin cihaz için aldım, kendim de Spigen'in 27W olan versiyonunu 4 senedir falan kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Siz niye sevmiyorsunuz hocam? Orjinaline öpseler o parayı vermem :)

• Dostlar şunu farkettim hücreselde çok şarj yiyor cihaz. Wifide pil göstergesi yerinden kımıldamıyor ama hücreselde coşuyor. Gerçi işyerimde az çekiyor operatör onunda etkisi var. Fakat bu kadar büyük fark olması şaşırtıcı.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Aynı benimki de öyle şu anlık 24 saat yetiyor ama ileride pil sıkıntı olabilir gibi 16 pro benimki

• bykarizma07 B kullanıcısına yanıt
    Parlaklığı sona dayayın anlarsınız. LG ekranların karakteristiği bu.

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.